שרשור משחקי ידידות

yoss5

New member
../images/Emo86.gif שרשור משחקי ידידות ../images/Emo86.gif

ראיתי שלא נפתח כזה אז הרשיתי לעצמי לפתוח אחד. הקבוצה החדשה שלי (אחרי שההיא פורקה עקב חובות), ESC United, משחקת מול קבוצה מהליגה ה-10 בגרמניה, Shouf shouf habibi

YaRiN111

New member
Tzahov Ole - Fc Hapoel Haifa

סיימה מקום 1 בליגה 5 אבל הפסידה במשחק המבחן לקבוצה של חבר שלי. נקווה להכנסה גבוהה בעיקר בגלל שהצטרפו אליי הרבה אוהדים חדשים וכמובן בלי פציעות.

eyalpolan

New member
Efm's F.C - T.C Barcelona

קבוצה של מישהו שהיה איתי בכתה ביסודי והיום הוא גר בהוד השרון. משחק בכורה לקשר המחליף החדש.

yoss5

New member
מחצית בגרמניה....

אחרי שער של יאניק טסטרופ, שהעלה את הגרמנים ל-0:1, הצלחתי להפוך לפני המחצית את התוצאה ל-1:3 משערים של יורם אברג'יל, קירסנה דינאל (הרכש האינדונזי) ובאסיל חאג'-אקרם (והוא ישראלי)

yoss5

New member
נצחון 3:5 בסופו של דבר

במחצית השנייה כבשו לקבוצתי אלון ממן וקירסנה דינאל

זונע

New member
Sportek raanana-Hapoel Unicorn

סתם נגד קבוצה מליגה 5. מקווה ל-1000 אוהדים. החל מהשבוע הבא-משחקים בחו''ל.

זונע

New member
הפסדתי 9-0../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עם הרכב רביעי או משהו כזה. החדשות הטובות: אחד ממחממי הספסל שהבאתי אתמול, זה שבאקסלנט פורם, הוציא לא פחות מ-4 כוכבים כחלוץ לאגף! והוא כולה חלוץ אינד' עם פאסאבל אגפים:| אם הוא לא ירד מעבר לסוליד פורם באימון, אני בלי ספק מעלה אותו בגביע.

עידן MC1

New member
בארץ מול קבוצה בלגית ../images/Emo13.gif

שבוע שעבר שיחקתי מול אותה קבוצה בבלגיה, עכשיו הם באים לארץ, לפ"ת. משחק הקודם בבית שלהם הם ניצחו אותי 2-1, כאשר שיחקתי עם הרכב שני, היום אני אעלה עם הרכב ראשון, כנראה גם הם שיחקו עם הרכב שני והיום עם הרכב ראשון. יהיה מעניין
נקווה להרבה קהל!

נמשל

New member
בית מול צרפתית

בהרכב החזק שיהיה בלי פציעות ויאללה לאימון סטמינה

oren3110

New member
זהו אחרי שאמרת את זה...

אפשר כבר להמר על כמות הפצועים שלך במשחק... מי רוצה להתחיל?

נמשל

New member
../images/Emo46.gif

שימות ביורן! נפצע לי השוער הראשי ל-4 שבועות!! והוא פסבל נסיון וסוליד מנהיגות ורציתי אותו לגביע. מקווה שיחלים עד המחזור הראשון בעונה. ובכלל, השאלה אם כדאי לי להביא 20 רופאים בשביל 3 עדכונים עד שבת (כי כאמור מצב רוח אוהדים מתאפס בשבת)

oren3110

New member
מאידוס היה הכי קרוב!

ואתה זוכה בגופה של ביורן מתנת נמשל

meidos

New member
אני רוצה להודות לאמא שלי

שבלעדייה לא הייתי מגיע לאיפה שאני היום: תודה אמא, אם שככתי מישו, אני מצטער
. אגב, זה כלום, לחבר שלי פה נפצע השחקן הכי טוב ל-7 שבועות.

למעלה