סיכום שנה
:

just adiki

New member
../images/Emo86.gifסיכום שנה../images/Emo48.gif:

אז מה היה לנו השנה? ריבים, סכסוכים, מאמן הגיע ומאמן עזב, עוד אחד הגיע והועזב ועכשיו אחד חדש, ניצחונות, השפלות, פרסים ותקוות. סיכום שנה בהפועל ת"א. שתפו אותנו מה אתם זוכרים מהשנה האחרונה, הדברים בכואבים והמשמחים, מה תרצו לקחת ומה להשאיר מאחור. נקווה שבשנת 2008 הפועל תעלה לדרך חדשה מוצלחת יותר. שנה טובה

just adiki

New member
הדברים שלי../images/Emo26.gif

הדברים הלא טובים:
עזיבת שביט אלימלך-נכון שיש לנו אחלה שוער עכשיו, אני באמת אוהבת את אניימה אבל אלימלך הוא המלך
. נורא כאב לי העזיבה שלו ואיך שההנהלה התנהגה אליו. הוא תמיד יהיה לנו האדומים בלב
ואני מקווה שהוא עוד יחזור אלינו. הגעת לוזון
המצב הרעוע של הפועל בליגה השנה-
לוזון הרס לנו את הקבוצה. אני באמת חושבת שאם הוא לא היה מגיע המצב של הפועל היה טוב יותר העונה. סה"כ חומר השחקנים שלנו טוב, רק שהם לא הצליחו להתגבש. הגביע|גביע-כמובן שהעונה שעברה היתה מצויינת בהתחשב בעונה הזאת. הגביע, כמה מתוק. הייתי במשחק ובחיים לא הרגשתי כזאת שמחה, אין כמו שמחת הכדורגל
. אם נשתפר, אולי גם לגביע יהיה סיכוי?! 3:0 בדרבי-יש בכלל מה להוסיף? ואם ברדה לא היה מחמיץ/מחליט לפרגן היינו גם מכניסים אתה רביעי ומסיימים מקום 3. אני מאמינה שאם לא היה לנו את הגביע ברדה היה מכניס את השער הזה. ניצחון מתוק
. יש לי כמובן עוד הרבה דברים לכתוב, אבל אלה בנתיים הדברים. אולי בהמשך אני אוסיף עוד.

אבן 11

New member
החמצה אחת , אותה יש לזכור

ליאור אסולין מול קאלה כששום שחקן ביתרי אינו מפריע לליאור, והשחקן מחמיץ. וחוץ מזה עדי, שתהיה לך אחלה שנה אזרחית.

אני נוהג לפעול לפי השנה העברית אבל...

הפעם במיחד בשבילך. מה יש לקחת - גביע ,מקום רביעי שנה שעברה,ויצוא של 7 שחקנים לאירופה. 2-1 בחטאפה, 3-0 בדרבי....ורימון לתוך שער 11!!! צריך גם לקחת את התקופה הזו שלההפסדים וללמוד ממנה להשאיר מאחור- את רמי דואני, עידן סרור וכו'. את גיא לוזון והקומבינות שלו. את כל אלה ששורקים בוז ומקללים את הקבוצה שלהם ברגעים קשים ופתאום ברגעים טובים הם מוחאים כפיים.

just adiki

New member
../images/Emo45.gifורימון לתוך שער 11../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif.

אתמול באתי לעבודה של אמא שלי למשהו ואחד האנשים שעובד איתה בא והתחיל לדבר איתי כזה:"מה גם את אוהבת הפועל?" והוא אוהד הפועל פ"ת. ואז הוא אומר לי בשמחה אדירה ובגאווה מחכה שאני אתלהב:"אני חבר של לוזון" אני כזה:"למה?
" חחחחחחחח דפקתי לו ייבוש.

Bull Shit

New member
התקווה של גביע אופ"א..

כמו כל שנה שבה יש לנו תקווה מחודשת וזכרונות מנה שעברה שכל שנה שעוברת אנחנו מתקדמים יותר ויותר.. דברים עצובים.. כל מה שהיה עד היום מתחילת העונה..

SepteMber Lady

New member
Happy New Year Everyoneeeeeeeee

wishing the next year will be year of love ,happiness,success,peace & of course a great year to Hapoel Tel Aviv!! wishing ur all wishes come true........ Maya

Bull Shit

New member
חחחחחחחחח..

לי יש בקיץ.. ואני חורש כבר עכשיו כמו חמור.. הרגע חזרתי מאסיפת הורים.. וואי וואי.. כל מורה שהלכתי אליו אמר לאמא שלי שאני פטפטן ואני "לוקח" איתי את כל הכיתה.. ציונים לא בשמיים.. נראה מה יהיה בבגרויות..

just adiki

New member
אוי גם לנו היתה היום אסיפת הורים.

לך נראה לי ההי יום הורים, שבאים עם הילדים. אצלנו רק ההורים באו. אמא שלי נרשמה לליגה בכדור-עף
הבושות. והבגרות באנגלית היא חוזרת...

Bull Shit

New member
... ההורים נרשמים לחוגים אצלכם??

איך לא חשבו על זה אצלנו.. :/..

just adiki

New member
זאת ליגה כזאת לאמהות...

אין חוגים. נראה לי שזה ארצי... לא סגורה על זה... והן מייצגותא תה בצפר שהילדים שלהם לומדים בו. בכל מקרה בסוף אמא שלי לא הולכת לזה

למעלה