|באפי||פיית||קנדרה|

../images/Emo96.gif|באפי||פיית||קנדרה|

המפיק\ה של מכושפות הוא אידיוט. זה לא שאני לא אוהב את הסדרה, אני ממש אוהב אותה, רק מתי שהוא עשה את הפרק 418 (זה שפייג' הופכת לערפד), הוא חסם לעצמו לעשות פרק עם באפי ואנגל ועוד הרבה סדרות שיש בהם ערפדים, כי אומרים שמתי שהורגים את המלכה אז כל הערפדים מתים. אז עכשיו לא יהיה לנו פרק עם באפי. בראבו מי שעשה את הפרק הזה עכשיו כולם למחוא כף למפיק\ה.

Schnickelfritz

New member
באפי ומכושפות לא קשורות אחת לשניה!

הפרק הזה- הוא בהחלט לא היה מה שחסם את האפשרות לפרק משותף. פרק שכזה לעולם לא היה מתקיים, פשוט כי אין שמץ של קשר בין הסדרות (בסדר, אז בשתיהן יש מכשפות וערפדים, אבל כל התפיסה שלהן לגבי הדברים האלה שונה). *ההודעה לא נכתבה בנימה עצבנית, למקרה שזה נשמע ככה* שילוב של מכושפות ובאפי- רק בפיקים

SaberTooth

New member
המפ...

ופרק 418 הוא הדבר היחיד שמפריע לתסריטאים/מפיקים לעשות קרוס-אוברים עם אנג'ל
(אין כבר באפי...
) מה עם כל הקטע של המכשפות
בעולם של באפי (ושל אנג'ל), כל אחת שרוצה יכולה להיות מכשפה אם היא תשקיע מספיק, וביקום של מכושפות מכשפה חייבת להיוולד מכשפה. ומה עם הווצ'רים (צופים)
מהם, סוג של אורות לבנים
ואיפה בדיוק נכנסת הקוטלת בכל זה
ופי השאול
והמקור, הוא הרוע הראשון או משהו כזה
ויש עוד מלא דוגמאות... קרוס-אובר של מכושפות-באפי/אנג'ל יהיה מאוד קשה, מכיוון שיש די הרבה סתירות ואי-התאמות בין הסדרות. בקשר לערפדים, דווקא זה לא מחסום כזה גדול. תמיד אפשר להגיד שיש כמה זנים/גזעים/סוגים/וואבה של ערפדים ושהערפדים שראינו ב-418 הם זן מאוד נדיר ומיוחד של ערפדים.

Kryptonite

New member
וללא קשר,../images/Emo168.gif

אנג'ל (באפי כבר הסתיימה) ומכושפות לעולם לא יוכלו לעשות קרוס אבר, כי הן לא באותה חברת הפקה.

shibby5

New member
אבל כמו שאנחנו כלונו מכירים את ...

מכושפות אז אנחנו יודעים שאיך שנןא אם באמת הם ירצו לעשות פרק משותף(לא שנראה לי שזה יקרה...אבל הלוואי)אז הם ימצאו דרך לסדר את הדברים ככה שזה יראה אפשרי...כי אם הולכים בקטע של הגיוני במכושפות ובאפי אז בואו נגיד שזה לא...עובדה כל הפעמים שברבראס חזר...השד הפחד..כאילו הם כבר הגו אותו והוא חוזר...רואים לא הגינוי...אז בקיצור יש סיכויי

SaberTooth

New member
אבל...

יש הבדל בן חוסר היגיון לטימטום מוחלט וזילזול באינטיליגנציה של הצופים. אין מצב שמכושפות ואנג'ל יוכלו לעשות קרוס-אובר, מכיוון שאין סיכוי שהם יוכלו לסדר את כל הסתירות בין שתי הסדרות. מה גם, שהן לא באותה חברת הפקה בכלל...

shibby5

New member
נכון מאוד...

אבל הלוואי שבאפי תחזור כאילו רק במכושפות...אני לא יודעת זה יהיה מאוד מרגש עם שניהם...אתם לא חושבים? בקיצור כולנו יודעים שזה לא יקרה...חבל:(

שמתם לב...

שלאור ההאשמות בזמן האחרון בפורום הרבה אנשים מסיימים את ההודעות שלהם במילים כמו: "אני לא מתכוון לעצבן אף אחד" או "אני אומר את זה בשיא הרצון הטוב" וכו?

p r u d e n s

New member
הנאום הקיצוני על האחוה..צב"ר../images/Emo176.gif

לפני המתחילים: אני יודעת שכותבים אחווה ולא אחוה, אבל לא הייתה לי ברירה כי הייתי צריכה לפנות מקום לטיחי, ואין מה לעשות...אבל אחוה מפריעה לי...אז תדמיינו שזה אחווה, טוב? נראה לי שהנאום של טל די השפיע, ושלכולם נמאס מהריבים השטותיים סטייל "שאנן ולא שאנון", ובגלל שבמחשב אפשר לקרוא את הדברים בהרבה צורות... ועכשיו לענין: באפי היא קוטלת רק ערפדים או גם שדים, וורלוקס וכאלה? כי אם כן אז אפשר לעשות קרוסאובר..למרות שזה נגמר... ומה עם אנג'ל? מה זה בכלל?...

Kryptonite

New member
איזה נאום של טל?../images/Emo12.gif../images/Emo168.gif

בכל מקרה, אנג'ל הוא דמות בבאפי (ערפד עם נשמה, אם את מתעקשת
), שבסוף העונה השלישית עובר ללוס אנג'לס ויש סידרה שקוראים לה "אנג'ל" שמספרת על החיים שלו שם (הוא פותח שם משרד חקירות או משהו, לא ראיתי את זה עדיין) וכן, באפי כעיקרון היא הקוטלת של הדור. היא נלחמת בכל סוגי הרשע, במיוחד שהם נמצאים בסאנידייל, ששם שוכן פי הגיהנום.

p r u d e n s

New member
הנאום הזה....../images/Emo176.gif

באחד משרשוקי הריבים הגדולים והמפוארים של הפורום. ואתם שמים לב איזה קטע- תמיד לגיבור קורה הכל...כאילו הוא לא סתם נלחם ברשע, הוא חייב לגור בפי הגיהינום, כל השדים באים דווקא אליו... צירוף מקרים, לא?

SaberTooth

New member
המפ...

באפי די בוחרת לגור בפי הגיהנום, כי היא הקוטלת. ולא, אי אפשר לעשות קרוס אובר. פשוט בלתי אפשרי. הסדרות יותר מידי שונות כדי שיהיה שמץ של היגיון בפרק הזה.

למעלה