חברה להעיף את אורן!

mayaka

New member
../images/Emo91.gifחברה להעיף את אורן!

אדון אורן שלנו כל כך חכם אורן ישב עם עצמו וחשב איך אני נשאר עד הסוף?בוא נ"נפתח סיפור אהבה"עם מישהי ואז הצופים ישאירו אותי אז אנחנו יודעים שזיינת את דקלה במקלחת ושאתה לא נותן לאליענה לישון מרוב הקוצי מוצי שלך בלילה אז חברה תעיפו את ההומוווווווווווווו הזה!

shiranyo1

New member
אני בעד להעיף את שני.. למרות שאני

אוהבת אותו.. הוא הכי לא מוסיף לעניין בוילה הוא גם לא כשרוני אם מההתחלה שמו אותו למועמד ברשימת ההדחה.. כנראה שהוא לא משקיע מספיק מאמצים ואם נעיף את אורן יהיה סתם משעמם למרות שאני לא הכי מתה עליו.. ופיראס הכי משקיע בין כל רשימת ההדחה ואני מקווה שאף אחד לא יבחר בו רק משום שהוא ערבי

amelie1

New member
האסטרטגיה הנכונה../images/Emo45.gif

בהחלט! בתכלס אני בדעה להעיף את "טוני המוכשרת" (שבוע שלישי מועמדת להעפה!!!!) אבל אם חושבים על מהלך האסטרטגיה הזה אז זה פשוט הולך כך:
אנחנו מעיפים את אורן וכך דקלה מתייאשת ונכנסת לדיכאון,כל הרוח יוצאת לה מהמפרשים היא יוצאת מריכוז בשיעורים
וכ'ו כ'ו בלה בלה בלה ולפיכך היא המועמדת הבאה.ומאחר שהיא כ"כ שנואה (ע"י הצופים)היא תועף אחריו.
וזה טוב כי הם יוכלו להמשיך את הרומן שלהם בחוץ ללא מצלמות והסתרות והצקות למיניהן.
ומשם הדרך פתוחה אפשר להעיף את מי שרוצים. ובתכלס ההיבט הפסיכולוגי מאוד משפיע-ראו דוגמא לאה/ליהי. (ליהי מרוב מתח ומהידיעה שהיא הולכת לעוף אפילו לא ניסתה להשתפר ולהוכיח את עצמה בפני המורים-למרות ששני וצפנת עשו זאת בשיעור זימרה) אז חברים יקרים שלי,אני סומכת עליכם. נגדיר זאת כך-מי שלא אוהב במיוחד את דיקלה וחושב שאורן הוא סתם פלצן שתופס גל על חשבונה ובמיוחד זמן צילום מיותר ייעשה את המהלך הזה וייוכח!!!
יאללה ביי ושבת שלום

להעיף את אורן תיכנסוווווווווווווווו

תשמעו חברה חייבים להעיף את אורן מכמה סיבות : א. הוא מעצבן בטירוף ומתנהג כמו ילד !! ב. הוא לא כישרוני בכלל ואתם באמת רוצים שהוא יזכה בסוף ????? ג. יוו תחשבו איזה מגניב זה יהיה אם הוא יעוףף התוכנית תיהיה פצצה כי אז דיקלה תישאר לבד וסוף סוף נוכל לראות אותה עם מישהו אחררררר ובעצם אי אפשר לדעת מה יקרה אבל בטוח שזה יהיה יותר מעניין מלראות אותם כל הזמן ביחד והכל אותו הדבר ..... אז יאללה חברים להעיף אותו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amelie1

New member
../images/Emo6.gifהיום אורן-מחר דקלה(חהחהחה)

נכון! כך הוכחנו את טענתנו שהיא האמא של הזונות!
כל הזמן מחליפה בחורים (כמו איזה זוג תחתונים משומשות) ועוד אח"כ מתפלצנת מול אליענה ואורן שהיא שכבה רק עם 1! על מי היא מנסה לעבוד? או על מי היא מנסה להתייפף? עלינו או על "עלק החברים שלה בוילה" גברת דיקלה?
דבר שני ששמתי
, זה שאי אפשר יותר להצביע דרך האתר או שאני טועה? תקנו אותי וכוונו אותי באם יש דרך הצבעה כזו. (בחייאת 2 ש"ח על הצבעת SMS לא הגזימו?!)
יאללה ביי ושבת שלום חבריי היקרים

shiro1

New member
אורן חייב לעוף

התוכנית תהיה הרבה יותר מעניינת בלעדיו!!!!!!! לא ככה.????????

Def Jam Vedetta

New member
גבירותיי ורבותיי קבלו את מיכל אמדור

אני רוצה היום- אתה רוצה אתמול אני רוצה ירוק- אתה רוצה כחול אני רוצה לצחוק- אתה רוצה לבכות אני רוצה להיות- אתה הולך מכות אני רוצה קרוב- אתה רוצה רחוק אני רוצה לכתוב- אתה רוצה למחוק אני רוצה כמות- אתה דורש איכות אני רוצה לשיר- אתה רוצה למות אני רוצה בפנים- אתה אוהב בחוץ אני רוצה יותר- לך זה לא נחוץ אני רוצה ללכת- אתה להשאר אני שומרת על פסון- אתה רק מתדרדר אני רוצה בשמש- אתה רוצה בצל אני רוצה קצת אקשן- אתה עוד מתעצל אני רוצה בלונדינית- אתה רוצה שחורה אני רוצה גדולים- אתה רוצה שטוחה מה שתבקש ממני, לא תצא מזה כי אין לי כל מה שארצה תתן לי, ככה זה יוצא מה שתנסה לומר לי, לא אחשוב שזה כדאי לי נעשה רק מה שבא לי , ככה זה יהיה

למעלה