../images/Emo9.gif
היום אני שמחה!!! תזכרו את הרגע הזה כי זה לא יקרה הרבה!!!! משום מה אני תמיד שמחה אחרי מסיבה <לולה הקלאאאאאאברית!> לא יודעת יש משהו בחמש שעות של ריקודים בחדר צפוף שאמור להכיל 200 איש ומכיל 500 ושכולם דוחפים אותך <לא לדאוג אני מהמרביצות...
> ואתה מזיע כמו שלא הזעת בחיים שלך ואין לך מקום לרקוד...אין לי מושג מה יש שם אבל עובדה שיש שם משהו קסום
בדבר הזה!!! אפילו שתיתי קולה <בשביל האנרגיה> ולא דיאט,היה מוזר אך טעיייייים. כל כך נהנתי!!!!!!!!!!!!! היה כזה כיף!!! <אפשר לחשוב לא הייתי אף פעם במסיבה...או לפחות שבוע שעבר> ואפילו פגשתי מישהו חמוד
.אז בכלל.... ופגשתי גם המון לא חמודים שנגעו לי כל הזמן בתחת* <מה זה ישבן מכושף?!> אבל לא לדאוג לא שתקתי...אני מהעצבניות! שיתביישו להם!!! קיצר כיף לי עכשיו!!!!!!!! (אפילו שדפקתי גלידת וניל עם פיצפוצים....ורגשות האשמה דופקים בי!!!!) ובריח הראפ והזעה שמתנגן לי בראש... dont stop get it dont stop get it niger hit it you can do it with your back into it you can do it with your asssss into it.
היום אני שמחה!!! תזכרו את הרגע הזה כי זה לא יקרה הרבה!!!! משום מה אני תמיד שמחה אחרי מסיבה <לולה הקלאאאאאאברית!> לא יודעת יש משהו בחמש שעות של ריקודים בחדר צפוף שאמור להכיל 200 איש ומכיל 500 ושכולם דוחפים אותך <לא לדאוג אני מהמרביצות...