הנה, מוסיפה משלי, מתכון מתקתק:
מבקשים שיחתכו לך את חזה העוף לארוחה סינית. מטגנים בצל (אם רוצים) מוסיפים את חזה העוף החתוך. מוסיפים גזר חתוך לעיגולים (כמה גזרים שרוצים), מוסיפים גרגירי תירס, (קופסא) או סנפרוסט, מוסיפים: פלפל שחור לפי הטעם, סוכר-לפי הטעם, אבקת מרק עוף. מערבבים. מוסיפים מים (שכמעט יכסה את הכל), מביאים לרתיחה, מנמיכים ת'אש, ומבשלים. כל התבשיל הזה-מתוק, ובסיר אחד!. מגישים עם אורז. הנה עוד גירסה, לא מתוקה, (כמעט אותו מתכון): במקום תירס-מוסיפים: אפונה עם גזר, במקום סוכר מוסיפים מלח. זהו....