התפקדות חודשית
~באיחור!~

../images/Emo88.gifהתפקדות חודשית../images/Emo195.gif ~באיחור!~

שם: גיל: מיקום בארץ: הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: תוכנית הטלויזיה של החודש: סרט החודש: ספר החודש: שיר/אלבום החודש: איך עבר הקיץ: מסר לאומה: קישור למדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

יאללה עונה

שם: רוני גיל: 17 מיקום בארץ: חיפה הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: שנגמר הישרדות הישראלית חח משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: אילת היה מדהים. וגם פיטרו אותי!!!
משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: שיעורי נהיגה לא מתקדמים למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: לכל העונות החדשות הבאות עלינו לטובה
הישרדות כמובן (למרות שאני לא הכי נרגשת עם הקאסט הזה), גוסיפ גירל, האוס, טופ מודל, ואולי אני גם אספיק לסיים את איך פגשתי את אמא בזמן לעונה 6. תוכנית הטלויזיה של החודש: התמכרות לאיך פגשתי את אמא. סרט החודש:
ספר החודש: ארוחת בוקר בטיפני'ס, כי זה היחיד שקראתי שיר/אלבום החודש: I Like It- אנריקה איגלסיאס. שיר מפגר ומדבק מדי
איך עבר הקיץ: כיףףףףףףףף מסר לאומה: אל תהיו טיפשים?

Confide In Omer

New member
עונה!

שם: עומר גיל: 26 מיקום בארץ: חולון הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: פרסום המתמודדים של עונה 21. משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: הייתי בברצלונה ועוד כמה דברים טובים
משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: לא משהו מיוחד. למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: החגים וחודש אחרון בעבודה! תוכנית הטלויזיה של החודש: pretty little liars, לרדת בגדול האמריקאיף, משפחת סימפסון וחברים. סרט החודש: התחלה. ספר החודש: לינווד ברקלי - מהלך לא מוצלח ויומנו של חנון 2. שיר/אלבום החודש: שיר: Katy Perry - Teenage Dream, אלבום: Kylie Minogue - Aprodite איך עבר הקיץ: מעולה
. לא רוצה שייגמר
מסר לאומה: אני אחזור אליכם בקשר לזה..

Confide In Omer

New member
אוי נכון! עוד משהו שאני מצפה לו בספטמבר..

כמובן תחילת העונות החדשות! בעיקר גלי והישרדות...

Double U

New member
מתפקד!../images/Emo195.gif

שם: שי גיל: עוד חודשיים בן 20 מיקום בארץ: כפ"ס הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: פרסום הקאסט של ניקרגואה משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: ממש השתפרתי בספרדית+יצא לי לצלם בצבא! משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: במשך שבוע הייתי בחרדות למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: הדממה!!! סוף סוף! תוכנית הטלויזיה של החודש: המירוץ למיליון-לטינואמריקה סרט החודש: התחלה
ספר החודש: - שיר/אלבום החודש: - איך עבר הקיץ: היה ממש נחמד...לא ממש הרגשתי חופש כי לא היה לי אבל הצלחתי ליהנות בכל זאת
מסר לאומה: שנה טובה!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo88.gif

שם: בן גיל: 18 מיקום בארץ: חיפה הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: ללא ספק - הקאסט של ניקרגואה
משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: איטליה
משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: דלקת ברקמות הרגל
כואב לכדי דמעות למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: קודם כל, עוד 10 ימים - נגמר המלווה
וארוחות משפחתיות לחגים
וכמובן - ניקרגואה, סמולוויל, על טבעי ודקסטר
תוכנית הטלויזיה של החודש: הישרדות פיג'י
עונה אנדרייטד בטירוף! מאוד נהנתי
סרט החודש: ההתחלה
ספר החודש: דפי זהב שיר/אלבום החודש: לא משהו מיוחד איך עבר הקיץ: כיף! מסר לאומה: שנה טובההההההה

IפסטרמהI

New member
מתפקדת D:

שם: נטע גיל: 15 וחצי מיקום בארץ: קיבוץ פלמחים-המקום הכי יפה בארץ :) הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: ראיתי את כל הגמר! הייתי כל כך גאה בעצמי על זה אחר כך.. אני לא מאמינה שהם מרחו את הגמר הזה על יותר משלוש שעות. משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: היה חודש מעולהההה D: מכל בחינה אפשרית D: משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: ידיד טוב התגייס אז לא יוצא לנו לדבר :( למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: לחופשות של החגים בעיקר XD אבל גם שלא יהיה קשה מידי במגמות שלקחתי (כימיה וערבית) וגם לא במתמטיקה (5 יח"ל) או באנגלית (7 יח"ל)
תוכנית הטלויזיה של החודש: אי.אר והאוס D: וגם בטי D: סרט החודש: זוהי סדום ללא ספק
אני עדיין לא מצליחה להבין למה שמישהו יחשוב שהסרט הזה לא מצחיק. ספר החודש: אליס בארץ הפלאות באנגלית. אז נכון, הייתי צריכה לקרוא את כולו בשביל המבחן עליו שיהיה בעוד יומיים והגעתי רק עד עמוד 18, אבל לא נורא. נעבור גם את זה בעזרת סיכום מויקיפדיה של הספר XD שיר/אלבום החודש: POISON של אליס קופר כנראה.. וגם אני אשיר לך שיר-התקווה 6 ו- ואיך שלא-מוש בן ארי איך עבר הקיץ: היה מעולההההההה D: הקיץ הכי טוב שהיה לי בחיים D: מסר לאומה: YOU ONLY LIVE ONCE. LIVE IT WELL.

DevilGirl92

New member
../images/Emo102.gif

גיל: 17 הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: התחלתי לראות מחדש את עונה 15. משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: נסעתי לגרמניה ודנמרק. משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: לא משהו מיוחד. למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: עונה 21. תוכנית הטלויזיה של החודש: הישרדות. סרט החודש:
ספר החודש: הארי פוטר 6. שיר/אלבום החודש: Chris Daughtry - Over You איך עבר הקיץ: בסדר.

../images/Emo3.gif

שם: מוריה גיל: 29 מיקום בארץ: ג'רוזלם הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: שהישראלית נגמרה?! משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: הופעות,הכרתי אנשים חדשים ומקסימים ולמדתי על עצמי כמה דברים בדרך משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: החום
למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: חתונה של חברה שלי (מחר!!1111),הסדרות שלי חוזרות סוף סוף!!!! תוכנית הטלויזיה של החודש: בהעדר כל תוכנית אחרת נלך על איף פגשתי את אמא סרט החודש: סולט! ספר החודש: משחקו של המלאך שיר/אלבום החודש: shame שזה הדואט החדש והמקסים של רובי וויליאמס וגארי בארלו. וגם נדבקתי לזמר שאתם לא מכירים אבל הוא מדהים וקוראים לו אנדי סקיב
ויש לו שירים מדהימים! איך עבר הקיץ: עבר זה העיקר. מסר לאומה:שבת שלום הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

מתפקד ../images/Emo233.gif

שם: יונתן גיל: 21 מיקום בארץ: ירושלים הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתי השבוע: הבלוג של צפניה משהו טוב שקרה באוגוסט: עברתי תיאוריה משהו רע שקרה באוגוסט: הפורמט של הישרדות נרצח בדם קר למה אני הכי מחכה בספטמבר: חופשה בברצלונה, ולראות הישרדות ניקרגואה תוכנית הטלוויזיה: BB3 סרט החודש: "שוליית המכשף" ספר החודש: "צילה של הרוח" שיר החודש: כל הביצועים של אוהדיאנה איך עבר הקיץ: בכיף, בנחת ועם הרבה מוזיקת רוק. מסר לאומה: תנו למקצוענים לנצח ב"כוכב"!!!

מתפקדת

שם: שירלי גיל:33 מיקום בארץ: אילת הדבר שקשור להישרדות שהכי אהבתם החודש: שנגמר הישראלית. משהו טוב שקרה בחודש אוגוסט: הייתי בהופעה של משינה
, והוט מג'יק
משהו רע שקרה בחודש אוגוסט: התחממות גלובלית? למה אתם הכי מצפים בחודש ספטמבר: חגים וכללל הסדרות היפות שלי. תוכנית הטלויזיה של החודש: BB, עלומים. סרט החודש: קיל ביל, תמיד מענג, גם בפעם ה 30. ספר החודש: ידיעון של האונ' נחשב? שיר/אלבום החודש: The wanted - All time low איך עבר הקיץ: פסדר. מסר לאומה: Angry Birds לשלטון!

Angry Birds../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אח שלי היה מכור למשחק הזה ממש קשה. אבל הוא סיים אותו נראה לי

יש עידכונים../images/Emo3.gif

את לא מאמינה איזה משחק ממכר זה, וכל חודש בערך הם מוסיפים עידכונים עם שלבים נוספים.

אני לא אוהבת אותו../images/Emo3.gif

ו..אם אני לא רוצה שהאייפוד יהיה אצלו כל היום אז עדיף לי לא להוריד את כל העדכונים האלה חחח

זה משחק שצריך ליירת ברוגטקה ציפורים

ולהרוג את החזרזירים שגנבו להם את הביצים. יש כמה סוגי ציפרים ולכל אחת טריקים משלה. הוא קיים באייפון ובאייפוד.

למעלה