../images/Emo101.gifהיום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo77.gif

פורום היאבקות WWE עורך חידון לקראת השנה החדשה, ומזמין אתכם לקחת חלק ולזכות בפרסים! למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=13&msgid=86151197
תחרות הצילומים "בעלי חיים ואדם" ממשיכה בפורום בעלי חיים במערכת החינוך פרס ראשון - ארוחה זוגית! בואו להשתתף! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1017&msgid=86239693

Guava the EZ

New member
אני גוססת

טוב, לא. אבל אני מצוננת, וכשאני מצוננת כל המערכות אצלי סתומות לגמרי. יש לי פצפוצים של לחץ באוזניים כבר שעות, וכאב ראש מטורף. וכואב לי בלמעלה של האף, כאילו נתנו לי אגרוף בין העיניים. המורה המטופשת לפסיכולוגיה: "עתליה שלום אני מצרפת את ההנחיות הראשונות לכתיבת העבודה... בלה בלה בלה... ביום ראשון אביא לך לשיעור עבודה בנושא זה. תוכל לעיין בה ולהתרשם אתה מוזמן לפנות אלי במייל בכל עת - אם לא ברורות לך ההנחיות" אישה מיותרת שכמותה. מילא שהיא כבר פסלה לי נושא לעבודה, מילא שהיא חושבת שאני לא בת - לפחות שתנקד את המיילים הארורים שלה.

Scept

New member
../images/Emo46.gif

חלק פה כבר יודעים מה אני חושב על משטרת ישראל, והם לא מתאמצים לשנות את התדמית. ביום חמישי- כשהייתי בקוקה קולה- לחבר שלי פתחו את הראש עם אבן במועדון הפליי. הביאו משטרה, מיליון איש ראו בדיוק מי זה היה, והשוטרים? "עזוב, אנ'לא מגיש תלונה, מה זה אבן, זה לא אלימות." גאד, עושה חשק לבדוק אם אבן זה דוקא כן אלימות-כנגד-שוטר.

אתה יודע שיש שוטרים ממש ממש

טיפשים- ויש את ההמשך של המשפט שאני לא יכולה לכתוב כאן אבל אני אשמח לומר לך במסנג'ר.

איזה רוע. זה בכלל בושה מה שהולך

במערכת הזאת. חוצמיזה שבמקרים של אלימות לוקח להם איזה חצי שעה לפחות להגיע. וזה עוד לא השוטרים שמשתמשים באלימות בצורה מוגזמת בעצמם, אנשים עם תיקים פליליים שאין לי מושג מה הם עושים במשטרה. [יס"מניקים למשל.]

אני נוסעת לשלושה ימים, להלה.

(הפעם אני באמת מעדיפה להישאר פה.) הגשם הזה, שאני אוהבת ממש ויופי שהוא הגיע, לא היה טוב לי היום בכ-לל. איזה מן דבר זה שיש לי למטה מספר לא ידוע של גורי חתולי-אושר חדשים, מתחת לארון פלסטיק, ופתאום יורד מבול?
אני לא מרשה שהגשם יעשה להם כואב, או שיהיו חולים, או משהו. אם זה יקרה אני אכעס ממש ממש.

JUSThadas

New member
גמאני גמאני. :)

אחזור בחמישי בערב, ובטח אתחבר בשישי. נו מה אני עושה ערה עכשיו? (סבב אתרים קבועים לפני הטיול)

the mnm factor

New member
אני שוב לא ישן+

בדיקת חתימה. בנתיים אני עובר על דיסקים שאני לא מבין מאיפה יש לי אותם. בנתיים גיליתי שבלאק אייד פיז היו לא רעים לפני פרגי, שפיטר רוט ואריק איינשטיין הוציאו דיסק לא רע ביחד שיש לי דיסקים של ריטה ושל אחינועם ניני (אני הולך להתאבד בפינה) ושיש לי פאקינג 3 (!!!!!!!!!!!!!!!!!) דיסקים של טיפקס
ספירת מלאי דיסקים: 212. כמות שירים על המחשב: 5,431

Shusho

New member
לי יש יותר../images/Emo3.gif

להעלות רשימת דיסקים? בסביבות ה-600.

קל מאוד להיות בעל 600 דיסקים

כשכולם על המחשב אפסים ! |מסתכלת בגאווה על מדף הדיסקים האמיתיים, בקופסות, קנויים שלי|

למעלה