היום בא יוד שלי ממרכז היום

../images/Emo9.gifהיום בא יוד שלי ממרכז היום

ובידו שקית , פתחתי את השקית ובו מצאתי מתנה שחילק מתנדב לקשישים ולחולים, מה יש במתנה? חולצה לבנה שרוול קצר ,גרביים שחורות וסבון ריחני. ובו דיקלום על החיוך , ואני מצ"ב

ענתי44

New member
אנשים טובים באמצע הדרך../images/Emo140.gif

כמה נפלא שיש עדיין כל כך הרבה אנשים טובים, שמשמחים את הזולת, בעשייה, חיוך או אפילו במתנה לחג.

ענתי44

New member
יענקלה יש הרבה אנשים טובים

כולנו כאן חווינו בבריחת העכברים מהספינה הטובעת. ואת ההרגשה הלבד עם החולה מול כל העולם ואשתו. אבל, מגלים בכל מקום את אותם אנשים עם הנשמות הגדולות שמושיטים יד, שרוצים לעזור. הם בכל מקום.... החברה הטובה של אמא שעוזרת לי ודואגת לאמא יותר מבני משפחתה. החברה האחרת שנכונה תמיד להכין ולעזור, הבחור הזר ברחוב שעזר כשהכסא גלגלים של אמא לפתע נשבר ברחוב, הפקידה שהתעלתה מעל ביניוניות תודעת השירות הישראלי.... ועוד ועוד.... תראה פה בפורום שלנו איזה אנשים טובים יש. אנשים שמתעלים מעל לקשיי היום יום בדאגה ליקירם ומעודדים את האחרים. החל מגרשון שהקים את הפורום, אסתר , אריאלה, נילי, דרורה, טובה, זהבה וכל האחרים כאן. ואתה יודע מה יענקלה, איש אחד טוב שאני נפגשת ושמעלה חיוך שמחה על פניי שקול לעשרה אנשים שפוגעים.

נכון. הייתי סתם פסימי

ואני נזכר במקרה דומה. יש לי שכן שנהיינו חברים טובים. הוא אלמן בן 81 ומצבו הפיזי התדרדר מאד והוא כבר כשנה בכסא גלגלים. לאחרונה התדרדר מצבו המנטלי. הוא מדי יום יותר דומה לאשתי. יש לו מטפלת פיליפינית שהיא ממש מלאך. הדבר היחידי שהוא רוצה זה לאכול במסעדה, בעיקר חריימה. כל היום הוא מדבר על חריימה. לפני 2-3 שבועות התלויתי עם אשתי אליהם למסעדה. היה לנו נהג מונית מחורבן. הוא בכלל לא יצא לעזור למטפלת להכניס את חברי לכסא ואני השתדלתי לעזור, אלא שאין לי כמעט כח פיזי והוא כמעט נפל ובקושי הצלחנו להחזיק אותו. הנהג לא הזיז את התחת. אבל בעודני נואש, בא גבר לעניין עם עוד 2-4 איש, הכניסו את אהרן לכסא והובילו אותו אחר כבוד למסעדה. הגבר היה גם ממש לעניין בשיקולים שלו. ראיתי שהם אכלו במסעדה והחלטתי להודות להם לפני שהם או אנחנו נעזוב, אבל לא שמתי לב והם עזבו לפנינו. על חברי הפורום אין בכלל מה לדבר. אישית יצא לי להכיר רק את אסתר, ואני בטוח שהיא איננה בודדה ולפי שאני קורא רובכם (כן, אני משתמש בלשון זכר בגלל גרשון) אם לא כולכם דומים לה, רק שאצלה יש בנוסף גם יידע מקצועי מגוון. ובאשר לאיש טוב אחד ששקול כנגד עשרה רשעים, כבר מאמר שהעולם קיים הודות ל ל"ו צדיקים.

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifענתי, אני מודאגת

את לא משגיחה על עצמך כראוי. כבר ספרתי כאן מספר פעמים על-כך שהמטפל העיקרי בחולה קשה- נתון בסכנת חיים, מאחר ואנו נוטים לשכוח לטפל בעצמנו, ומזניחים את בריאותנו. אני למשל שומרת על משטר של בדיקות , מאחר וכבר חוויתי מה זה ליהיות "בצד השני " ואני יודעת בבהירות מפוכחת שאם יקרה לי משהו, שלמה לא יקבל את הטיפול המכסימלי. ויש לי ילדים טובים, אך אין הם יכולים להפסיק את חייהם ולהתנתק ממשפחתם הצעירה כדי לטפל באבא, וזה גם לא נדרש מהם. ואני נשבעתי ונדרתי נדר שאשמור על עצמי כדי שאוכל לטפל בשלמה כפי שטיפל בי בזמנו. כשהייתי חולה כל-כך. ענתי, אני מקווה שלא הכנסתי אותך למרה שחורה, אבל אני רצינית. לילה \ בקר טוב מאסתר

ענתי44

New member
אסתר יקרה ../images/Emo24.gif

לא הכנסת אותי למרה שחורה, את צודקת ובגדול. חותמת על כל מילה שכתבת. אני אכן נוטה, ולא מכוונות רעות חלילה, להזניח את עצמי ולטפל בכולם. ואני מבינה שזו טעות. והגוף שלי הבהיר לי את זה חד משמעית.למרות החג אני לא מתכוונת להתרוצץ בכל ההמולה או להשתגע על קירצוף הבית, משתדלת לנוח, לא לשכוח לאכול, ולהרגע עם מוסיקה.

למעלה