נדפקתי.אנשים, תעזרו!

niminet

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gifנדפקתי.אנשים, תעזרו!

מוקדם יותר היום (או אולי זה היה אתמול) מישהו שאל על עיצוב של איזה אתר שבו יש מחשבון אהבה. הלכתי לבדוק את העיצוב ובהזדמנות זו כבר ניסיתי את התוכן של הדף. זו הייתה מתיחה. כל הפרטים שלי נמצאים על איזה שרת ואני לא יודע מה לעשות. היו שני אנשים שהגיבו להודעה והזהירו שזו מתיחה. אם אתם יודעים על מה אני מדבר, תסבירו לי בבקשה מה אפשר לעשות לי אחרי ששלחתי את הפרטים (מי יוכל לראות אותם)? ואם יש משהו לעשות כדי למחוק אותי מהשרת שם. אל תתיחסו לחתימה שלי, הפעם אני רציני.

זה היה היום

אני ואמיתי התראנו על כך, אבל אולי מאוחר מדי. לצערי אין הרבה מה לעשות אחרי שליחת הנתונים, אבל גם אין לך סיבה להלחץ. בכל מקרה, אחרי שהוא לא ענה מחקתי את ההודעה שלו עם ההזהרות שלנו.

התהליך פשוט

בסך הכל שולח את הפרטים מהטופס אל האדם שמפרסם את הכתובת. כל אחד יכול להכנס אל הדף הראשי, להזין את המייל שלו ולקבל כתובת חדשה כדי שיוכל להפיץ הלאה. זה נבזי מאד, אבל צריך להיות חשדנים לפרסומות כאלו. תרגע
, זו רק מתיחה קטנה, אין לך שום סיבה להלחץ

havlaz

New member
זה מזעזע

צריך לפעול להוריד תדברים האלה מיד! שבוע הבא במעריב לנוער יש כתבה על זה, יש גם נערה שמילאה את העדפותיה המיניות (אתם מבינים למה אני מתכוון), וזה נשלח לאיש שזה האיש האחרון שהיא היתה רוצה שידע. זה מגעיל כל העניין הזה, ולדעתי כל אחד העוזר בפירסומו צריך אשפוז. מעניין אם הדבר הזה בכלל חוקי..

al-x

New member
זה דבר מגעיל לעשות, לא נעים למלאות

את השאלון ואז לגלות שהחבר הכי טוב שלך יודע שאתה דלוק על אמא שלו (תרגעו, סתפ המצאתי עכשיו
). היתה פעם גרסה אנגלית של זה, שלחתי לכמה אנשים, אחרי שמישהי הגיבה בכעס הבנתי את חומרת המעשה וישר ביקשתי מהאחרים לא למלאות, ככה זה נגמר. די מרגיז שיש עדיין אנשים שממשיכים וממשיכים לשלוח את זה.

למעלה