תראו היום גיא פינס

SofyTofy

New member
../images/Emo91.gifתראו היום גיא פינס../images/Emo70.gif

מומלץ מאוד. היום בגיא פינס, בשעה 22:45, יהודה יהיה סיפור הערב, ואיתו גם יעל בר זוהר
. תראו

mikka123

New member
ראיתם?

איזה חמוד הוא! הוא כל-כך דואג שאפרתוש תדע שאין סיכוי שהוא יסתכל לכיוונים אחרים. אני ממש לא אוהבת את יעל בר-זוהר... היא באמת חושבת שיהודה יסתכל עליה שוב?

pompii

New member
כן הוא מותק../images/Emo13.gif

אבל מי אמר לך שיעל חושבת שהוא יסתכל עליה עוד פעם? הרי ברור ששניהם יודעים שזה נגמר ממזמן ונראה לי שגם ליעל בר זוהר יש חבר, לא? טוב בכל אופן, יהודה היה נראה פצצה לתותבת! וגם הראו את התמונה שהם היו ביחד ברמת אביב ג´ וגם במחזמר ההוא "דוד" וגם עם קוקו הוא נראה ממש טוב

1טופיפי

New member
ראיתם?!?!...

איייייי איזה מאמיייי הוא היה!
איזה חמוד שהוא אמר שאין לאפרת מה לקנא בחיים,שהוא חולה עליה..איי איזה כיף לה!!! הוא היה כזה מ-ה-מ-ם !!!! מי שלא ראה מומלץ ביותר לראות היום ב-17:30

וויייייייייייייי

איזה מושלםםםםםםםםםםםםםם איזה נשמההההההה הוא היה כזה מתוק!!!!!!!!!! ראיתם מה זה??? כמה יופי יכול להיות בבן אדם אחד הא???? עוד חצי שעה השידור החוזר.... אני רואה עוד פעם :)))))))))

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifחשוב!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתי אטלס היה בגיא פינס אתמול, יהיה שידור חוזר ביום ראשון בחמש וחצי למי שמעוניין

SofyTofy

New member
נכון... הוא גם היה לא מגולח.. וזה..

נראה דווקא לא רע בכלל!

אתי בת 15

New member
לא ראיתי בגלל שעברנו ל"יס" ../images/Emo7.gif

עכשיו אני לא יראה יותר כלום לא גיא פינס לא לחיי האהבה לא כלום אבל לא נור אני יכולה להכנס כול יום לפה ולהתעדכן תשתדלו לכתוב הרבה!

למעלה