שרשור פטפוטים יום א'

יש לי 2 שאלותת:

הילי ומורן , אתן יכולות לשרשר את זה אחר כך =]] 1. מה עם הדייט אקסטרים!? מתי הוא יהיה?! מה מי איפה ולמה? 2. ממזמן ביקשתי שיעלו לאתר את הראיון עם אתגר בונר.. זה יהיה אפשריי!?

תוכנית פרידה

היי מישהו יודע מתי באיזה תאריך היתה התוכנית פרידה של יעל גולדמן..

ש.ח של התוכנית

איך אני יכולה ליראות שוב את השידור החוזר של הפרידה מיעל גולדמן ההיתי בבסיס ולא ראיתי אז אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי...

תוכנית פרידה

היי יש אולי למישהו את התוכנית הפרידה של יעל גולדמן זה ממש חשוב לי או מאיפה אני יכולה להוריד אם כן תיצרו איתי קשר באתר או באייסיקיו שמספרו 206431812 תודה מורן

RoieL

New member
חברים וחברות, ידידים וידידות

תקשיבו לסיפור יפה ייה [ממערכון]. מישהו יכול להסביר לי מה הסיפור של הדס פה? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=828&msgid=53555273 מה זה ה- 20 תווים?

ponibla71

New member
הגירסה שלי ל"השקט שנשאר"

טוב, אז שמעתי את שלושת הגירסאות של השיר, שכל אחת נשמעה מושלמת בצורה שונה, אבל הרגשתי שאפשר להוסיף קצת לשיר חשוב לי לציין שהגירסה שהכנתי היא לא רשמית ושזוהי גירסת חובבנים, כך שאני מקווה שאני לא עובר על שום חוק אז הנה, הגירסה שאני ערכתי...זה ישמע בהתחלה די מוזר אבל זה יצא נחמד: http://rapidshare.de/files/2029146/Shiri_Maymon_-_Time_to_say_goodbye__HEHE_.mp3.html (צריך ללחוץ על free ואז לחכות 60 שניות ואז אפשר להוריד) האזנה נעימה, ולכל המתלוננים: אני יודע שיש קפיצה קטנה בחלק האחרון של השיר... (כל הזכויות על השיר שמורות למבצעת, ליוצרים ולהפקה [תקנו אותי אם אני טועה])

מ ו ר ן5

New member
באקזיט יש שתי מנחים פשוט

מ-ה-מ-מ-י-ם אסי עזר ועפר שכטר אבל נראה לי שעפר יותר שווה מאסי

liorsad

New member
בא למישהו לדברררר../images/Emo8.gif

בא למישהו לדבר סתם על איזה נושא

תוכנית הפרידה

הייתה בפסח ויש תאריך לזה שנפרדנו ממנה ניראה לי בפסח באיזה תאריך מישהו יודע?

LadyVampire

New member
יפה...../images/Emo70.gif

אהבתי את הסימפול... הקטע שזה עובר משפה לשפה מבלבל... אבל נחמדי-באדי..

kotegit

New member
איזו יציאה

מאיפה שלפת אותה?! זה מה שמעניין להגיד ב-12 וחצי (קרוב עגלתי) בלילה! אני פשוט יכולה להגיד לך...עמוק! דווקא אני חושבת שאסי יותר שווה אבל כל אחד באמונתו יחיה.. חחחח

למעלה