יייאאווווורררררדדדייייי

../images/Emo89.gifיייאאווווורררררדדדייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה מכוער אנייייי יאללהההההה עם מקל לא הייתי נוגע בייי איזה מקל, לייזר מה לייזר נעל לא הייתי זורק עליי !! אח אח כפרע עלייך איזה לא מושלם אני

הילוש152

New member
מה שנכון נכון :\

חעעעעעעעעעע סתם!!! איזה יופי אתה נראה באמת איך רזית כל הכבוד לךךךך ימלך האופי :) תודה על הכל מאמושששששששששש

מי יתחתן איתך יא דובה../images/Emo3.gif

בואנההההה אחי רזיתה משהו פחד
הנה אתה שהייתה תינוק------>>>>>>>>>בתמונה

MR FLOYD Y M

New member
כפרעעע שליייי תקשיבבבבבב !!!!!!!!

אח שלי תקשיב לי טוב לא יודע מה עובר לך בראש אבל תקשיב ותקשיב לי טוב אני לא יודע למה בכלל בן אדם כותב מה שכתבת אני מכיר אותך אישיתץ ואתה בן אדם מקסים והרבה יותר טוב מחצי מהאנשים שאני מכיר גם בבלוןגים וגם בחיים האמיתיים אתה תמיד חבר גם שאתה לא חייב ליהיות ואתה עוזר תמיד למי שאתה לא צריךך אתה איש טוב ונכון שאתה קצת שמנמן כמו שאתה קורא לעצמך אבל זה רק מראה והוא לא מכוער חלילה רק קצת שונה מכל הדוגמנים בעולם תיתפלא גם אני ככה רק שלי לא איכםת על הז\ין שלי ואתה חייב להבין שמגיע לך הטוב ביותר כי אתה בחור טוב ומגניב אוהב אותך כפרה ביי אח שלי יקר

שלום שמנמן...

אמנם אני לא מכירה אותך אישית, אבל אני רואה איך אנשים מגיבים אליך פה... ואני בדעה שלא היית מקבל תגובות כל כך אוהבות ואוהדות אם לא היה מגיע לך. תמשיך להיות מקסים כמו שנראה לי שאתה... השאר יבוא לבד תאמין לי. המראה הוא לא מדד לכלום זה קודם כל, דבר שני אתה לא מכוער! זהו

ק ש ק ש ת

New member
שמנמניי אני חולה עליךך אגב הכנפיםם

באותו יום לא היווו מבושלות חחחחחחח
כפרהה עלייךךך אני הייתי נוגעת בך בלייזרר נשמה טובה אתה מאמיייי

ק ש ק ש ת

New member
טאה(דבש) אני חולה עלייךךךךך

מלכהההההההההההההה שליי אתתתת מלכה שליי אתתת אני אוהבתת אוטתך המון ואת יודעת את זהה
מלי
פלפלת 20 חחעחע

KALIBER18

New member
ללירן

יעני מה אתה נהנה לרדת על עצמך?נהנה לרחם על עצמך? במקום לחייך כל יום שאתה נושם נכון החיים לא תמיד מחייכים אליך ואני מדבר מניסיון אבל דבר אחד אף אחד לא יכול לקחת ממך וזה החיוך שלך אם כמה חרא תדע שמחר יהיה יותר טוב וכל מה שקורה הכל לטובה יהיה בסדר אח שלי עוד תמצא משהי בעז"ה בלי נדר

חחחחחחח יקרועים כנסו כנסו !!

סתם שירשרתי את זה בגלל שכולם כזה... "יייאוורדיי אני כוסון" יאווררדי אני כוסית" אז מישהו חייב לשבור תמיטוס
מה לא

לירןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אמאלה איך רזית מזה זה?! וד"א אנשים שיטחיים מסתכלים על חיצוניות , אנשים שמכירים אותך יודעים שאתה בנאדם מדהים , בנאדם טוב , אתה מפרגן ונותן המון אהבה מה עוד צריך?! מאמי תלמד החברה שיטחית ומגעילה אל תתיחס ותעלה את הפירגון העצמי שלך , ואת הביטחון. כי אם אין אני לי מי לי?! אם אתה לא תאהב את עצמך לא יאהבו אותך קפיש!???????????????? אז דובי קטן שלי אוהבת אותך עד אינסוף! נבי שלך

.........................

............................... ........... ................... ...................... ............................ .................................. ............................ ................... .......... ..... .

לירנוש ...

ממי תפסיק לדבר רע על עצמך אתה מותקקקקקקק ורזית כל הכבוד תמשיך ככה "כי אם יש רצון יש גם יכולת"... מתה עליך! \לירונה

למעלה