שרשור המלצת ספרים

Simply Miri

New member
אם אני לא טועה, רונית העלתה כזה שרשור לא מזמן

והמלצתי אז על חיי פיי של יאן מרטל. http://www.text.org.il/index.php?book=07021212 מאוד מומלץ! יש בו קטעים משמימים משהו... אבל אפילו (גם) את זה אהבתי
. נתן לי המון חומר למחשבה... ועכשיו קיבלתי לידיי את אלף שמשות זוהרות של חאלד חוסייני (שכתב את רודף העפיפונים האהוב) http://www.text.org.il/index.php?book=0702074 ...צריכה לסיים את "לאכול להתפלל לאהוב" לפני שאתפנה לנ"ל. בכלל, אני מאוד אוהבת ספרים ש"קורים" במקומות רחוקים- בהודו, סין, יפן (אהובתי משכבר הימים). משהו בתרבויות הזרות תמיד מקסים ומרתק אותי. בגלגול הבא אני רוצה להיות תיירת בעולם הפיזי (להבדיל מהאזרח בעולם הוירטואלי- ידידנו מהבית
) לבקר בכל העולם, להנות מהשפע שיש לו להציע ולהרגיש בכל מקום בבית. נשמע אחלה- לא?!

Simply Miri

New member
אולי מישהו זוכר?

כי אצלי הגלגלים חלודים... בילדותי (תולעת ספרים הייתי!) קראתי שני ספרים שאיני מצליחה לזכור את שמם. האחדהיה על ילד באירופה, אולי קראו לו נסי- אני זוכרת משהו עם שלג וילדות קשה (לא בטוחה שזה היה בתקופת השואה- אולי (?). זה פחות או יותר מה שאני זוכרת, אבל אני כן זוכרת שמאוד אהבתי- ספר עצוב... השני היה משהו עם הולי הובי (ואולי אני לגמרי מבלבלת) ומשהו שקשור לתרבות המאיה. ממש סלט אני עושה מהזכרונות שלי... אבל אולי למישהו זה ידליק נורה שתכוון אותי לשמות המדוייקים. ואם לא...I WILL SURVIVE

Simply Miri

New member
לא- גם אותו קראתי ואהבתי אבל זה לא זה-

אבל תודה על הפישפוש בזכרון. גמר חתימה טובה

אני קראתי את "ורוניקה מחליטה למות" של

פאולו קואלו ועכשיו יצא הסרט ואני חייבת לראות איך קילקלו את הספר.

במהלך יום כיפור קראתי את הספר:

לבד בפיסגה של פאולו קואלו האמת לא התלהבתי, הוא ציני, די משעמם מצייר את עולם הבידור בתמונה כלכך שחורה שלו רציתי להיות שחקנית, מפיקה, תסריטאית הייתי מוותרת מיד... ספר עגמומי, ההתפתחויות בו לא הגיוניות אבל כן יש בו כמה אימרות שמצליחות לחדור

אחד ה../images/Emo63.gifים של פאולו קואלו שיותר

אהבתי הוא "הזאהיר". קראתי אותו לפני כמה שנים ואשמח לקרוא אותו שוב, כשיזדמן לי. בד"כ אני לא קוראת ספר פעמיים, אבל הספר הזה לטעמי, מיוחד מאד. בכלל פאולו קואלו זה סופר שאני אוהבת לאהוב. מכל ספר שלו אני קונה דבר או שניים. גם השפה מדברת בגובה העיניים, שווה לכל נפש. קיצר, אוהבתותו

קראתי הרבה ספרים של פאולו קואלו

חלק אהבתי חלק פחות את הזאהיר נדמה לי שלא קראתי אני אחפש אותו בספריה

למעלה