סיכום שבוע!

חיפושיט

New member
../images/Emo9.gif סיכום שבוע! ../images/Emo9.gif

כן כן גבירותי ורבותי, סיכום שבוע!, המאחד הלאומי, המשקה הלאומי, אפילו הגרב הלואמית!, עוד אחד סיכום משובב הנפש ומרנין ה.. ממ.. נפש! [כן, כולי פקעת מקוריות, אני יודעת.. :] אז למרות שבא לי לברבר ולברבר, יש לי מחר מתכונת גועלית במתמטיקה [שלושה ניחושים מי ישב כל היום מול הטלויזיה ולא למד..], ולכן אקצר הפעם את הברבורים שלי [חיחי, כן, כאילו שאפשר למנוע מהפה שלי להשתולל], אז יאללה- אז מה הייה לנו השבוע?
- אנשים, נשים, אותיות אהו"י, חיות בר נכחדות באות שין, וכו´ וכו´-
חיוך נחמד שרשרה עם עצמה על החתימה החדשה שלה.. לזכותה יש לאמר שהמונולוג המצ´וגע שלה הייה די משעשע.. :)
אלינור שלנו חזרה לה מטיול שנתי.. מקווה שהבאת איזה חיפושיט פרא להכיר לי.. :)
רוקי שלנו חולה [בעע!], ובגלל זה מגיע לה איזה חיבוקון אקסטא מהמחסן.. :),
ladyloveהמקורית הצטרפה לפורום.. ברוכה הבאה!-
, ואחלה שירים יש לך.. :)
אורית´וש שלנו עשתה קאמבאק מתוקשר ומוצלח, שהוביל את כולנו למסקנה שהתעגגענו לחצופה הזאת.. :), בורכה החוזרת!
ג´ני גם כן עשתה קאמבק מזהיר, ושיו, איזו הפתעה!, געגענו אליה גם! ברוכה השבה!
גילתי קיבלה 100 עגול ושמנמן במתמטיקה..
מותק..
אנשים שיש להם דף בבמה [כשרוניים של מאמא חיפו] : ג´ני, דודו, חיוך נחמד, נצחית [הכוסייה! :], ורני הכחלחלה.. יאללה, כל מי שיש לו והוא רוצה לצרף ת´עצמו שישלח לי או לרני מסר ואנחנו כבר נדביק אותו בקישורים.. :)
לאנג´עי שלנו שסיימה ת´קורס שלה!! [חיפו
ירוקה
מקנאה.. :]
לגילתו´ש עם הפסיכולוגית החדשה.. מגיע לך חיוכים..
כוכב עולה התקבלה לתפקיד ראשי בהצגה בתיאטרון הגשר!!!
לך!
מוארת עשה לנו ביקורי פתע פה ושם..
,
מונארק (טלי :) הצטרפה אלינו.. בורכה הבאה לפורום!-
פייה מתוקה הצטרפה לפורום.. בורכה הבאה!-
איילת חזרה לפורום.. בורכה השבה!-
כוכב עולה החליפה את השם ל´בת מוות´.. מקווה שתראי שהדבר שאת הכי זה בת חיים.. בנתיים מחבקת אותך..
לפייה מתוקה יש מחר מומולדת!, מזל טוף!!
,
לולה לוליטה הצטרפה לפורםו.. ברוכה הבאה!-
יש שמועות למפגשונים, יש כאלו שסוברים שזה יהייה קשור למיטה הנוחה של סטורם [סוטרם, תכין ת´מזרן לסלון, יש לי הרגשה שחייזרים עומדים לחטוף לך ת´מיטה.. :], ויש כאלו שסוברים שזה יהייה בהוואי על החוף [טוב, הייתי צריכה להשלים ת´משפט, לא? :].
- דיונים- רני סיפרה על חלומות שחוזרים אצלה, ואפילו לפעמים בזמן ערות, ושאלה האם גם לאחרים יש את אותה תופעה.. ההסבר לעניין הוא של מוארת: "שורדים רבים חווים ניתוקים, שהם בעצם החוויה הקשה שתיארת. יציאה מהגוף, שתיקה גם כשישנן מחשבות, "הלם" או נתק רגשי ש"כלום לא עובר דרכי". בדרך כלל נתקים מופיעים במצבי לחץ או חרדה "רגילה" או "שגרתית" כשהגוף כבר הרגיל את עצמו ולמד את הדרך להתגונן. נסי לחשוב מתי את מרגישה ככה ואיך את יכולה להתמודד בדרך אחרת - אולי לכתוב לאנשים שסביבך כשאת מתנתקת ואז למנוע ממך להחריף את הניתוק הרגשי ואת הבילבול הקשה הזה. הרעיון זהה גם בעניין חלומות - אולי תכתבי למשל איזה חלום חלמת לאחרונה ש"נדחף" גם למציאות שלך, לפעמים נבירה בחלום וניתוח שלו גורמת לך להבין רעיון שהתת מודע שלך מנסה להסביר לך ואז למעשה "משחררת" אותך ממנו." אני גם רוצה להמליץ על "חלומות צלולים", עניין שאעשה אותו בקרוב.. אני חושבת שזה יכול לעזור לסיוטים ולחלומות הרעים שאנשים פה חולמים.. גילתי העלתה את השאלה "מה הבעיה שלי לתקשר כמו "כולם" עם "כולם", למה אין האנשים שאני מסוגלת לדבר איתם על שטויות הם ספורים לי על יד אחת? למה אני לא מסוגלת לתקשר באופן תקין ונורמאלי עם כולם, בלי שום היסוסים של "אוי, מה הם יגידו..." אלא פשוט להגיד את מה שיש לי?". לא הספקתי להיגב, אבל אמרתי לך כבר פעם שהעניין הוא בחוסר הבטחון שלך.. גם לי הייתה ואתה בעיה *אהמ אהמ, עדיין קצת קיימת*, ו"להפטר" ממנה זה בכלל בכלל לא קל.. העניין הוא לא בזה שאת רעה או טיפשה, אלא בזה שהביטחון העצמי שלך שואף לאפס, ואת לא מעיזה אפילו לפתח שיחה.. תעלי לעצמך לאט לאט ובזהירות את הבטחןו העצמי.. תשבחי את עצמך על מעלות טובות [וכן, הם קיימות.], ואל תרדי על עצמך כ"כ כשעשית משהו לא בסדר. את סך הכל בן אדם!, גם לך מותר לטעות.., ובנתיים ככה לחיזוק שולחת לך חיבוק.. :),
מסכות- על מסיכות, מין, רצונות אמיתיים, חברים, ועוד כמה דברים [מורני]. המשך סיכום שבוע בעוד כמה דקות..

חיפושיט

New member
../images/Emo9.gif סיכום שבוע- המשך! ../images/Emo9.gif

אגב, חיפו הנעל שכחה- המומולדת של סנופי!- מזל טוף..
ועכשיו-
ות- מאדי שולחת לכולנו חיבוק..
שרק הכשרוני שלנו כתב קטע מקסים- " מעבר למתרס הם נולדו משני צידי המתרס. יאן היה בן המתרס הצפוני ושינייד בת המתרס הדרומי. מתרס לא רחב היה זה ולא צר, אבל תהום עמוקה נפערה בתוכו, עמוקה עד מאד. שניהם גדלו כנהוג בכפריהם, חיו, למדו ועבדו בעזרתם בשדות להוריהם. בלילות החשוכים, נטולי הירח, מסביב למדורות הכפרים, האגדות היו מהלכות; "במתרס הדרומי יש אנשים אוכלי אדם" – כך היו מספרים בצידו של יאן. ואילו בצדה של שינייד האמינו כי מי שחוצה את המתרס הופך לחיה ונעלם ביער. כך, לא התקרבו אנשי הכפרים אל המתרס. אך ידעו על קיומו. ומידי פעם היו מגיעים אליו בכדי לבדוק שדבר לא עבר לצידם. באותם לילות, השועלים היו קופצים מצד לצד עד בוא הזאבים. אלו היו מנהלים דיונים לאור הכוכבים משני צידי המתרס. ויללותיהם היו מדירות שינה מעיני תושבי הכפרים. יום אחד יצא יאן לציד. הוא עקב אחרי טרפו, זו הייתה איילה קלת-רגליים. מבלי משים הם התקרבו עוד ועוד לעבר המתרס. האיילה חצתה אותו בניתור זריז. ויאן בהגיעו הבין כי טרפו ברח לו. שכן אסור היה לקפוץ לצד השני של המתרס. שינייד נשלחה על ידי אמה לאסוף תבלינים. עינייה השחורות הזריזות היו ´צדות´ בין האבנים ושורשי העצים ביער את כל צמחי התבלין החשובים. ולאחר הדרכה שקיבלה מסבתה (טרם מותה) הייתה הולכת למתרס ומוציאה את צמחי התבלין שהיו חבויים בין נקבותיו. בעדינות, מבלי לחצות לצד השני כמובן. אותו יום הייתה שינייד בדרכה למתרס על מנת לאסוף את צמחי התבלין. כששמעה קריאת עורב. נשאה שינייד ראשה אל-על וראתה אותו. צללית שחורה מנגד לשמיים כחולים בהירים. הוא צלל לעברה ונחת על הענף הקרוב אליה. שינייד התקרבה אליו בזהירות והוא פצה פיו ואמר. "בת-ירח! התרחקי! אל לך להתקרב למתרס היום! השמש ירדוף אותך ואת אותו לעד!". אולם שינייד לא שעתה לאזהרת העורב. והתקרבה בהססנות לעבר המתרס. עת הגיעה למתרס ראתה לפניה איילה. זו ניגשה אליה והתחככה בה בחמימות. מבט לתוך עיניה של האיילה הבהיר לשינייד את אשר אירע בשעות האחרונות והיא התקרבה למתרס לראות את הקורות בצד השני. השעה הייתה שעת בין – ערביים. יאן יצא מסבך השיחים בכדי להיטיב ראות לצד השני של המתרס. תלתליו הזהובים בהקו באור האדום של השקיעה. עיניו התכולות תרו אחר כל סימן לאיילה מהעבר השני. הוא שמע רישרוש מן השיחים בצד השני ונותר עומד על מקומו. לפתע מן השיחים היא יצאה. דממה כל העולם שתק שני מבטים נפגשו. תכלת-לבן, זהוב - שחור, אדום. העולמות התנגשו. עמדו כך העלמה והעלם עד אשר לא עמד להם כוחם עוד לעמוד ודומה היה כי כך יימשך לעד. הדימדומים המשיכו. לא ברור מי היה הנופל הראשון ביניהם ומי עצם עיניו ראשון. אך ידוע כי זמן מועט ביותר השני נפל מעברו השני של המתרס. גופותיהם נמצאו כשידיהם מתוחות, כמעט נוגעות מעבר למתרס. נפשותיהם ירדפו לעד אחת אחרי השניה, במחזור מעגלי, השמש לאחר הירח או הירח אחרי השמש. לא נדע מי ראשון ומי שני והאם אי פעם יתפשו את אהוב- ליבם. "
.. מואהה משפט מקסים של "כלבה מסוממת" [חיחי, איזה שם מצחיק
] יומולדת: היום בו אלוהים החליט שהעולם הזה לא יכול להתקיים בלעדייך ! שרשור השירים שעושים לנו עצוב.. [שירים יפים אבל..
] שרשור הציטוטים
המשך בעוד כמה דקות! :)

חיפושיט

New member
../images/Emo9.gif סיכום שבוע- המשך! (2) ../images/Emo9.gif

ההודעה המדהימה של כוכב עולה שלנו.. *עלולה להיות טריגר* שרשורי השטויות, דאקחות מטורפות [וכשאני אומרת מטורפות, אני מתכוונת לזה.. :], חגים, שיגועים, הגיגים, בדיחות, ושאר מלפפונים תמצוא ב- תחייכו! השיר שקוט הביאה.. :) "יש לי חדר משלי, ובחדר יש אור. זה כרגע לא אני, או אני בשחור. זה נמשך כמעט שבוע וכבר כמה ימים. אם תשאל אותי מדוע- זה עמוק בפנים. תתגבר,תתגבר, כך אומר לי הקול להיפגע וליפול- כל אחד יכול. לכולנו מותר להיות חלשים רק לא לאטום אוזניים. לא לעצום עיניים. לא לעזוב ידיים. גם בימים קשים. אפילו בימים קשים... יש לי חדר משלי ובו אני נח. כמה כל זה יימשך? כמה שמוכרח. בנתיים זה שבוע וכבר כמה ימים אם תשאל אותי מדוע- זה עמוק בפנים. תתגבר,תתגבר, כך אומר לי הקול להיפגע וליפול- כל אחד יכול. לכולנו מותר להיות חלשים רק לא לאטום אוזניים. לא לעצום עיניים. לא לאבד ידיים. גם בימים קשים. אפילו בימים קשים..." (יש לי חדר משלי/ארקדי דוכין) סיפורו של פרפר, שהביאה חזקה- יום אחד, הופיע פתח קטן בגולם. אדם ישב והביט כמה שעות על הפרפר איך הוא מתאמץ לדחוף את גופו דרך אותו פתח קטן. לפתע, הפרפר הפסיק להתקדם. נראה היה שהוא התקדם ככל יכולתו ואינו יכול יותר. אז האדם החליט לעזור לפרפר: הוא לקח זוג מספריים ופתח את הגולם. הפרפר יצא בקלות. אבל גופו היה מנוון והכנפיים שלו מכווצות. האיש המשיך להתבונן, בציפייה שכל רגע כנפיו של הפרפר יפתחו, יגדלו וייפרסו - ובכך יתמכו ויעצבו את גוף הפרפר. אבל זה לא קרה! למעשה, הפרפר בילה את שארית חייו בזחילה עם גוף מנוון וכנפיים מכווצות. הוא אף פעם לא הצליח לעוף. האיש בחסדו וטוב לבו לא הבין שהגולם הדחוס ומאבק הפרפר לצאת ממנו, הם היו דרך האלוקים לדחוף נוזלים מגוף הפרפר לתוך כנפיו כדי שיוכל לעוף אחרי שייצא לחופשי מן הגולם. לפעמים, מאבקים הם בדיוק הדבר הנחוץ בחיינו. אם האלוקים היה מאפשר לנו לעבור את חיינו ללא מכשולים, זה היה גורם לנו נכות. לא היינו חזקים כמו שיכולנו להיות. לא היינו יכולים לעולם לעוף. בקשתי כח… ואלוקים נתן לי קשיים לחשלני. בקשתי חכמה… ואלוקים נתן לי בעיות לפתור. בקשתי שפע… ואלוקים נתן לי מוח וכוח לעבוד. בקשתי אומץ… ואלוקים נתן לי מכשולים להתגבר עליהם. בקשתי אהבה… ואלוקים נתן לי אנשים עם בעיות לעזור להם. בקשתי טובות… ואלוקים נתן לי הזדמנויות. "לא קבלתי שום דבר ממה שבקשתי… אבל קבלתי כל הנחוץ לי". תחיה ללא פחד, תתמודד עם כל המכשולים בחייך ותיווכח שתוכל להתגבר עליהם. שיר שליאל הביאה- עוד מעט אעצום את עיניי וזה ייעלם, והכאב יחלוף עוד מעט אתעטף בחיבוק והצער יפרוץ כסכר שזה עתה נפתח, בדמעותיי עוד מעט והכאב החד שמפלח את ביטני ואת ליבי ייעלם כלא היה עוד מעט מישהו יאחז בידי ויקח אותי הרחק משפת התהום אל מקום רחוק, מקום בטוח עוד מעט ואצליח להירדם לילה שלם מבלי שמפלצות העבר יבקרו בחלומותיי ויטרידו את מנוחתי עוד מעט אצליח להביט במראה במבט חודר לתוך עיניי ואכיר ואוהב את מי שאני רואה עוד מעט ויד מלטפת תגרום לי להפסיק לרעוד ומגע אוהב לא יהיה כואב כל כך עוד מעט ואפסיק לחשוב אפסיק לחשוש מאהבה ולא אפחד שוב מאכזבה עוד מעט ולא ארגיש מוזרה, לא שייכת והבדידות ששלטה בחיי תיעלם כלא הייתה ולא ארגיש לבד יותר גם כשאנחנו יחד עוד מעט ואחייך מבפנים, מכל הלב ואצחק צחוק מתגלגל והסערה שבתוכי תפסיק להשתולל ושקט ושלווה יעטפו אותי ברוך וארגע ואשכח מכל הכאבים שיושבים אצלי עמוק בלב עוד מעט אולי אצליח להאמין שעוד מעט כל זה באמת יקרה.... שרשור החיבוקים לרני..
*הודעה ראשית עלולה להיות טריגר* המשך עוד דקה!

חיפושיט

New member
../images/Emo9.gif סיכום שבוע- המשך! (3) ../images/Emo9.gif

וגם מאחלת בריאות לlocked שלנו..
עוד משימה-
ארבע האנשים שהם אתה.. ועידכונים לכל החדשים
ומשהו לסיים איתו ת´שבוע בחיוך, משו שרני נקרעה עליו מצחוק מתיישהו.. כשהדף לא ייפתח לכם, אל תבהלו, תתחילו לקרוא.. תהנו
ואהבת אתכם אנשים!

מורני !

New member
עוד כמה עידכונים - המפגש!!!

חבר´ה מפגש של הפורום יערך ביום שישי הקרוב בתכנון רביצה בחוף הים... (אבל תכנונים כידוע יכולים להשתנות
) אז כל מי שרוצה להגיע ישרשר את עצמו לכאן ויקבל ממני מסר לגביי המיקום והפרטים המדוייקים. אההההההה ותצביעו כבר לסקר!!!!
|חיבוק לכל הפורום| אוהבת

שרק

New member
מואה עלייך

בהצלחה במתכונת. (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((חיפו))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

../images/Emo124.gifלא! לא! לא!../images/Emo124.gif

לא שאבס קויידש!!!!!!!!!!! נו, בחייאת, תמצאו יום אחר.... ולא, איך תראו את זיו פני היפות? (גם כן זיו.....) באמת, מה דוסית שכמותי תעשה? תלך ברגל עד חוף הים בת"א? (חוצמזה שיש עניין של עירוב, תחום שבת, טלטול, פסיעה גסה, ומבטים מוזרים על אחת שכבר הולכת 5 שעות ולא מגיעה שלומקום...) חוצמזה, שהשבת אני באשקלון או בחברון או במאחז גלעד..... אחחחחחחחחחח.... כבר המיטה של סטורם היתה הצעה יותר טובה.... (לא! לא! לא! א-ל תקחו אותי ברצינות.... ע"ע הודעה קודמת) חיפו, אמרת משו על הוואי??? |ערסל| |עצי דקל| |חולצות צבעוניות| |קוקטייל קר|
-אומוטיקן בסייסטא....... יאלללללה, אני יחזור לי לסוציולוגית..... השעה עכשיו 9:20 ולא ישנתי בכלל בלילה..........
מה כבר בקשתי????

גילתי

New member
חיפו מקסימה.....

תודה........................................... האילמות חוגגת....

locked

New member
תודה חיפו..

פעם ראשונה שאני בסיכום.. ועוד פעמיים.... תזהרי, אני עוד אתחיל ממש להתלהב. *חיבוק* ואוהבת. תמיד.

חיפושיט

New member
../images/Emo105.gif

מקפיצה ת´סיכום שבוע, לכל מי שלא הספיק ורוצה, וסתם להתלהב..

חחחחחחחחחחח

אני גאה במקק על עבודה מצויינת כמו תמיד סתם קפצתי להגיד שאני אוהבת וגעגעתי ורד

למעלה