התפקדות יוני

../images/Emo88.gif התפקדות יוני ../images/Emo88.gif

תמיד באיחור :]
שם:
אלבום אהוב של הכנסייה:
שיר אהוב של הכנסייה:
שיר אהוב לא של הכנסייה:
משהו מעניין שבא לך לשתף אותנו:
תוכניות לחודש הקרוב:
הופעת החודש שעבר(מאי@!):
הופעות מתוכננות לחודש הקרוב(יוני@!):
משהו מיוחד שקרה החודש שאתם זוכרים לטובה:
ביקורת חיובית/שלילית על הפורום:
אם יכלתם, למי הייתם בוחרים לתת פרח בעקבות החודש שהיה? מוזמנים להסביר.
בגרויות/מתכונות החודש?

../images/Emo132.gif קצת סטטיסטיקות ../images/Emo132.gif

החודש נכתבו בפורום 701 הודעות
5 הכותבים הבולטים
ב ר ו ש י ת1 עם 125 הודעות.
אוסנתהדר עם 63 הודעות.
dandanXD עם 56 הודעות.
FRD עם 52 הודעות.
alwayschen עם 38 הודעות.

וואו, איך הזמן טס שנהנים

...מה כבר נגמר......... בר, סחתיין על הסטטיסטיקה - לא ידעתי שככה כתבתי

ליהי54

New member
אוף. לא רציתי שהחודש הזה יגיע. ../images/Emo7.gif

שם: ליהי גיל: 16 מגורים: דרום אלבום אהוב של הכנסייה: אוטוביוגרפיה שיר אהוב של הכנסייה: אני מאמין שיר אהוב לא של הכנסייה: השיר שלנו - אביב גפן משהו מעניין שבא לך לשתף אותנו: יש עשור
תוכניות לחודש הקרוב: ללמוד, ו"סיום שנת הלימודים" עלק.
הופעת החודש שעבר(מאי@!): רוק עצמאות, אביב גפן בבאר שבע. הופעות מתוכננות לחודש הקרוב(יוני@!): לא משו מיוחד... משהו מיוחד שקרה החודש שאתם זוכרים לטובה: רוק עצמאו, אביב בבאר שבע, חן, בר, סתיו...
ביקורת חיובית/שלילית על הפורום: סבבה לגמרי
אם יכלתם, למי הייתם בוחרים לתת פרח בעקבות החודש שהיה? מוזמנים להסביר: למורה שלי להיסטוריה, שלא ויתר לי, שגרם לי להכויח שעם קצת רצון, אני יכולה הרבה.
בגרויות/מתכונות החודש? וואו: 11.6 - מתכונת שנייה במתמטיקה 16.6 - מתכונת שנייה היסטוריה 23.6 - בגרות בהיסטוריה 26.6 - בגרות מתמטיקה

ליהי54

New member
כל כךךךךך רואים אותי!!!

את לא יודעת איך אני מתרגשת.. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי
סוף סוף העשור שחיכתי לו פאקינג 4 שנים! ח לו לים

Inbar789

New member
שרדנו 12 שנים. מה זה עוד חודש?../images/Emo103.gif

[אני מנסה לעודדאת עצמי. זה לא מצליח ><] שם: ענבר. גיל: 17 וחצי. מגורים: פ"ת. אלבום אהוב של הכנסייה: אוטוביוגרפיה
שיר אהוב של הכנסייה: משתנה. כרגע LET LOVE IN
שיר אהוב לא של הכנסייה: כנ"ל. כרגע, מבול - רונה קינן. משהו מעניין שבא לך לשתף אותנו: "ירח" של נתן אלתרמן זה שיר פשוט מדהים. אני לומדת אותו למתכונת בספרות ועד עכשיו זה השיר היחיד שממש אהבתי. תוכניות לחודש הקרוב: לנסות לשרוד?
הופעת החודש שעבר(מאי@!): משינה ואהוד בנאי בקיסריה
ועוד בחינם ^^ היה נהדר! הופעות מתוכננות לחודש הקרוב(יוני@!): איזה.. רק לתכנן הופעות ליולי. משהו מיוחד שקרה החודש שאתם זוכרים לטובה: טעם העיר! ^^ ביקורת חיובית/שלילית על הפורום:
אם יכלתם, למי הייתם בוחרים לתת פרח בעקבות החודש שהיה? מוזמנים להסביר. לאמאבא. כי כפרעליהם
בגרויות/מתכונות החודש? הו, זאת שאלה טובה. 4.6 - מתכונת מועד ב' באנגלית 5.6 - מתכונת בתנ"ך 6.6 - מתכונת בספרות 11.6 - בגרות בספרות 15.6 - בגרות בתנ"ך 17.6 - בגרות באנגלית [F ו-G] 20.6 - מתכונת במתמטיקה 23.6 - בגרות במתמטיקה [004]

ש י ר ה 4

New member
עוד קצתקצתקצת . . .

שם: שיר גיל: 16 מגורים:
אלבום אהוב של הכנסייה: אוטוביוגרפיה. חעח P: שיר אהוב של הכנסייה: לט לאב אין שיר אהוב לא של הכנסייה: "השיר שלי" קספרים..ווואאעע משהו מעניין שבא לך לשתף אותנו: אמנסיפצצצצצציה תוכניות לחודש הקרוב: מתמטיקהיטוריהלשון הופעת החודש שעבר(מאי@!): רוקצ הופעות מתוכננות לחודש הקרוב(יוני@!): עבודה עברית, ברי בנען, ננוצ'קה! משהו מיוחד שקרה החודש שאתם זוכרים לטובה: רוקצ ביקורת חיובית/שלילית על הפורום: חיובית,חיובית P: אם יכלתם, למי הייתם בוחרים לתת פרח בעקבות החודש שהיה? מוזמנים להסביר. לשירן. בגרויות/מתכונות החודש? מחר בהיסטוריה, שבוע הבא במתמטיקה, סוף החודש בגרויות בהם ובטח גם מתכונת בלשון... כוסאומו המדינה!

התפקדוווווווות יופידו :)

שם: הדר וטורי גיל: כמעט 16! (החודש החודש) מגורים: רחובות אלבום אהוב של הכנסייה: בזמן האחרון דברים בלחש שיר אהוב של הכנסייה: קאננננה וואחדה שיר אהוב לא של הכנסייה: כלכך המון, here comes a regular, save all youre kisses for me, celebration משהו מעניין שבא לך לשתף אותנו: שבא לי למות ;( תוכניות לחודש הקרוב: יום חמישיייי עבודה עברית, יומולדת לי, יומולדת למיכל, טיול צלילה בשישי וזהו :) הופעת החודש שעבר(מאי@!): חחח לא זוכרת , אני חושבת שלא הייתה שום הופעה חוץ ממוטו מיוזיק, אם זה היה במאי בכלל
הופעות מתוכננות לחודש הקרוב(יוני@!): עבודה עברית, סלקום ביום שבת, וזהו לבינתיים משהו מיוחד שקרה החודש שאתם זוכרים לטובה: כלכך המון ביקורת חיובית/שלילית על הפורום: אתם מצויינים ומקסימים ונהדרים כמו תמיד
אם יכלתם, למי הייתם בוחרים לתת פרח בעקבות החודש שהיה? מוזמנים להסביר. לברי סחרוף, לעולם לא היית יותר מלך. בגרויות/מתכונות החודש? מתכונת באנגלית, בלשון, בהיסטוריה, בגרות בהיסטוריה ובאנגלית :'(

FRD

New member
נושא

שם:רני גיל:19 מגורים:פה אלבום אהוב של הכנסייה: שיר אהוב של הכנסייה: שיר אהוב לא של הכנסייה: משהו מעניין שבא לך לשתף אותנו:אני צריך אקדח טעון תוכניות לחודש הקרוב:בהייה באסלה הופעת החודש שעבר(מאי@!):נאד הופעות מתוכננות לחודש הקרוב(יוני@!):אולי תהיה הפתעה....לא משהו מיוחד שקרה החודש שאתם זוכרים לטובה:יומולדתתתת חגיגה נחמדתתתת ביקורת חיובית/שלילית על הפורום:מואה אם יכלתם, למי הייתם בוחרים לתת פרח בעקבות החודש שהיה? מוזמנים להסביר. למוכרת הגלידה החמודה בת"א בגרויות/מתכונות החודש?איך לאכול חצי ביצה ולהשאיר אותה קשה

alwayschen

New member
../images/Emo158.gif../images/Emo171.gif../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif

שם: חן. גיל: 16 וחצי. מגורים: תל מונד סיטי P: אלבום אהוב של הכנסייה: רוץ ילד וידיים למעלה (קשה רק אחד ><). שיר אהוב של הכנסייה: האביב הנצחי. שיר אהוב לא של הכנסייה: אולי - אביב גפן. משהו מעניין שבא לך לשתף אותנו: יש עשור לחלולים ואין מאושרת ממני. תוכניות לחודש הקרוב: מתכונות, בגרויות ולסיים ללמוד. להזמין כרטיס לעשור, לנסוע לת"א עם קיש, להיפרד מקיש בסוף החודש
. הופעת החודש שעבר(מאי@!): בן ארצי ורוקע"צ
הופעות מתוכננות לחודש הקרוב(יוני@!): אין. משהו מיוחד שקרה החודש שאתם זוכרים לטובה: הווו היו כל כך הרבה. ביקורת חיובית/שלילית על הפורום: אין... רק לקחת דברים פחות קשה
אם יכלתם, למי הייתם בוחרים לתת פרח בעקבות החודש שהיה? מוזמנים להסביר. די יש כל כך הרבה.. בגרויות/מתכונות החודש? מתכונת בהיסטוריה, בגרות במתמטיקה, בגרות באנגלית, בגרות בהיסטוריה = המוות!

למעלה