היה שווה לחכות!! INTENSE 5.5 EVP

chooky

New member
../images/Emo9.gifהיה שווה לחכות!! INTENSE 5.5 EVP

אחרי המתנה של חודשיים וחצי הם הגיעו, ואני נהנה מכל רגע! למרות מה שנאמר בעבר על אופני אלדר בעבר בפורום זה אלדר עמד בכל מה שהבטיח ואף מעבר לזה נתן בי אמון יותר ממה שאני נתתי בו והוא לא אכזב רוצה לשמוע ממי שכבר רוכב על אופניים כאלה

Pommi

New member
אתה...?

אם אתה אומר אלדר אתה בטח ירושלמי, לא?

אני לא עומד בזה. ../images/Emo122.gif

בבקשה אל תפרסם תמונות כאלה יותר בפורום...

Eli R

New member
אתה משאיר אותם באיזה חדר מדרגות

או חדר נטוש כלשהו, איפשהו ??? אתה בטוח ??? תארגן איזו רשימת שמירה להיום בלילה ומחר תמצא להם איזה חדר עם קירות צבועים בצבע שיתאים לאופניים. אי אפשר להשאיר אותם ככה סתם !!!
וברצינות, תתחדש ותהנה (גם מלהסתכל וגם מלרכוב). (אני שומר ראשון) אלי

שיLAUNCH

New member
אתה מודע לזה...

שאתה יכול לשחרר איתם גם דרופים של 2-3 מטר כמו כלום אני פריריידר ואלה חלום מתוק מאוד גם שלי

יש פה בחור בפורום(אם ירצה יזדהה

שקפץ דרוף היום של 2.5 מטר עם ה 5.5 וסיילו מקדימה

סביבסמי

New member
כאילו אז מה אתה רוצה להגיד בזה??

שה- 5.5 זה אופניים לקפיצות של 2.5 מטר ואתה ממליץ כיבואן לעשות את זה גם עם פסיילו מקדימה??? מעולה... אם ככה למה צריך לשים בוקסר...

hector zazou

New member
קובי../images/Emo29.gif

אתה\אתם רוכבים במקרה מחר בבן שמן או אייפושהו ? זאב

liorsion

New member
אם ירצה, יזדהה..

בנתיים אני אהיה כעד לדרופ. האופניים לא השמיעו ציפצוף. והוא לא השמיע צפצוף בעליות אח"ב. אם מישהו צריך הוכחה לכמה האפניים האלה מדהימים.

ilan carmel

New member
מודה וקופץ ירוחם...

בד"כ לא הייתי מעיז אבל צריך לתת הרבה קרדיט לבוני המקפצה (2 מטר+-) ורמפת הנחיתה המפנקת שעשו עבודה מעולה אי שם בצד סינגל נחל אלון. בזכות זוית הרמפה + משיכה מינימלית הסיילו כמעט לא היה מעורב בנחיתה. הרבה תודה לעדי ה"שפיץ" שהדגים על הג'מיני ולארז שהלווה לי את הפול פייס. ולא, אין לי כוונה לעבור לפרי-רייד עם ה5.5, אז להתראות בשבילים.

joeyi

New member
אופניים יפה- אבל עשיתה אותם

מכוער עם ה barends והתיק. תחשוב SEXY

תגיד, איך משתלב ה- crossmax sl

אם בולם 100 מ"מ מקדימה ואחורה, ושלדה כה חזקה המיועדת לכוון xc אגרסיבי. ככל הידוע לי הקרוסמקס sl הם גלגלי תחרות קלילים שלא מיועדים להתעללויות?

למעלה