זוכרות אותי??

../images/Emo9.gifזוכרות אותי??../images/Emo9.gif

אז החתונה עברה ועברה בכייף.. הגיע הזמן להגיד תודה וגם להמליץ...
החתונה היתה
בעדן על המים
. המקום כ"כ יפה שכל הזמן אומרים לנו איך מצאנו אותו וכמה שהוא מיוחד.מקום פשוט שווה!!! הבעיה שהיתה לנו היא שהיינו צריכים קייטרינג גלאט (ובטח יש פה שזוכרות את מה שכתבתי בעבר).המקום (עדן על המים) עובד עם אנשי מקצוע ספציפיים ובכל אופן מי שרוצה את המקום וצריכה קייטרינג שהוא גלאט כשר, שתיצור איתי קשר לפני כן
..
תזמורת
- ענבי הגפן, המעולים!!!! ידועים אצל "הדתיים לאומיים", עשו מלא שמח והספקנו לכסות את כל סגנונות הריקוד בהתאמה לאנשים השונים שהיו האורחים שלנו..
צלמים
- רון פרי ומשה עמר.. (אין עדיין תמונות ולכן אין לי מה להראות..) הצחיקו אותי מאוד ואני מכירה את העבודה שלהם מהחתונה של אחותי... מקווה שיצא טוב..
שמלה----->
אצל האחת והיחידה
גלית קורנר
ה-מ-ד-הי-מ-ה והצוות המקסים שלה!!!!!!התנהגו אלי בצורה נעימה ומקצועית. השמלה היתה פשוט אצילית והחמיאו לי עליה המון. גלית והנשים שעובדות איתה עשו עבודה ממש טובה ובזכותן הרגשתי נסיכה אמיתית.
איפור
-נועה גביש מאפרת צעירה עם המון שנות נסיון.. איפור מדהים, עדין ומקצועי. את השיער עשיתי אצל הספר שלי, אלי, שעבד קשה מאוד לעשות לי בייביליס על כל השיער. ויצא מקסים..
מי שלא בקיאה בייבוש פרחים שלא תהיה חכמה כמוני ותשמור על הזר שלה ואח"כ תגלה את אפקט הפחד אצלה בחדר על הזר..
אם אתן מחפשות להרגיש מאוד מאוד בנוח עם מה שאתן לובשות אל תקחו מחוך.. אני לקחתי מתסבוך אישי של צורת הגוף שלי והצטערתי...
הזמן עובר מהר!!! תשתדלו להיות אתן לחוות ולהרגיש את הרגעים ואת האנשים סביבכן.
תתרגלו לשאלות של אנשים או לפחות תמצאו דרך שנונה לענות אם לא בא לכם להחקר. אנשים נכנסים לי לכל אספקט בחיים , בלי בושה, החל מהאם אני צריכה ללכת עם כיסוי ראש ועד לכמה קראט היהלום (שהוא לא כזה גדול) בטבעת שלי...
שיהיה לכם חוזה ופרטים מדוייקים עם כל בעל מקצוע!! סתם לדוגמא, הקייטרינג הפיל עלינו, בדקה התשעים, שהם לא עושים סידורי שולחן והיינו צריכים להזמין מהמעצבת..(עוד 1600 ש"ח
). אני שומרת הכל בקלסר המיועד לכך.
מהתקופה שלפני החתונה למדתי מי הם האנשים שבאמת אכפת להם ושבאמת נמצאים שם כשאני צריכה ואני מאחלת לכם שלא תתאכזבו מאף אחד..
חשוב לי להגיד תודה מיוחדת לחברי הפורום שעודדו ויעצו ונותנים תמיד הרגשה של בית ומקום שכייף לחזור ולהיות בו
. אני באמת מודה לכולכם מעומק ליבי. הייתן איתי גם ביום הגדול
.
מאחלת לכם רק חוויות טובות ומחכה לקרוא עליהן
דסי

KVI

New member
בטח שזוכרים! ../images/Emo13.gif

שמחה שלמוע שהכל עבר טוב ותודה על רשימת הטיפים ! אה, ושיהיה המון מזל טוב!

Indie62

New member
ברור שזוכרים! נשמע אחלה.

הערה לגבי גלית קורנר. נהיה לי קטע של להחמיא דווקא לספקים שלא סגרתי אצלם... כי יש כ"כ הרבה טובים שפשוט חבל שאיאפשר לעבוד עם כולפ. אצל גלית קורנר אין על האווירה. אמנם לא מצאתי שם את שמלת חלומותיי ולא היה לי אומץ לעצב אחת מאפס, אבל הספקתי ליהנות מהשמח שיש אצלהם. איך בא היה לי לבכות כשראיתי כלה יוצאת, עם המוזיקה והפרחים וההתרגשות של התופרות!....

יא ממזרתה אחת ככה נעלמת אהה../images/Emo8.gif

ברוכה השבה יפתי. המון
אושר ועושר וזוגיות מדהימה.

puzznik

New member
נשמע שהיתה לך חתונה מהנה ביותר

שיהיה לכם המון מזל טוב ובהצלחה בחייכם המשותפים

הדס מזל טוב! + שאלה קטנה...

המון מזל טוב, רק טוב ואושר שיהיה לך עם בחיר ליבך! מחכה לתמונות... ורציתי לשאול לגבי המחוך- אני בן-אדם שמאד חשוב לו נוחות, אבל כולם שכנעו אותי שאני חייבת מחוך (אני לא דקת גו כמו דוגמנית, אבל אפשר לומר שאני די רזה), ובמדידה הראשונה כמעט הקאתי מרוב שלא היה לי נוח, אבל מהמדידה השנייה והלאה (רזיתי כמה קילוס מאז...) זה היה לי נוח ולא חנק אותי בכלל. השאלה שלי- מה לא נוח בשמלה עם מחוך בזמן החתונה? אשמח לדעת בדיוק מה הפריע והציק לך בשמלה. תודה. ושוב מזל טוב!

דפופה

New member
שמלת מחוך

לי אישית המחוך היה ממש לא נוח אבל לא ידעתי את זה קודם וגם זה ממש החמיא לי כי אני לא רזה. בכל אופן הבעיה שהיתה לי זה א. קושי משמעותי ללכת לשירותים (המחוך שלי היה ארוך אז זה היה בלתי אפשרי להוריד את התחתונים והגרביון שמתחת). בעיה שניה היא בזמן הצילומים שלפני -עברנו ממקום למקום וכל כניסה לרכב והתיישבות שינתה את מצב המחוך והשמלה. בארוע עצמו השתדלתי לא לשבת (את מתארת לעצמך כשש שעות בלי לשבת). אני הייתי מציע לך בלי מחוך אם את יכולה, אם זה מאוחר מדיי אז אולי לנסות למצוא פתרונות לבעיות הללו (לא יודעת אם יש)

אז ככה

קשה לשבת עם זה וזה לא הכי נוח באופן כללי.. ביקשתי מאמא שלי כבר בתחילת הערב שתשחרר לי קצת כי כבר לא יכולתי... השאלה היא באמת מה את מרגישה שיותר מחמיא לך עם זה או בלי ואם את מסוגלת לסבול את זה לכמה שעות כי לדעתי הדבר הכי חשוב גם עם טיפה כאבים מהמחוך הוא שתראי איך שאת רוצה להראות ותרגישי טוב עם עצמך.
דסי

מחוך מתחיל להציק אחרי כמה זמן

ולא מייד בהתחלה (מניסיון, מבגד אחר) ולכן מתפתים לקחת אותו, כי בשלב המדידות מגיעים "רק" למצב של אי נוחות קלה אבל זה מתדרדר... לדעתי אנחנו עדיין יפות במיוחד בחתונה שלנו ונראות הרבה יותר טוב מאשר ביום רגיל,לא צריך לעשות את זה עוד ועוד ועוד "משודרג" (לא כשיש לזה מחיר של בריאות ושל נוחות!). אני לקחתי שמלה ללא מחוך שגזורה ותפורה באופן שמחמיא לגוף שלי (ואני מידה 42!)וקניתי גם מכנס/תחתון מחטב בדלתא מבד נוח ומלטף שמחטב אך לא מציק (ללא ברזלים).

תודה לכולן! אבל אולי זה מאוחר מדי..

אני מתחתנת ביום חמישי בעוד שבועיים, ונראה לי שזה מאוחר מדי כבר לשנות את זה... לא? להתחיל להוציא מחוך זה לשנות את הבסיס של השמלה. אולי אני אקצר מלמטה כדי שאני אוכל לשבת כמו בן-אדם וללכת לשירותים ולהתפנות כמו שצריך, אבל אני חושבת שזה יהיה מסובך להוציא את המחוך לחלוטין מהשמלה. אבל אולי אפשר להוציא רק את העצמות, או חלק מהן כדי לרכך אותו. מה דעתכן???

sosonit

New member
חשוב מאד!!

לשבת עם השמלה לפני! להסתכל למטה (מתחת לכל הבדים על המחוך.. איך הוא תפוא האם יש סיכוי שהעצמות ייצאו.. לי אחרי כל הישיבה באותו יצאו העצמות בזמן הריקודים וזה חתך לי את הבטן בטרוף...אז לשים לב לפני.

וסוסו דרך אגב...

לא ראיתי את הקרדיטים שלך! את יכולה לשים לי את הלינק (אין סיכוי שאני אמצא אותך לפי ניק עם החיפוש החדש הזה של תפוז...) לקרדיטים? תודה!

אני כבר עייפה מדי לדעתי... ../images/Emo163.gif

מרוב עייפות שמתי לב לעובדה שהתחתנת לפני שבוע, ביקשתי כמובן את הקרדיטים, אבל שכחתי את הדבר הכי חשוב: מזל טוב!!!!!!!! רק אושר וזוגיות אוהבת ומוצלחת עד 120! ועכשיו, לא מנומסת שכמוני, אני יכולה לבקש לקרוא את הקרדיטים...

sosonit

New member
../images/Emo9.gif עדיין לא פירסמתי..

אני רוצה לעשות זאת ברצינות והמלאה עם בן זוגי שי.. רק שהוא עובד עד 2 3 לפנות בוקר כל יום...

טל30י

New member
לגבי המחוך

אכן היה נפלא עד רגע הישיבה אבל במילא לא יושבים הרבה (מעודד?.. :) בכל מקרה ישבתי ליד השולחן אז לא ראו כלום. נוח זה לא ממש לשבת - מודה. בכל מקרה חמודה בהצלחה ובטוחה שתיראי נהדרת

אם את בכל מקרה תהיי עם מחוך

אז תני לי לאזן - זה לא כל כך נורא. אני הייתי עם מחוך, ואמנם נוח כמו פיג'מה זה לא, אבל היה בסדר. ללכת לשירותים - לא היתה בעיה, אבל אם הייתי לובשת גרביונים, אני מניחה שהייתי בבעיה. יש, אכן, בעיה בישיבה עם מחוך. הלחץ שמופעל על המחוך כשיושבים מעוות את הצורה שלו. לכן צריך לשבת בזוית משונה לאחור - כך לפחות ברכב בדרך לחתונה / צילומים. אני ניצלתי את זה ובכל פעם שרציתי לשבת השתרעתי עם הרגליים על הדום והגב לאחור (העלתי פה פעם תמונה מהמנוחה רגע לפי החתונה, אבל אין לי מושג איך להגיע אליה עכשיו). מבאס שלא ידעתי קודם שיהיה בעייתי לשבת. אבל נראתי נהדר, ולקראת סוף החתונה כבר ישבתי בלי לעשות חשבון (ואכן, העצמות התחתונות במחוך התעקמו קצת. אני רואה את זה בתמונות מהשעה האחרונה בחתונה). לקצר את המגילה - זה לא אידיאלי. זה גם לא אסון. והעיקר - זה נראה מצויין. ספרי בעוד שבועיים איך היה לך.

למעלה