שניה לפני

אבא גאה

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif שניה לפני

ששתי הבננות שלי מחזירות את נפשותיהן לאלוהי הבננות יש למישהו מתכון פשוט להכנת עוגת בננות (BANANA BREAD)???

r66

New member
עוגת בננות/שלוש משאלות

גם נפטרים מהבנות שאין מי שיאכל וגם קוטים מחמאות מצרכים: 200 גר מרגרינה מומסת 1 ורבע כוסות סוכר 2 ביצים 2 כוסות קמח תופח 1/2 כפית מלח 1/4 כוס חלב 4 בננות מרוסקות במזלג מעורבבות עם קצת קינמון הכנה: מחממים תנור לחום בינוי (180) ממסים את המרגרינה (אפשר במיקרו) ומעבירים לקערה. ממוסיפים תוך כדי בחישה את כל החומרים לפי הסדר: הסוכר, ביצים, קמח, מלח, חלב, הבננות. מעבירים לתבנית כיכר באורך 30 ס"מ משומנת ומקומחת מעט אופים כ- 30 דקות ונהנים!!!

אבא גאה

New member
wow איזו מהירות.....

ומה אני אעשה אם יש לי רק שתי בננות??????????????.. ברצינות, ניתן לעשות משהו עם שתיים או ללכת לקנות עוד שתיים?

r66

New member
פשוט בדיוק יצאתי מהצ'אט בדרך

למיטה חחחח
חצי כמות, חבר יקר... מה הבעיה ? בתוך תבנית אינגליש קייק

אבא גאה

New member
חצי כמות מה-כ-ל

או הכל אותו דבר ורק שתי בננות??? וואלה, מוצא חן בעיני הפורום הזה

r66

New member
מ-ה-כ-ל----../images/Emo70.gif

הפורום הזה מדהים...ואם U לייק IT אתה מוזמן בחום להשאר ולתרום ולהתרם ולהרתם ו...
ברוך הבא. כשמשנים יחס של אחד המרכיבים במתכון, חייבים לשנות את כל המרכיבים באותו יחס. באפיה צריך לדייק, אחרת תקבל דייסות ואבנים

אבא גאה

New member
יאלה אני נשאר

אפילו תרמתי מתכון (שאי אפשר לדייק בו) של אמא שלי ..... דרך אגב, אמא שלי לא מסוגלת לדייק בשום דבר, היא מבשלת מופלאה אבל אופה......גרועה
כשאני מבקש ממנה מתכון בטלפון אז היא אומרת "אתה לוקח קצת....מערבב עד שזה נהיה יפה......מטגן עד שמספיק......מוציא בדיוק כשזה ככה נראה טעים...." אי אפשר איתה (ואי אפשר בלעדיה)

r66

New member
מוכר מוכר... האמת

אני אלופת האילתורים... כשאני קוראת מה כתבתי לך אני המומה מעצמי
אבל זה נכון למי שאין לו נסיון. כשאני מכינה עוגות, לחמים - הכל בערך ולפי העין

כן כמו חמתי, " עד שנתפס"

זה מילת ברזל, כמה מים לבצק של הקובה , "עד שנתפס, כמה קמח לביגלה, "עד שנתפס" כמה סוכר שמים קצת "עד שנתפס" שאני חושבת על זה , אולי היא ככה בכוונה לא נותנת מתכונים מדוייקים כמו אמא של רימונד בכל אופן, "עד שנתפס" לכם ולבני משפחותיכם. ובוקר טוב ישראל לללל

r66

New member
בעצם כל העוגה היא לגודל

של תבנית מוארכת, אז....מאפינס!

adigreen

New member
רינה, ../images/Emo9.gif בשעה כזאת אני יוצא

מהמיטה לשירותים. מה את ישנה כל יום שנת יופי אחה"צ????
אלעד

r66

New member
הלוואי.............

נכנסתי הביתה ב- 6 בערב מהעבודה

r66

New member
מאפינס בננות / YNET

מאפינס בננות וצימוקים הדבר המוזר במאפינס האלה הוא שאין להם טעם של בננות. מומלץ גם למי שלא אוהב את פצצת האנגריה הצהובה. נזדקק ל: 4 בננות בשלות ¾ כוס סוכר 75 גרם חמאה מומסת 1 ביצה טרופה 1/2 1 כוסות קמח תופח מאליו (חבילה קטנה עולה 2.90 ₪ והיא תספיק למנה הראשונה והעיקרית) קורט מלח 200 גרם (שקית קטנה) צימוקים כהים מעט סוכר חום לציפוי וכך עושים: 1. מועכים את הבננות – אם הבננות שלכם לא מספיק בשלות – שימו אותן לשתי דקות במיקרו והן יתרככו. 2. מחחמים תנור ל-180 מעלות צלזיוס. 3. מוסיפים למחית הבבנות סוכר, ביצה וחמאה ומערבבים היטב. 4. מוסיפים קמח, מלח וצימוקים ומערבבים – אבל לא יותר מדי (זה על הקטע של מאפינס – ערבוב זריז, רק עד שמתקבלת מסה אחידה) 5. משמנית תבנית שקעים וממלאים את השקעים בתערובת – עד שלושת רבעי מהגובה. זורים למעלה מעט סוכר חום ואופים כ-15 דקות, עד שהמאפינס גבוהים ושחומים.

Banana Bread מתכון באנגלית.

יצא לי מעולה סליחה שזה באנגלית ובתאבון. ענבל Banana Bread Ingredients * 1 stick (1/2 cup) margarine/butter, softened * 11/2 c sugar * 2 eggs * 2 1/2 c flour * 1 t baking soda * 2 t baking powder * 1 t vanilla * 1 c milk * 3-medium, ripe bananas, mashed with fork * 1/3 c walnuts (optional) Directions In a mixer or food processor, mix margarine and sugar. Add mashed bananas and eggs and mix well. Add baking soda and powder. Mix. Alternate adding the flour and milk until blended well. Add nuts, if using. Pour into a 9X13 greased/sprayed with cooking spray baking pan and bake for 1 hour at 350F. Option: Sprinkle with powdered sugar right before serving. This cake is good to freeze (since it is so big). To freeze, wrap in foil and then in plastic wrap.

למעלה