אני רוצה מתכון מעניין עם

smady a

New member
../images/Emo92.gif אני רוצה מתכון מעניין עם

חזה של עוף?.......... משהו חגיגי........ למי יש?....
 

smady a

New member
בטח רוצה לאסי פליזזזזזזזזזזזז

ריקי ג.קניתי מה שצריך לבשר מחר אכין.
 

אמאלה 5

New member
1. חזה עוף ממולא.....

לדפוק
את השניצלים לכדי עובי די דק, אבל שלא ייקרעו.... להיזהר! להכין תערובת של קציצה - לפי הטעם האישי שלך... אני אישית מערבבת: שליש בשר עגל טחון, שליש חזה הודו ושליש שווארמה. הכל טחון - אני טוחנת לבד בבית.... מוסיפה: ביצה, מעט אורז (כף או כף וחצי), שום כתוש, כוכרום, מלח, שמן, פירורי לחם, כוסברה, פטרוזיליה (לפעמים גם מעט שמיר - תלוי בקריזה). מערבבים הכל לתערובת של קציצה. משטחים חתיכה די גדולה (כדי שיהיה נח) של חזה עוף "דפוק" ושמים בפנים מילוי של הקציצה, מגלגלים, ושמים בצד. טיפ קטן: אם נוטה להתפרק, אפשר לנעוץ קיסם עץ כדי שיתפוס את הגליל שלא ייפתח. כל גליל כזה מגלגלים בעדינות בקמח, אח"כ ביצה טרופה - ולטגן בשמן רותח. לטגן עד להזהבה. לסדר בתבנית (אפשר פיירקס מלבנית) אל הגלילים יפה יפה, אחד ליד השני, ומכינים רוטב עדבניות עם המון בצל מטוגן ושום. שופכים מלמעלה יפה בעדינות ומכניסים לתנור, לחצי שעה בערך. וזהו - מעדן.
 

אמאלה 5

New member
2. חזה עוף בסגנון מתקתק.....

קל ופשוט הרבה יותר..... חותכים את החזה עוף לרצועות/ חתיכות קטנות - איך שמעדיפים. שמים בקערה ומוסיפים: דבש/או ריבת משמש. בצל קצוץ או שניים (אני מאוד אוהבת). שמן זית. מלח. פלפל לבן. ערבוב טוב ו......למקרר לפחות- לפחות לשעתיים-שלוש - אם יותר - עדיף! הטעמים משתלבים טוב יותר זה בזה. לחמם טוב טוב טוב מחבת טפלון כבדה - עדיף זו מהסוג שיש בה חריצים - לצלייה. לשים את כל התערובת של חזה העוף והמרינדה, ולערבב מדי פעם, עד שכל הצדדים של חזה העוף מושחמים. מעדן!!!
 

smady a

New member
אמאלה לדפוק את השניצלים?כאילו לדפוק

ממש..ועוד שניצל.....
 

Liat R

New member
חזה עוף בעגבניות מיובשות

חזה עוף בעגבניות מיובשות ולימון 2 פרפרי חזה עוף (שניצל פרוס דק) 2 בצלים 4 שיני שום 2 פלפלים אדומים ½ כוס עגבניות מיובשות (בשמן זית) חתוכות 1 כפית קנמון ½1 כפות דבש ½ לימון פרוס דק מלח+פלפל לטגן בצל + שום + פלפלים – להוציא ולשים בצד לטגן את חזה העוף, להוסיף את כל שאר הדברים ולבשל עוד קצת.
 
אז מה היה לנו...............

לטגן בצל קצוץ לקוביות להוסיף למחבת צימוקים שזיפים יבשים קצוצים (בלי גלעין כמובן) צנוברים לטגן יחד 3-4 דקות לשטח (איזו מנומסת אני
) דק דק את השניצלים לשים כפית גדושה ולגלגל לסדר יפה בתבנית לבזוק מלח פלפל שחור ועל הכל לשפוך רוטב צ'ילי מתוק להוסיף מים עד כמעט כיסוי ולהכניס לתנור עד שמוכן הכי טעים להוסיף באותה תבנית גם תפוחי אדמה ב ת י א ב ו ן
 
הנה, מוסיפה משלי, מתכון מתקתק:

מבקשים שיחתכו לך את חזה העוף לארוחה סינית. מטגנים בצל (אם רוצים) מוסיפים את חזה העוף החתוך. מוסיפים גזר חתוך לעיגולים (כמה גזרים שרוצים), מוסיפים גרגירי תירס, (קופסא) או סנפרוסט, מוסיפים: פלפל שחור לפי הטעם, סוכר-לפי הטעם, אבקת מרק עוף. מערבבים. מוסיפים מים (שכמעט יכסה את הכל), מביאים לרתיחה, מנמיכים ת'אש, ומבשלים. כל התבשיל הזה-מתוק, ובסיר אחד!. מגישים עם אורז. הנה עוד גירסה, לא מתוקה, (כמעט אותו מתכון): במקום תירס-מוסיפים: אפונה עם גזר, במקום סוכר מוסיפים מלח. זהו....
 

smady a

New member
לאסי זה נשמע טעים. אבל מה הכוונה

לשטח.חחחחח התכוונת לדפוק אותם.............
 

mor322

New member
../images/Emo6.gif סמדוש....

חחחחחחחחחה גנובית אחת זה דרג עוף מחופש לעופה חחחחחחה
 
למעלה