לגבי הפורום

musenok

New member
../images/Emo91.gif לגבי הפורום ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני נכנסתי בפעם הראשונה לפורום לפני כמה ימים. וקצת התפעלתי לראות שהפורום דומה לסכסוך בין מפלגות בפוליטיקה. לדעתי אנחנו אנשים מבוגרים, ואנו יכולים בעצמנו לבחור איפה לילמוד או לא לילמוד קבלה, האם לילמוד לבד או לילמוד בקבוצה. אני חושבת שאם מישהו שואל שאלה, והשני עונה, אז השלישי במקום להגיד שזה שטויות ושקר, שיכתוב תשובה שלו. והראשון כבר בעצמו יבחר איזה תשובה מתאימה לו יותר. אני חושבת שמילים כמו שקר, שטויות, זיבולים, שרלאטנים בכלל לא שייכים לפורום. גם בתור מישהי שרוצה ללמוד קבלה, אני דווקא אשמח שיהיו כאן מדי פעם פרסומות של מקומות איפה לומדים קבלה, וכך אני אוכל למצוא איפה מתאים לי יותר ללמוד. (הרי לא כתוב בפתיחה לפורום, שאסור לפרסם). ודווקא שיטה הכי טובה לפרסם משהו, זה להיפך להגיד דברים הכי גרועים על המוצר/נושא/מקום/וכו'. (זאת שיטה ידועה,כך הרבה חברות פירסום עובדות). וגם אם מישהו נגד בכלל שילמדו קבלה, אז אני לא מבינה למה הוא נכנס לפורום הזה. אם באמת מפריע לו שיש פורום כזה, אז שיפנה להנהלת תפוז, ולא כאן בפורום. ואם הוא ממש נגד שאנשים ילמדו קבלה בכלל, אז שיפנה לבית-המשפט, או לא יודעת לאן.

Eti G

New member
צודקת

אבל תודי שזה מעניין כך... לא משעמם פה לרגע...

arlot

New member
יהיה פחות משעמם אם יהיה זמן ל

שיג ושיח מכובד בלי להחליט לאן זה או זה צריך לפנות או אייך אליו לגלות את עולם הקבלה . דרמה היא דבר שחסר בו איזון ולא מביא אותנו להבנות מאוזנות, ישנם אנשים שחושבים שדרכם הי הדרך ומנסים להצדיק את דרכם ע"י שלילת האחר {אגו} וחבל . הרי זהו צורך שנובע מהצדקה עצמית ורצון להרגיש שאתה בדרך הנכונה , אני מקווה שנתעלה מעל כל אלה ושנוכל לחלוק בצורה מכובדת את חוויותיו של זה את האחר.

Eti G

New member
זה לא יקרה

עד שאנשים לא יגיעו להשגה הרוחנית המתאימה תמיד תמיד יהיו ספקות בליבם (זוהי הדרך לאמונה אמיתית) בנתיים כל אחד רוצה למצוא חיזוקים לדרכו לא מבינים שכל דרך היא הנכונה מבנה נשמת האדם הראשון מורכב כך שלכל אחד תפקיד שונה בתיקון הבריאה ולכן כולנו נתאחד בסופו של דבר לתיקון הסופי כל מה שנותר לי לאחל לכולם השגת רוחניות מלאה!! כל מי שקורא בכתובים הנכונים עם הכוונה הנכונה (להתקרב ולהשפיע לה' ולא לעשות לעצמו) בסופו של דבר ישתתף בתיקון העתידי גם אלה שלא ישתתפו בתיקון יתכללו בסופו של דבר כולנו נשמה אחת!

למעלה