יועצת הנקה לתאומים

עדידני

New member
../images/Emo90.gifיועצת הנקה לתאומים

שלום לכולכן, שמי עדי ואני בהריון שבוע 30 עם תאומות זהות. אני משתתפת פסיבית בפורום כבר כמה חודשים (בתדירות יומית)לומדת ונהנית, אבל השתתפתי באופן פעיל רק מס' מועט של פעמים. אני מאד מעונינת להניק לאחר הלידה ומחפשת יועצת הנקה שמתמחה בתאומים למפגש עוד לפני הלידה כדי שאהיה מוכנה ורגועה. לא ברור לי איך עושים את זה מבחינה לוגיסטית - אם שניהם רעבים בו זמנית, הנקה ביחד או לחוד וכו'. האם מישהי מכירה יועצת הנקה שמתמחה בתאומים מאזור המרכז אשמח להמלצות. תודה מראש עדי

שרתי

New member
אני מכירה משהי .

אני מכירה יועצת הנקה (IBCLC).שהעניין שלה זה תאומים, היא אמנם מהצפון, אבל אולי טלפונית, או שהיא מכירה משהי מהמרכז. שלחי לי מייל ואני אתן לך את הטלפון שלה. ([email protected])

שלום וברוכה הבאה!

אני שרון אמא לשי ונעם בנות שנתיים ושמונה חודשים. מצרפת לך שירשור בנושא. המשך היריון נעים ארוךךךךךךךךךך ומשעמם!

עדידני

New member
לשרתי תודה

האם את מתכוונת לסיגל גולן? מצאתי את הטלפון שלה באחת הרשימות בפורום. תודה

אמאשלמ

New member
חשוב מאוד לפנות ליועצת אבל חשוב גם

שתוכלי להיות בקשר עם אימהות לתאומים שהיניקו, הן יוכלו לתת לך המון עצות טובות מניסיון אישי. אני מיניקה תאומים בני שנה וחודשיים ומאוד עזר לי לשוחח עם אימא לתאומים שהכרתי שהיניקה, דיברתי איתה עוד לפני הלידה וגם אחרי, וזה נותן, חוץ מעצות גם תמיכה והבנה שמאוד תזדקקי להן.

כדאי לחפש יועצת שגרה קרוב.

אחרי הלידה הפרוצדורה של התניידות היא מסובכת והעוללים לא תמיד סבלניים לנסיעות ארוכות. עדיף למצוא יועצת הנקה שגרה קרוב אלייך. (אם את גרה בראשון אל תחפשי בצפון ת"א). אולי כדאי שתכתבי מהיכן את בדיוק.

עדידני

New member
תודה לכולכן, בנוגע לתשובות

כמובן שארצה להתייעץ עם אמהות לתאומים שמניקות וגם בפורום יש שרשורים ומאמרים בנושא, אבל אני רוצה בנוסף להפגש עם יועצת. אני גרה בצפון ת"א וחשבתי שיש יועצות שאתן אפשר להפגש בבית. ברשימה שנמצאת בפורום הנקה יש רק יועצת אחת שמתמחה בתאומים אבל היא מצפון הארץ. אם למישהי יש המלצה על יועצת ספציפית שמתמחה בתאומים אשמח לטלפון. תודה עדי

למעלה