../images/Emo91.gif עגבניות ממולאות בטונה ועשבי תיבול
הכנתי להיום לארוחת הערב בשבילי (אני מנסה להוריד במשקל). יצא טעים מאוד ואפילו משביע. מתכון: עגבניות ממולאות בטונה ועשבי תיבול רכיבים: מתכון ל 10 סועדים 10 עגבניות חתוכות ככוס ריקות מתוכן (שומרים את התוכן למילוי ) 1 קופסא גבינה לבנה 5% 1 קופסא טונה בשמן מסוננת 1/4 כוס עירית קצוצה 1 בצל קטן קצוץ (השתמשתי ב-3 גבעולי בצל ירוק) 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת . מלח פלפל 1 כף פרורי לחם (השתמשתי בתערובת לפלאפל "שביט") תוכן עגבניות קצוץ . 1 ביצה . כוסות אלומיניום משומנות . גבינה צהובה לפיזור עליון אופן הכנה: מתבלים את כוסות העגבניות ומכניסים לכוס האלומיניום . מערבבים את כל חומרי המילוי ומתבלים . ממלאים את העגבניות מפזרים את הגבינה הצהובה הנוספת ואופים בתנור 180 מעלות כ 10 דקות . בתאבון הערות: טעים ויחסית דיאטטי. הערות: לימור מקור המתכון: פורום השף הלבן-אבי שף מקצועי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
הכנתי להיום לארוחת הערב בשבילי (אני מנסה להוריד במשקל). יצא טעים מאוד ואפילו משביע. מתכון: עגבניות ממולאות בטונה ועשבי תיבול רכיבים: מתכון ל 10 סועדים 10 עגבניות חתוכות ככוס ריקות מתוכן (שומרים את התוכן למילוי ) 1 קופסא גבינה לבנה 5% 1 קופסא טונה בשמן מסוננת 1/4 כוס עירית קצוצה 1 בצל קטן קצוץ (השתמשתי ב-3 גבעולי בצל ירוק) 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת . מלח פלפל 1 כף פרורי לחם (השתמשתי בתערובת לפלאפל "שביט") תוכן עגבניות קצוץ . 1 ביצה . כוסות אלומיניום משומנות . גבינה צהובה לפיזור עליון אופן הכנה: מתבלים את כוסות העגבניות ומכניסים לכוס האלומיניום . מערבבים את כל חומרי המילוי ומתבלים . ממלאים את העגבניות מפזרים את הגבינה הצהובה הנוספת ואופים בתנור 180 מעלות כ 10 דקות . בתאבון הערות: טעים ויחסית דיאטטי. הערות: לימור מקור המתכון: פורום השף הלבן-אבי שף מקצועי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2