עוגת דבש

../images/Emo91.gif עוגת דבש

למי שעומד להכין עוגת דבש גם לקראת יום כיפור, אני ממליצה על עוגת הדבש הבחושה של קרין גורן מתוך ששת מתוקים. אין הקצפות, והיא הספיקה לי לתבנית מסולסלת ועוד תבנית אינגליש קייק חד פעמית. וכן, כפי שקרין כותבת שם, כדאי לתת לה לעמוד יום, ואז היא טעימה אפילו יותר.
 

ADINA1952

New member
ואני הכנתי מהספר קינוחים

את עוגות הדבש האישיות, יצאו טעימות אוריריות, יפות הכנתי אותן בתוך תבניות סיליקון, אפילו הנכדים,או כאלה שסולדים מדבש, אכלו ונהנו,ואפילו החמיאו, בנוסף הכנתי לחם לחמניות מאתר מטעמים ,לא נעים לי להחמיא לעצמי, אבל אני גאה בי
החתן שלי צילם את העוגות ואת הלחם אני מקווה שאולי הפעם אצליח להעלות תמונות. יום נעים
 

ADINA1952

New member
שכחתי לציין שהעוגות הדבש האישיות הן

של קרין גורן הגדולה
 
אתן מדברות על אותו מתכון בדיוק

רק שבספר אחד היא הכינה אותו כעוגה ובספר השני כעוגות אישיות, מומלץ מאאאאאאאאאאאווווווווווודדדדדדדדדד!!!!
 

טלאית321

New member
מצטרפת להמלצה

עוגה ממש טובה הכנתי בתבנית גוגלהוף ונשאר גם לתבנית אינגליש
 

טלאית321

New member
מתכון עוגת דבש/ קרין גורן

עוגת דבש/ קרין גורן 2.5 כוסות קמח 2 כפיות א.אפיה כפית אבקת סודה לשתיה 4 ביצים 1 כוס שמן 1כוס סוכר 1 כוס דבש 1 כף קינמון 1 כפית גינגר טחון קמצוץ צפורן כוס קפה רותח (כף אבקת קפה נמס+כוס מים רותחים) אופן ההכנה: 1. מחמיים תנור ל-160 מעלות 2. מנפים יחד קמח עם א.אבפייה וא.סודה לשתי בקערה גדולה 3. טורפים בקערה נפרדת ביצים עם שמן סוכר דבש קנמון גינגר וצפורן. 4. יוצרים גומה בתערובת הקמח ויוצקים אליה את הנוזלים. מערבבים רק עד לקבלת תערובת חאחידה ללא גושים. יוצקים קפה רותח לתערובת בפעמיים שלוש וטורפים בזריזות לקבלת בלילה אחידה ודלילה. 5. יוצקים מיד את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפיה. מקפידים שגובה הבלילה לא יעלה על 2/3 מגובה הדפנות כי העוגה תופחת מאוד במהלך האפייה אופים 35-40 דקות (20-25 לעודות אישיות) עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא כמעט יבש (עם פרורים לחים)
 

ADINA1952

New member
זה אותו המתכון שבקינוחים

זו העוגה שהכנתי , רק שהכנתי אותם אישיות בתבנית סיליקון , טלאית איזה מתכון של העוגה שלך? תודה מראש
 

laleniya

New member
../images/Emo8.gifלהזמין עצמי מחר לעיר ה../images/Emo72.gif

האם בתמונה זאת העוגה שאת הכנת או קרין לפי הצילום נראה לי שאת
 
ניסיתי להכין את עוגת תפוח בדבש שלה

ומשום מה העוגה לא "גלשה" ולא "בעבעה" כפי שתיארה בתוכנית של הערוץ חיים טוב בטלויזיה . היא עשתה אותה ביחד עם איילת לטוביץ. עשיתי הכל בדיוק כפי שכתוב הכנסתי ל- 160 מעלות ואחרי יומיים פתחנו את העוגה וכולה היתה רטובה . יש למישהו הסבר מה לא היה בסדר?
 
למעלה