שאלה קצת מטופשת

לילוש 1

New member
../images/Emo9.gifשאלה קצת מטופשת

ישבתי אתמול עם ידיד ותיק, שפעם, לפני שנים מספר, בירמנו יחדיו. בעודי יושבת והוזה מחום (בגלל השפעת שתקפה אותי, עכשיו יותר טוב, תודה..), פיתחנו דיון הזוי למדי בנושא "משקאות כוסיות- לאן?". ומה זה אומר? הגענו למסקנה, שבשנים האחרונות חלה ירידה בכמות הבחורות שמעדיפות לשתות את מה שאנו מכנים "משקאות של כוסיות", דהיינו: קוקטיילים צבעוניים עם מטריה וחתיכת דובדבן מסוכר ומלון...(הכל כמובן בהקצנה וברוח טובה), ובמקביל- חלה העליה בכמות של אלו המעדיפות שתיה אה..."לא צבעונית" נקרא לה..:) (שוב אני מזכירה- דיון שנערך שעודי הפוכה מכדורי אדוויל, עם חום ואלכוהול שהתעקשתי לשתות) לפיכך צצה במוחי הקודח שאלה שכבר נטחנה אצלנו בחבר'ה פעמים רבות, אבל תמיד נחמד לשמוע עוד תשובות: מהו "משקה הכוסיות" האלטימטיבי בעיניכם? (כן, זה יכול להיות קוקטייל ורוד ומחריד שעצם הזכרת שמו תעמיד לכם את השערות בעורף) ומאידך גיסא- מהי האנטיתזה? (יען- מהו המשקה שאם בחורה תזמין אותו- יגרום לכם להרים גבה בהערכה?) נכון, זו שאלה סקסיסטית ומטופשת (התרעתי מראש), יחד עם זאת, אין ספק שיש בה משהו

siete

New member
משקאות כוסיות - לאן?

אני מאד אוהבת את הרעיון מאחורי המשקה הבא: מרטיני שוקולד 1 וודקה וניל 2 קרם דה קקאו לבן לערבב עם קרח, לסנן לכוס קוקטייל ובה קובית שוקולד מה שנחמד במשקה הזה, שהוא מאד מאד מתוק ושוקולדי, אבל עם זאת הוא שקוף ולא נראה מתוק ושוקולדי! אלא מכובד כמו קוקטייל מרטיני יבש. משקה כוסיות בתחפושת. לגבי שאלתך, היא אכן סקסיסטית ומטופשת

לילוש 1

New member
כמו שציינתי-

אני יודעת:) וכבר הסברתי שאני חולה,מסכנה,מסוממת מכדורים ומחוסר שעות שינה אחרתי אני מניחה שזה לא היה כ"כ מעסיק אותי....=) ובכ"ז?

D r a m b u i e

New member
כל הקונספט של משקאות

עם מטריות דובדבנים וקירסאו כחול, די נפל. היום כשאומרים קוקטליי כוסיות, מתכוונים לדעתי לשני דברים בסיסים, הראשון הוא קוקטלי שמנת לסוגיהם, לא כולל וויט ראשן. כל האורגזמה, הבננה בנצ'י הגרסהופר ודומיהם, נחשבים לקוקטלי כוסיות. הסוג השני הוא המתוקים יותר, והקלים יותר, כאלה שמערבים פירות בפנים וכו'. יש עוד סוג, שהוא סוג עולה, וזה הקוסמופוליטן והמרגריטה ואיתם גם הסאוור, בעיקר מידורי או מידור/אמרטו סאוור. בכל אופן חל שינוי בכל העניין הזה, ובהרבה מקרים בחורה ובחורה יכולים לשבת על הבר והגבר יזמין לעצמו קייפריניה, והאישה תזמין קוסמופוליטן, או גם קייפריניה, ואין שום הבדל, ושום חלוקה לכוסיות או לא כוסיות. ההבדל היחיד שאולי נשאר, זה שנשים, עדיין, ממעטות לשתות וויסקי/קוניאק ושות', אם כי פה בפורום יש הרבה שמתות על זה, אז כנראה שגם זה במגמת שינוי, אם כי אני חייב להודות שאני לא ראיתי את זה בברים.

D r a m b u i e

New member
אהבתי מאוד!

למה לא? פשוט זה לא משקה קלאסי שאני מכיר, אז לא שמתי אותו בקטגוריה. אבל יפה ומעניין!

egavish

New member
אף משקה שמישהי תזמין לא יפתיע אותי

לאחר שמישהי הזמינה אצלי wild turkey, No cubes. זה ברבן כלבבי- עוקץ וחותך. מצד שני, היא הייתה אמריקאית...

D r a m b u i e

New member
טוב, אנחנו משתדלים לדבר פה

על הכלל. לא חסרות בחורות שמגיעות לבר, דופקות וודקות ומורידות קול איילה נקי כאילו אין מחר. ברמת העקרון זה לא קורה מי יודע מה הרבה...

egavish

New member
מה שנכון נכון. אבל אני מחפש את

הראשון (או את הראשונה) שיזמין מנה מהבקבוקים היפנים שיש בבר בו אני עובד: בקבוק אחד עם אלכוהול כלשהו בתוספת נחש שלם המגולגל בפנים , ואחד שהתוספת הפיקנטית בו היא מין סוג של חולדה... מישהו יודע מה זה לעזאזל? איזה סוג משקה זה? (אין בבר מישהו שיענה לי על זה) היפנים האלו- לא להאמין...

למעלה