תכף 9, חייבת להתעורר

../images/Emo88.gifתכף 9, חייבת להתעורר../images/Emo88.gif

חייבת להתחיל את היום, להתארגן ולהספיק מליון דברים. אז אני מבטיחה להתייצב כאן בהקדם לבושה כיאות, בית מסודר, עיניים מבריקות ונוצצות -- ולהיות פרודוקטיבית וקוהרנטית. נתראה ב-0930 לשרשור
ראשון בשנה החדשה ?

אוקיי, שרשור ../images/Emo88.gif ו../images/Emo127.gif לכולן

מיטה מסודרת
מכונת כביסה הורדה מהחבל, קופלה והושמה במקום
ויש כללי הועבר על הבית (כלים מהכיור, עיתונים בסלון וכו').
סיבוב שירותים - שמתי חומר ניקוי ונייר טואלט חדש. איך הזבובית אומרת, nothing says I love you like enough toilet paper. (משוררת האישה).
כדור פיזיו הועבר אחר כבוד לחדר עבודה, כדי להקל על הגב.
הילה אחת, לבושה, מסורקת, מצוחצחת. על החייכנית נוותר. ול
:
סידור השולחן כדי לראות משהו בבלגן
התמודדות איטית עם רשימת המטלות הארוכה שהכנתי ביומן יאללה, יום טוב ופרודוקטיבי לכולן !

סליפ

New member
לעצמי אין ../images/Emo88.gif היום..

אני צמה, ולכן- אין לי שום משימה על הראש.. מה שכן- אם אני אי-פעם אזיז את עצמי ללמוד לבחינה בתורת המשפט- זה יועיל. אבל- אין לי כוח!

אני הכנתי לעצמי רשימה

זה מספיק, לא?
עד השעה 12- לסיים לבדוק עבודות וכמה טלפונים חשובים עד 3- לקרוא שוב את הבחינה שתהיה היום ולהתכונן לשאלות של הסטודנטים 4-7- בחינה 8-9 להתכונן לבחינה של מחר שונאת לחפש אנשים בטלפון ולחכות שישלחו לי דברים. תמיד מעכב לי את העבודה!

../images/Emo88.gif

העבודות נבדקו, לטלפונים לא ענו שלי, שלחתי מיילים כגיבוי. ממשיכה ברשימה- להתכונן לבחינה ומוסיפה כביסה לרשימה...

אני נוראית, פשוט זוועה

כל מה שאני עושה זה לקרוא עיתונים וספרים. התירוץ - הטלפונים שאני מנסה לעשות תפוסים או לא עונים. בפועל, יש עוד דברים לעשות. אוף אוף אוף

אפשר להציע משהו?

אצלי, בתור הבוסית של עצמי וגם בגלל שהעבודה שלי לא אחידה ברמת הקושי שלה (יש ימים - ושבועות - עם פרויקטים קשים יותר, ויש פחות), למדתי לזהות את הימים שבהם זה לא יילך. ואז, תלוי ברמת הדחיפות של העבודה, אני מצ'פרת את עצמי בחצי יום חופש, או אפילו ביום שלם, לטובת מילוי מצברים. לפעמים כשיש לחץ אבל אני מוצאת את עצמי בכל זאת נסחפת להתעסקויות לא קשורות, אני מצ'פרת את עצמי כל כמה עמודי טקסט שעשיתי בעשר דקות אינטרנט
. זה עוזר. גיליתי שכל עוד אני לא מגזימה עם זה, זה מאוד מועיל לתפוקה שלי אחרי המנוחה הזאת.

אני נוראית בעבודה מהבית

בשביל להיות באמת פרודוקטיבית אני צריכה לצאת מכאן, אבל אני ממש חייבת עכשיו מדפסת ואינטרנט וכאלה. בכל מקרה, הקטע הוא שאתמול העמסתי על עצמי הרבה יותר מדי (פיזית- סחבתי, הרמתי ילדים וכאלה) וב-9 בערב פשוט התחילו לי כאבים נורא חזקים בבטן ועייפות אדירה. התעוררתי מאוחר היום ואני חושבת שאני עדיין גוררת את העייפות הזו.

אז מה שאת צריכה זה ../images/Emo88.gif בראש...

לכי לנוח. אחרי מנוחה תוכלי לעבוד הרבה יותר טוב. תשמעי, זה לא ממש אופייני לי להגיד את זה, ובכל זאת, את בהריון - פרגני לעצמך קצת יותר מנוחה מהרגיל.

shanny23

New member
../images/Emo88.gifרשמתי את בר לפעוטון

אני קצת עצובה וקצת שמחה. נראות נחמדות בצוות, יש 5 ילדים בפעוטון של בר ובגן של הגדולים 10 ילדים. הן 3מטפלות וגננת אחת. מה3/10 היא הולכת.... אני חוזרת ללימודים, למבחנים, עבודה ומרתון לסיים את השנה בהצלחה..

למעלה