התפקדות חודשית
~באיחור!~

or19951

New member
יאללה

שם: אור גיל: בקרוב 15 מיקום בארץ: ממ לא הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: חשיפת הקאסט של ניקרגואה משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: צוות ו' בייבי
משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: נגמר החופש למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: ספרדדדדד :) תוכנית הטלויזיה של החודש: How i Met your mother
סרט החודש: - ספר החודש: שעות מתות שיר/אלבום החודש: - איך עבר הקיץ: אחלה מסר לאומה: גיטר הירו > העולם

Coral2060

New member
מתפקדת

שם: קורל גיל: 16 (וחצי XD) מיקום בארץ: עפולה
הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: שפקס לא ניצח! משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: שבוע במרכז (רמת גן והסביבה) משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: סוף החופש
למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: יש מצב שאני אתחיל לעבוד :) תוכנית הטלויזיה של החודש: wipeout
סרט החודש: סטאפ אפ 3
(גם אהבה בהחלפה מעולה :p ) ספר החודש: לא נראה לי שקראתי החודש.. שיר/אלבום החודש: Airplanes ^^ איך עבר הקיץ: fun, fun ועוד fun
מסר לאומה: כמה טוב כשזונות אמריקאיות חוזרות הביתה. :)

ob122

New member
מתפקד

שם: עומרי גיל: 19 מיקום בארץ: באר שבע הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: הסרטונים של המתמודדים החדשים בניקורגאה. משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: כול מיני סדרות שיצא לי להשלים משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: שום דבר מיוחד למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: החגים, והסדרות האהובות עלי חוזרים בספטמבר, אולי אני יעשה תאוריה תוכנית הטלויזיה של החודש: bb6 bb3 דם אמיתי דוקטור הו וכול מיני סדרות שהשלמתי. סרט החודש: אני מתכנן לראות את זוהי סדום ספר החודש: אין שיר/אלבום החודש: לא משהו מיוחד איך עבר הקיץ: סבבה מסר לאומה:

ניסיתי בחיי שניסיתי

חסר לי שם משהו. ראיתם שביל וסוקי התחתנו (בחיים האמיתיים), ועוד יותר הייתי בשוק שסוקי זו הילדה שזכתה באוסקר כילדה בסרט "הפסנתרן".

בעצתך התחלתי עם עונה 2

ובדיוק נגמרה ההדחה הראשונה, (פרק 5?), ואהבתי את הטוויסט שנוצר, ויש לי רגשות נורא מעורבים כלפי וויל, הוא מניאק קטן והיחסים שלו עם "מיס אני מושלמת" קצת מעצבנים אותי, אבל הוא כזה יפה
כאב לי על שריל, היא הייתה נחמדה.

נכון

אבל העדפתי שניקול תישאר! ודווקא לא ממש המלצתי להתחיל עם עונה 2
אבל צפייה נעימה

גם אני!

שם: שוהם גיל: 24 מיקום בארץ: הבית! הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: הישראלית, רק חבל שהיא הסתיימה ככה. משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: היו כמה דברים משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: החום
למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: יומהולדת
תוכנית הטלויזיה של החודש: BB סרט החודש: התחלה, סטפ אפ 3, דמדומים 3 ספר החודש: דמדומים 4, בתו של שומר הזיכרון שיר/אלבום החודש: אלבומי גלי למיניהם איך עבר הקיץ: מדהים
מסר לאומה: תנו חיוך הכול לטובה חודש טוב לכולם, ובהצלחה בלימודים לתלמידים שבינינו

למעלה