../images/Emo9.gif סיכום שבוע! ../images/Emo9.gif
כן כן גבירותי ורבותי, סיכום שבוע!, המאחד הלאומי, המשקה הלאומי, אפילו הגרב הלואמית!, עוד אחד סיכום משובב הנפש ומרנין ה.. ממ.. נפש! [כן, כולי פקעת מקוריות, אני יודעת.. :] אז למרות שבא לי לברבר ולברבר, יש לי מחר מתכונת גועלית במתמטיקה [שלושה ניחושים מי ישב כל היום מול הטלויזיה ולא למד..], ולכן אקצר הפעם את הברבורים שלי [חיחי, כן, כאילו שאפשר למנוע מהפה שלי להשתולל], אז יאללה- אז מה הייה לנו השבוע?
- אנשים, נשים, אותיות אהו"י, חיות בר נכחדות באות שין, וכו´ וכו´-
חיוך נחמד שרשרה עם עצמה על החתימה החדשה שלה.. לזכותה יש לאמר שהמונולוג המצ´וגע שלה הייה די משעשע..
אלינור שלנו חזרה לה מטיול שנתי.. מקווה שהבאת איזה חיפושיט פרא להכיר לי..
רוקי שלנו חולה [בעע!], ובגלל זה מגיע לה איזה חיבוקון אקסטא מהמחסן.. ,
ladyloveהמקורית הצטרפה לפורום.. ברוכה הבאה!-
, ואחלה שירים יש לך..
אורית´וש שלנו עשתה קאמבאק מתוקשר ומוצלח, שהוביל את כולנו למסקנה שהתעגגענו לחצופה הזאת.. , בורכה החוזרת!
ג´ני גם כן עשתה קאמבק מזהיר, ושיו, איזו הפתעה!, געגענו אליה גם! ברוכה השבה!
גילתי קיבלה 100 עגול ושמנמן במתמטיקה..
מותק..
אנשים שיש להם דף בבמה [כשרוניים של מאמא חיפו] : ג´ני, דודו, חיוך נחמד, נצחית [הכוסייה! :], ורני הכחלחלה.. יאללה, כל מי שיש לו והוא רוצה לצרף ת´עצמו שישלח לי או לרני מסר ואנחנו כבר נדביק אותו בקישורים..
לאנג´עי שלנו שסיימה ת´קורס שלה!! [חיפו
ירוקה
מקנאה.. :]
לגילתו´ש עם הפסיכולוגית החדשה.. מגיע לך חיוכים..
כוכב עולה התקבלה לתפקיד ראשי בהצגה בתיאטרון הגשר!!!
לך!
מוארת עשה לנו ביקורי פתע פה ושם..
,
מונארק (טלי הצטרפה אלינו.. בורכה הבאה לפורום!-
פייה מתוקה הצטרפה לפורום.. בורכה הבאה!-
איילת חזרה לפורום.. בורכה השבה!-
כוכב עולה החליפה את השם ל´בת מוות´.. מקווה שתראי שהדבר שאת הכי זה בת חיים.. בנתיים מחבקת אותך..
לפייה מתוקה יש מחר מומולדת!, מזל טוף!!
,
לולה לוליטה הצטרפה לפורםו.. ברוכה הבאה!-
יש שמועות למפגשונים, יש כאלו שסוברים שזה יהייה קשור למיטה הנוחה של סטורם [סוטרם, תכין ת´מזרן לסלון, יש לי הרגשה שחייזרים עומדים לחטוף לך ת´מיטה.. :], ויש כאלו שסוברים שזה יהייה בהוואי על החוף [טוב, הייתי צריכה להשלים ת´משפט, לא? :].
- דיונים- רני סיפרה על חלומות שחוזרים אצלה, ואפילו לפעמים בזמן ערות, ושאלה האם גם לאחרים יש את אותה תופעה.. ההסבר לעניין הוא של מוארת: "שורדים רבים חווים ניתוקים, שהם בעצם החוויה הקשה שתיארת. יציאה מהגוף, שתיקה גם כשישנן מחשבות, "הלם" או נתק רגשי ש"כלום לא עובר דרכי". בדרך כלל נתקים מופיעים במצבי לחץ או חרדה "רגילה" או "שגרתית" כשהגוף כבר הרגיל את עצמו ולמד את הדרך להתגונן. נסי לחשוב מתי את מרגישה ככה ואיך את יכולה להתמודד בדרך אחרת - אולי לכתוב לאנשים שסביבך כשאת מתנתקת ואז למנוע ממך להחריף את הניתוק הרגשי ואת הבילבול הקשה הזה. הרעיון זהה גם בעניין חלומות - אולי תכתבי למשל איזה חלום חלמת לאחרונה ש"נדחף" גם למציאות שלך, לפעמים נבירה בחלום וניתוח שלו גורמת לך להבין רעיון שהתת מודע שלך מנסה להסביר לך ואז למעשה "משחררת" אותך ממנו." אני גם רוצה להמליץ על "חלומות צלולים", עניין שאעשה אותו בקרוב.. אני חושבת שזה יכול לעזור לסיוטים ולחלומות הרעים שאנשים פה חולמים.. גילתי העלתה את השאלה "מה הבעיה שלי לתקשר כמו "כולם" עם "כולם", למה אין האנשים שאני מסוגלת לדבר איתם על שטויות הם ספורים לי על יד אחת? למה אני לא מסוגלת לתקשר באופן תקין ונורמאלי עם כולם, בלי שום היסוסים של "אוי, מה הם יגידו..." אלא פשוט להגיד את מה שיש לי?". לא הספקתי להיגב, אבל אמרתי לך כבר פעם שהעניין הוא בחוסר הבטחון שלך.. גם לי הייתה ואתה בעיה *אהמ אהמ, עדיין קצת קיימת*, ו"להפטר" ממנה זה בכלל בכלל לא קל.. העניין הוא לא בזה שאת רעה או טיפשה, אלא בזה שהביטחון העצמי שלך שואף לאפס, ואת לא מעיזה אפילו לפתח שיחה.. תעלי לעצמך לאט לאט ובזהירות את הבטחןו העצמי.. תשבחי את עצמך על מעלות טובות [וכן, הם קיימות.], ואל תרדי על עצמך כ"כ כשעשית משהו לא בסדר. את סך הכל בן אדם!, גם לך מותר לטעות.., ובנתיים ככה לחיזוק שולחת לך חיבוק.. ,
מסכות- על מסיכות, מין, רצונות אמיתיים, חברים, ועוד כמה דברים [מורני]. המשך סיכום שבוע בעוד כמה דקות..
כן כן גבירותי ורבותי, סיכום שבוע!, המאחד הלאומי, המשקה הלאומי, אפילו הגרב הלואמית!, עוד אחד סיכום משובב הנפש ומרנין ה.. ממ.. נפש! [כן, כולי פקעת מקוריות, אני יודעת.. :] אז למרות שבא לי לברבר ולברבר, יש לי מחר מתכונת גועלית במתמטיקה [שלושה ניחושים מי ישב כל היום מול הטלויזיה ולא למד..], ולכן אקצר הפעם את הברבורים שלי [חיחי, כן, כאילו שאפשר למנוע מהפה שלי להשתולל], אז יאללה- אז מה הייה לנו השבוע?