דסי של הים
New member
../images/Emo9.gifזוכרות אותי??../images/Emo9.gif
אז החתונה עברה ועברה בכייף.. הגיע הזמן להגיד תודה וגם להמליץ...
החתונה היתה
בעדן על המים
. המקום כ"כ יפה שכל הזמן אומרים לנו איך מצאנו אותו וכמה שהוא מיוחד.מקום פשוט שווה!!! הבעיה שהיתה לנו היא שהיינו צריכים קייטרינג גלאט (ובטח יש פה שזוכרות את מה שכתבתי בעבר).המקום (עדן על המים) עובד עם אנשי מקצוע ספציפיים ובכל אופן מי שרוצה את המקום וצריכה קייטרינג שהוא גלאט כשר, שתיצור איתי קשר לפני כן
..
תזמורת
- ענבי הגפן, המעולים!!!! ידועים אצל "הדתיים לאומיים", עשו מלא שמח והספקנו לכסות את כל סגנונות הריקוד בהתאמה לאנשים השונים שהיו האורחים שלנו..
צלמים
- רון פרי ומשה עמר.. (אין עדיין תמונות ולכן אין לי מה להראות..) הצחיקו אותי מאוד ואני מכירה את העבודה שלהם מהחתונה של אחותי... מקווה שיצא טוב..
שמלה----->
אצל האחת והיחידה
גלית קורנר
ה-מ-ד-הי-מ-ה והצוות המקסים שלה!!!!!!התנהגו אלי בצורה נעימה ומקצועית. השמלה היתה פשוט אצילית והחמיאו לי עליה המון. גלית והנשים שעובדות איתה עשו עבודה ממש טובה ובזכותן הרגשתי נסיכה אמיתית.
איפור
-נועה גביש מאפרת צעירה עם המון שנות נסיון.. איפור מדהים, עדין ומקצועי. את השיער עשיתי אצל הספר שלי, אלי, שעבד קשה מאוד לעשות לי בייביליס על כל השיער. ויצא מקסים..
מי שלא בקיאה בייבוש פרחים שלא תהיה חכמה כמוני ותשמור על הזר שלה ואח"כ תגלה את אפקט הפחד אצלה בחדר על הזר..
אם אתן מחפשות להרגיש מאוד מאוד בנוח עם מה שאתן לובשות אל תקחו מחוך.. אני לקחתי מתסבוך אישי של צורת הגוף שלי והצטערתי...
הזמן עובר מהר!!! תשתדלו להיות אתן לחוות ולהרגיש את הרגעים ואת האנשים סביבכן.
תתרגלו לשאלות של אנשים או לפחות תמצאו דרך שנונה לענות אם לא בא לכם להחקר. אנשים נכנסים לי לכל אספקט בחיים , בלי בושה, החל מהאם אני צריכה ללכת עם כיסוי ראש ועד לכמה קראט היהלום (שהוא לא כזה גדול) בטבעת שלי...
שיהיה לכם חוזה ופרטים מדוייקים עם כל בעל מקצוע!! סתם לדוגמא, הקייטרינג הפיל עלינו, בדקה התשעים, שהם לא עושים סידורי שולחן והיינו צריכים להזמין מהמעצבת..(עוד 1600 ש"ח
). אני שומרת הכל בקלסר המיועד לכך.
מהתקופה שלפני החתונה למדתי מי הם האנשים שבאמת אכפת להם ושבאמת נמצאים שם כשאני צריכה ואני מאחלת לכם שלא תתאכזבו מאף אחד..
חשוב לי להגיד תודה מיוחדת לחברי הפורום שעודדו ויעצו ונותנים תמיד הרגשה של בית ומקום שכייף לחזור ולהיות בו
. אני באמת מודה לכולכם מעומק ליבי. הייתן איתי גם ביום הגדול
.
מאחלת לכם רק חוויות טובות ומחכה לקרוא עליהן
דסי
אז החתונה עברה ועברה בכייף.. הגיע הזמן להגיד תודה וגם להמליץ...