תעזרו לי זה דחוף....

love boys

New member
../images/Emo92.gifתעזרו לי זה דחוף....

טוב אז ככה..... אני מכירה שני תאומים והם ילדים די בסדר... אבל תאום אחד היה חבר של חברה שלי והם הצתרפתו והכל אבל אחרי שבוע הוא עזב אותה ואמר לה שזה סתם היה סתוץ ושהוא בכלל לא אהב אותה.... עכשיו התאום השני הציאה לי חברות (היום) ואני לא יודעת מה לענות לו כי הם רודפיף אחרי בנות ומתחילים איתם...אבל הוא אמר לי שהוא אוהב אותי וכאלה...... והם מכיתה י' ואני בכיתה ז' אבל אמורה להיות בח'.... ואני לא יודעת מה לענות לו.... כי אני מפחדת שהוא גם יעזוב אותי אחרי שבוע ואני לא רוצה שסתם ישחק בי....אז בבקשה תנסו לעזור לי או ליעץ לי משו...... תודה בראש ויטה......

עצה שלי...

אל תלכי איתו.. אם ככה שמעת שהם משחקים עם בנות אז יש דברים בגו. וחוץ מזה שהוא בי' ואת בז'... בנים בשכבה שלי שיוצאים עם בנות בגיל הזה יודעים מראש שזה לא רציני ומנצלים את הבנות האלה... עצה שלי.. תיזהרי! סיון.

תות15

New member
מההההה?

ילדים בכיתה י' יוצאים עם בנות ב-ז'?! הם לא מתבישיים?!? ראסמי תזהרי.. זה לא מקובל גם שילדים בכיתה י' יוצאים עם בנות ב-ח' אפילו.. כי לרוב הן סתם ילדותיות..

זה לא ככה תותי.

היא העצמה אמרה,הם סתם משחקים בילדות. לאהבה אין גיל. אני מכירה מישהו שסיים י"ב ויצא עם מישהי בכיתה ט'...ולא,זו לא פדופיליה! הנקודה שלי פה היא שלא משנה בני כמה הם{ברור שפער הגילאים חשוב אבל בשביל שנה/שנתיים זה כלום..}העיקר האהבה.

תות15

New member
לא דיברתי על ההפרש של השנים...

יש אנשים שנשואים וההפרש ביניהם הוא של 10 שננים ויותר.. דיברתי על זה שבנות בכיתה ז' או ח' ילדותיות יחסית לכיתה י', ברוב המקרים..

אמממ

תראי , אם יש חששות בנוגע למשהו , ואם האינטואיצה שלך אומרת שלא כדאי , אז עדיך לסמול על תחושת הבטן ולהיות חברה של מישהו שידוע בוודעות שלא יפגע בך . אני לא הייתי רוצה להיות חברה של אחד כזה שיצא לו שם של "מנצל בנות " אגב , הראש של נערים בגיל 16 הוא שונה לחלוטין מהראש של נערות בגיל 14 , הייתי מציעה לך להזהר . ושוב , אם תחושת הבטן שלך אומרת לך לא , אז אל תעשי את זה . אל תחפשי את הצרות .

נינושש

New member
לדעתי..

אל תלכי על זה אם את יודעת שהם משחקים בבנות.. למה לך סתם להיפגע מדבר שידוע מראש.. אם ת יכולה למנוע את זה .. אז תמנעי..!

sh53

New member
כל מה שאמרו כאן נכון ../images/Emo45.gif

ורציתי להוסיף שאם בכל זאת תחליטי לצאת איתו (הלב לפעמים מחליט במקום הראש), אז לא חייבים להתנשק ולהצטרפת ועוד עם אחד כזה שיש לו שם של מנצל בנות. קודם כל שיוכיח את עצמו כמו שצריך - כבן אדם, שהוא רציני ולא רוצה רק לנצל אותך, ורק אח"כ אפשר להמשיך הלאה במערכת היחסים.

למעלה