!!!!!!

../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif !!!!!!

אתן מכירות את השיר "איזה יום שמח לי היום, איזה יום!" חחחחחחחחח עזבו.... אז ככה: קיבלתי במבחן בתנ"ך 87, באנגלית (הקבצה א´) 82 ובפיזיקה 93 !!!!!!!!! זה קודם כל... וביום חמישי יש לי מבחן באזרחות... שלישי הבא שוב תנ"ך, חמישי הבא היסטוריה... הם לא רוצים להיגמר, המבחנים האלה! אבל די לדבר על לימודים!!!!!!! מישהי מהכיתה שלי פגשה את אהוב ליבי (עידן יסקין, היי פייב)אתמול!! ובחיים שלי לא יצא לי לפגוש אותו..... שמעתי על זה בבוקר וכמעט בכיתי... ו... הודעה חשובה לכולן: בעוד 5 חודשים פחות יומיים אנחנו יוצאים לחופש הגדול!!!!!!!! ( אני סופרת מעכשיו). ולסיום, תשמעו קטע מוזר: אמא שלי הזמינה איזה מישהו אחד שבודק מזוזות(לא שאנחנו דתיים או משהו) והוא לקח את כל הקלפים שבתוך המזוזה! מה מתברר? שהקלפים במזוזה היו הפוכים, ולכן זה לא נחשב.!!! אני יודעת שזה לא מעניין, אבל לכל אחד יש חופש ביטוי, כי אנחנו חיים במדינה דמוקרטית.(למזלנו) נהייתי ממש מושפעת מספר אזרחות. דיי שני. מספיק לדבר על לימודים!!! אז בייי בייי לכולם, תרגישו טוף ואל תפסיקו לחייך... love you alllllllllll, שני.

אלוהים אדירים...

אני מכירה 2 בנות בגיל שלי [כיתה ח´] שאוהבות, שרופות, מתות על היי פייב- וחשבתי שהן כבר נכחדו מהעולם... אל תביני לא נכון, אין לי כלום נגדך ומצדי תאהבי ת´שירים [המפגרים] של הבקסטריט בויז- אבל ... 1. היי פייב התפרקו לפני יובלות 2. אפח´ד מהם לא חתיך 3. הם לא עושים מוזיקה 4. הערצה זה דבר טיפשי לחלוטין I REST MY CASE נ.ב. יש לי 100 בתעודה באנגלית!

אז ככה...

היי פייב לא נכחדו!!!!!!!!!!!, אני לא שומעת את הבקסטריט בויז (ואין לי שום דבר נגדם) אז מה אם היי פייב התפרקו????????????????????????? עובדה שהתגברתי...אבל למרות הכל- אני עדיין אוהבת אותם......! אני לא יענה לך על שאר הדברים שכתבת... זה לא מעניין אותי... ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שני.

חשטפית

New member
משהו קטן

אני אישית הייתי מעריצה שרופה של היי פייב במשך 3 שנים אבל זה עבר לי בסוף כיתה ט (היום אני ב-יא). פגשתי פעם את שחר,אבל לא משהו רציני. הם היו להקה די קיטצ´ית וכל זה אבל עדיין אהבתי אותם ועד היום אני שומעת את השירים שלהם, באמת שהם אחלה! (למרות שהיום תחום המוזיקה שלי השתנה מקצה לקצה- מפופ קיטצ´י ומגעיל לרוק) בכל מקרה....סתם רציתי להגיד את זה , לא שזה מעניין במיוחד :) אה ועד היום שמרתי את כל החומר שהיה לי עליהם,שזה כולל 5 קלטות וידאו, 3 קלסרים ע-נ-ק-י-י-ם מפוצצים חומר...פוסטרים,תמונות מקוריות וכו וכו וכו (הרשימה עוד ארוכה...) וזהו אוהבת חשטפית

למעלה