כיתה 406
הפרק היומי

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gifכיתה 406../images/Emo47.gifהפרק היומי../images/Emo26.gif

כרגיל התמונה היומית
ויותר מאוחר תמונות באתר שלי של חמשת הכוכבות
הנה הסיכום:
החבר'ה מסדרים את הקפיטרייה
חתול הורג את לימון
..הוא מדבר עם אלעזר על לימון...
ברטה וסמסארה משוחחות בנייהם..ברטה חושבת שסמסארה רוצה להיות חלק מהחבורה
..ברתה הזו מעצבנת
החבור'ה מחליטה על שם לקפיטריה..פינת קפה נקודה קום..חח חמודים
ברטה מתקשרת לג'סיקה
חוסה מנואל שוב משביט שמחות
אוףףף..מתקשר לדניאלה שתחזור יש להם ארוחה עם הזוג ברברה המעצבנים..
סמסארה משחקת אותה כאילו הלכה לחפש את הדודה שלה.."איבדתי תיקווה כבר לחפש אותה.."איזה צומי היא מחפשת
ברטה מבקשת כסף מג'סיקה גם אחרי מותה של קלרה...
מעצבנת גרר..היא נותנת לה 3 ימים כדי להביא לה את הכסף..ג'סיחקה מתעצבנת..קיקה בדיוק מגיע הבית והיא אורמת לו שזו הייתה מישהי מהחברה שלה בטלפון..
חתול מספר לגבי שהוא הרג מישהו..
דניאלה וחוסה מנואל מגיעים לארחוה אצל הזוג הכי מעצבן בעולם..
מרסה ומאורסיו יוצאים יחלד להחלקה על הקרח..איזה חמודים
גבריאלה והחתול משוחחים על מה שקרה לו במבצע החשוב..היא מנסה לעודד אותו ומסבירה לו שזו העבודה שלו
הוא חושב שהכי טוב יהיה שהוא יעזור את המשטרה
דפוק..מה הקטע שךן
שותפו של מנואל מציק לדניאלה ומספר לה שהוא ביררר עלייה הכל ויודע שהיא הייתה עובדת בישביל ג'ובאני פרר..מסכנה איזה מעצבן הואאא
גרר..
גבריאל המנסה להסביר לחתול שמה שהוא עשה זה מעשה הוגן וזה חלק מהעבודה שלו
מה קשה להבין..
שותפו של מנואל ממשיך להציק לדניאלה..שימותת
מעצבןןןן הוא מספר לה שהוא יודע שהיא הייתה גם במרכז שיקום..הוא אומר לה שיספר למנואל..אשתו של פדריקו מגיע באמצי ויכוח בנייהם... אשתו של פדרקיו שואלת על מה דיבר עם דניאלה..
דניאלה בוכה
היא חוששת שהיא תאבד את מנואל אם תספר לו על עברה..היא אומרת שהיא חייבת לעשות זאת לפני שפדריקו יעשה זאת
פרדי מנסה לשחק במשחק של מזל..מן משחק כזה שמאפשר להרוויח כסף
דני גבי ומרסה משוחחות בנייהם על מה מה שקורה בנייהם..סמסארה מצוטטת לשיחה בנייהם..דניאלה מפסרת להן שהיא לא סיפרה למנואל על עברה וסמסארה מקשיבה
ג'סי טטיס ואלחנדרה משוחחות על חייה עם קיקיה ומצד שני הבנים מדברים עם קיקיה על חיו עםפ ג'סי..
גבי אומרת לדניאלה שהיא חייבת לספר למנואל כמה שיותר מהר על חייה בעבר..
פרצ'ו משדר לבנים את מחשק הכדורגל
חחחח הוא חושב שזה מה שהוא צריך לעשות כי זה קשור לכדורגל!!רעיון טוב
פילי מגיעה לבית של הבנים לראות את הסוס
גניאלה מספרת לבנות על המקרה שהיא מטפלת בו בעבודה
היא אומרת שזה משהו דומה למה שקרה לאמא שלה
מרסה אומרת שהבחור שזרק את מרגריטה הוא אבא של גבי
מעניין.
העוזר של עו"ד שגבי מנהלת בתיק של מרגריטה שהגישה נגדו תלונה מעוניין בגבי
פילי מציעה לסוס שיקים פינת מוזיקה ושיר בקפיטרייה..
רעיון מעולה
היא מנסה לעודד אותו..חמודה
פילי מנסה לנשק את קרלוס
מקווה שאהבתם את הסיכום שלי

FeLiPe Te Amooo

New member
פרק חמוד.

פלומה- חטטנית! מה היא מקשיבה להן!!? מסכנה דניאלה.... שתספר לו כבר הכל! קיקה וג'סיקה- מה נסגר איתכם? מרסלה ומאוריסיו חחח איך הם היו בקרח איזה חמודים!

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gifקיקה וג'סי לא רבו משהו רציני

עכשיו כשהם רבים זה יותר משעשע ממה שהיה פעם למזלנו
לא משהו רציני

../images/Emo39.gifהיה פרק יפההה..!!!

נורא אהבתי את הקטע שהם עבדו כולם... דייי קיקוש וג'סיקה פשוט מושלמים !!! אתם פשוט לא מבינים כמה אני אוהבת אותםםם!! חבל שהקטעים שלהם קטנים כאלווו.. אהבתי שהוא דיבר עם הבנים עליה... ואמר שצריך להיות מאוד מאוהבב... ושהוא מאוד מאוהבבבב... נוו ברוררר... מושלמי שליי.. מסכנה דנייייייי !!! שימות הפדה הזה !! וגם אישתו הטמבלית !!! רואים שמרסה לא ממש ממש מאוהבת בווו... והיא איתו רק כי היא רוצה למצוא סוף סוף את הנסיך שלה והיא משכנעת את עצמה שזה הוא... פדרו מסכן איזה חמווד הואאא... ברטה הזונה !!! תמותיייייייייייייייייייייייייייייי !!!! מה את חושבת לעצמך כשאת סוחטת את אהובתי?!?!?!!!!!! סמסרה יטיפשה תמותי גםם!!! איך שמחתי שבדיוק כשהיא באה אהובי היפה הלך !! יותר טובבבב... !!! שלא יסבול אותהההההההההההההההההההההההההה !

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gifיש תמונות מהפרק באתר שלי../images/Emo70.gif

הכנסו עכשיו לחמשת הכוכבות יש תמונות מדהימות מהפרק של היום

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gifמרינה חבל שלא ראית אבל אפשר

להבין מה היה לפי הסיכום שלי
וגם יש תמונות מהפרק באתר שלי אז את יכולה להכנס..

piecec of me

New member
לא קשור לפרק

אבל קשור לסידרה. למישהו יש את השיר: Dame un oportunidad של: John David אם כן, מאיפה?

סוכריה16

New member
מיי תגובות!

פרק ממש חמוד. פדרו חמודדדד ........ אין מה לאמר.. ותגידו לימון לא מת!? כי לא ממש ראיתי אבל המפגר הזה דיבר איתו... לאאאאא? מרסה והחבר שלה מרגיזים אותי הם פשוט ------לא----------- יחד! היא אוהבת את חואני והוא אותה אז שלא ירגיזו חחחחחחחח קרעה אותי גבי..... וואי....... חחח ההוא באמת יכול להיות אבא שלה... חשבתי על זה בפעם הראשונה אבל הפסקתי לחשוב.... חואן- איזה מדהים הואאאאאאא! מושלם כזה...... יפה לוווווו ככה מושלמיייי סמסרה ....... כהרגלה......... שונאת אותה!!! חייבת להרוס הכל ....... היא שומעת הכל!! נחש! פילי מבכנה היא אוהבת את קרלוס.... חח איך היא באה אליו בסוף....... גסיקה קרועה לאללה..... "מה יש לראות מאה שחקנים אחרי כדור" חחחח או שהיא הזמינה את טטיס ואלה...... ואמרה כזה ולי מי ידאג... מתוקהה שמתם לב.. פעם טטאינה הייתה המרכזית כזה בין ארבעתן עכשיו כבר לא, עכשיו זו כבר טטיאנה שבאה והפכה כזה לפחות...... דניאלה מסכונונה מתה עליייייייה איזה מותק היא הייתה וההוא שמתחיל איתה...... לדעתי היא הייתה צריכה לספר לפני החתונה אבל מילא, שתספר עכשיו...... כי עכשיו גם סמסרה יודעת!!! היה פרק חמוד..... "קפה פונטו קום" חחח ככה קראו לזה לא?! רררררררר..... המח ששך חואניייי

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gifחח דיקלה התגובה שלך ממש

הצחיקה אותי כמו שג'סיקה אמרה על הכדורגל
חח
יש תמונות של פונצ'ו מהפרק באתר שלי

yolit

New member
גביי סיכום מעולהההה../images/Emo8.gif

לא ראיתי את הפרק...אבל הסיכום שלך מעולה ככה שהשלמתי את הכל.. אם אני יספיק אני יראה מחר... נראה פרק נחמד סך הכל..

איזה באסההה

לא הספקתי לראות את כל הסידרה קמתי ב 7 וחצי ישר רצתי לראות :) פרק מדהייייייייייייים

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gifבכייף../images/Emo24.gifאני שמח לראות שזה

עוזר..תראי גם תמונות מהפרק ככה זה עוד יותר יעזור לך

©sweet girl

New member
פרק נחמדדדיקוו =)

חח איזה קפיטריה נחמדה חח דומה לבית של פסיטוק חחח [מה הקשר?! אין קשר]
מסכן חתולצי'קק
ואוא אייך ג'סיקה התעצבנה וזרקה ת'טלפון =\ מסכנה.... חוסה מנואל מתחיל לעצבן אותי =\ לדעתי דניאלה חיבת לדבר איתו כמה שיותר מהר! והחבר ה"טוב" שלו מעלה לי ת'פיוז הסחטן הזה!!! אוףף חח איזה חמודים מאוריסיו ומרסה שתישאר איתו
לא הבנתי מה היה הקטע של פרדי עם המשחק אבל לא חשוב חח זה היה כדי להבעיר קצת ת'זמן או לרמוז על משו ? [מישהו יודע?!]
מזמן לא הראו את טטיס ופרצ'ו יחד מה קרה??!!? :-* חחח פילי הצחיקה אותי , חחחח תפסה אומץ
מעניין אייך סוס יגיב

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo58.gifבקשר לשאלה על פרדי

אני חושב שאולי הוא יזכה בכסף של ההגרלה הזו ויביא אותו לחואנצ'ו כדי לעזור בקפיטריה..נראה לי

למעלה