שיר השבוע; Front row

Jagged chaos

New member
../images/Emo83.gifשיר השבוע; Front row

שם:Front row אלבום: Supposed former infatuation junkie שנה: 1998
: ביצוע אקוסטי מה-19 בנובמבר בברזיל: http://www.youtube.com/watch?v=jYB-yg92qGI&search=alanis%20front%20row הופעה מה-22 באפריל 2005 באנגליה: http://www.youtube.com/watch?v=K-eCYPwDOcw&search=alanis%20front%20row
ע ו ב ד ו ת:
#1-חלק מהשמות שהועלו כאופציה להשראת הכתיבה - לאונרדו די קפריו, קווין סמית.
#2-ביצעה את השיר לראשונה ב-19 בנובמבר 1998 בברזיל בביצוע אקוסטי יחיד לשיר.
#3-הפעם שניה שהיא ביצעה את השיר היה בהפרש של 6 שנים, כשביצעה את השיר לראשונה בלייב בהופעה גדולה ב-1 ליולי 2004 בגרמניה.
#4-ורק בסיבוב ההופעות האירופי ב-2005 השיר קיבל מקום קבוע בפלייליסט של ההופעות.
#5-השיר נכתב לכל הפחות על שלושה אנשים שונים.
#6-Front row הוא השיר היחיד שהוא שיר שפותח אלבום שלא שוחרר כסינגל או כקליפ.
#7-All I really want שוחרר כסינגל בסוף 1996, 21things קיבל קליפ ו-eight easy steps ו--you learn unplugged זכו לשניהם.
#8-אלאניס מוריסט הכירה את די קפריו אישית בטיול שלה בקובה ב-1997.
#9-שם הכירה את דאש מיהוק.
#10-כשנשאלה מה השמועה הכי לא מדויקת שהיא שמעה על עצמה היתה "שמעתי פעם שהייתי הבתזוג של לאונרדו די קפריו".
#11-you were kissed by God. הפעמים שהמילה God נאמרת בשירים שלה - 14.
#12-you smoke. אלאניס עישנה סיגריות בנעורים שלה, ועישנה סמים קלים עד שלב מסוים (מריחאונה ופטריות, אמרה את זה מתישהו)
#13-you live in New Jeresy (too far) i ה-too far אלו המילים היחידות שמודפסות בחוברת מילים שאלאניס לא שרה מכל השירים שלה.
#14-אלאניס גרה בלוס אנג'לס, כ-6 שעות טיסה עד לניו ג'רזי. (רחוק...)
#15-my 3 favorite CDs. ב-2002 היא נשאלה על איזה דיסקים היא מדברת. היא ענתה שהטעם שלה כל הזמן משתנה, אז היא ענתה על שלושה אלבומים אהובים עליה בלי קשר אם הם ההכי אהובים - Blue של ג'וני מיטשל, Poses של רופוס ווינרייט ועוד איזה אחד.
#16-Jekyll and Hydeness. הכוונה בגדול היא לפיצול אישיות של הבנאדם שהיא דיברה איתו. ג'ייקל והייד היה סרט ומחזה קלאסי על מדען מנומס בשם ג'ייקל שברגע שהיה שותה היה הופך לדמות מגעילה וברוטלית בשם הייד. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Strange_Case_of_Dr_Jekyll_and_Mr_Hyde
#17-I'm in the front row with popcorn. הסרט הכי משפיע על אלאניס בילדות היה גריז. היא ספרה איך בגיל 5 היא היתה מדקלמת את כולו.
#18-בגיל 6 היא ראתה את את אוליבה נורטון ג'ונס ואמרה לה שהשאיפה שלה היא להיות זמרת כמוהה.
#19-
בדצמבר 2005 היא ביצעה את השיר בניו יורק, לטענתה כבקשה ממישהו מהקהל.
#20-
זאת היתה הפעם הראשונה והיחידה שהיא ביצעה את Front row בארה"ב.
מדברת על Front row
:
"a stream of consciousness recounting of three separate conversations with people or situations that inspired me in some way. the chorus allows me to express how privileged i feel to be able to be intimate with these people to provide an environment for them in which they can feel safe...where i can see all parts of them without judgment." מינוי בלי צנזורה לשלוש שיחות עם אנשים או מצבים שנתנו לי השראה בדרך כלשהי. הפזמון מאפשר לי לבטא כמה פריולגית הרגשתי להיות בקשר אינטימי עם האנשים האלה ולספק להם סביבה שבה יוכלו להרגיש בטוחים... סביבה שאני יכולה לראות את כל החלקים מבלי לשפוט..."
ש א ל ו ת:
מה הגרסה האהובה עליכם? מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? נ.ב. כל הקרטיד לתמונה לליאור
.

Jagged chaos

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo28.gifמילות השיר:

(I know he's blood but you can still turn him away you don't owe him anything) do you go to the dungeon to find out how to make peace with your days in the dungeon writing a letter to you didn't make me feel any more peaceful than how I felt when we weren't speaking because I didn't cop to what I did. I can't love you becaused we're supposed to have professional boundaries. I'd like you to be schooled and in awe as though you were kissed by god full on the lips. I'm in the front row the front row with popcorn I get to see you see you close up (I'm too tired to recount the unpleasantries one by one one minute I want to banish you the next I want to be on a deserted island with you with my three favorite cd's ambivalent in your bed we've yet to acknowledge what really happened) Slid into the ditch I have this overwhelming loss of amibition we said let's name thirty good reasons why we shouldn't be together I started by saying things like "you smoke" "you live in new jersey (too far)" you started saying things like "you belong to the world" all of which could have been easily refuted but the conversation was hypothetical I am totally short of breath for you why can't you shut your stuff off... I'm in the front row the front row with popcorn I get to see you see you close up and I laughed until my lungs hurt I love how you bust my chops You don't always feel seen Sometimes you feel erasable unfortunately I cannot reciprocate in my current state I think we should be careful of how much time we spend together .....for a while while i'm speaking you know how much you hate to be interrupted maybe spend some time alone fill up your proverbial cup so that it doesn't always about you I've been wanting your undivided attention I like the fact that you're nothing like me Are you not burdened by the lack of perspective people have of your charmed life (seemingly)? I'm in the front row the front row with popcorn I get to see you see you close up you never meant to be ungrateful or held up to be whipped or wept for certainly not analysed prodded at more ways than one apparently you've been misrepresented dealing with the concept of arrows being slung towards your outrageous fortune Hey I'm not mad at you guardian I'm mad at myself for spending so much time with you and your jeckyl and hydeness i'm glad i firguratively slapped you on the wrist you laughed a wicked laugh and said "come here let me clip your wings!" (I know he's blood but you can still turn him away you don't own him anything) "raise the roof he yelled "yeah raise the roof!" I yelled back. (Unfortunately you needed a health scare to reprioritize.) No thanks to the soap box Having my rile against them won't make an ounce of difference... I'm in the front row the front row with popcorn I get to see you see you close up Oh the things I've done for you many a sitch a friend a man's been left for you oh the books i've read for you the tongues i've bitten for you many a new city for you for you many a risk taken for you (not a single regret)

Jagged chaos

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo27.gifבית ראשון

בית ראשון.
אלאניס מדברת כנראה על קשר אפלטוני שהיה לה שנהרס כנראה מההתאהבות של הבנאדם בה. כל בית ראשון היא מסבירה למה היא לא יכולה להיות איתו בקשר רומנטי וכמה הערכה יש לה אליו. זה מתחיל קודם עם הבהרה עצמית שאומרת כביכול שהיא לא מרגישה בושה להגיד לו שהיא לא חייבת לו כלום, בין היתר להרגיש נוח לדחות אותו למרות הידידות: (אני יודעת יש לו דם אבל את יכולה עדיין לזרוק אותו לעזעזל, את לא חייבת לו כלום) היא שואלת אותו שאלה בשביל להוכיח לו את השוני בינהם שבגללם היא לא יכולה להיות איתו, אלאניס הולכת במודע לצינוק (או כל חוויה שלילית) רק בשביל למצוא את השלווה שלה, אנע ערף...כמו שאנשים מפחדים ממשהו אז הם עושים אותו בשביל להתגבר על הפחד שלהם.- אתה הולך לצינוק בשביל למצוא איך לעשות שלווה בימים שלך בצינוק? והסבר ישיר שלה למה לא- לכתוב לך מכתב לא גורם לי להרגיש שלווה יותר מאיך שהרגשתי כשלא דיברנו כי לא נתפסתי על הדברים שעשיתי. ועוד אחד- אני לא יכולה לאהוב אותך כי חייבות לכאורה להיות לנו גבולות מקצועיות. והאיחול לחיים טובים וההערכה שלה אליו- הייתי רוצה שתתחנך ותקבל את הכבוד שלך כאילו נושקת ע"י אלוהים עם שפע בשפתיים אני בשורה הראשונה עם פופקורן
אני רואה אותך (רואה אותך) בקלוז אפ
(אני עייפה מידי בשביל למנות את כל המצבים הכבדים אחד אחד, - הקשר שלהם כבד, פילוסופי. לא משאיר מקום לשטויות והומור כמו שאלאניס היתה רוצה. דקה אחת רציני להעניש אותך, דקה אחרת רציתי להיות איתך באי בודד יחד עם שלושת הדיסקים האהובים עליי. בצורה אמביוולנטית אנחנו צריכים לקבל הכרה למה באמת קרה - לטוב ולרע, להפיק לקחים, בלה בלה).

Jagged chaos

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo27.gifבית שני

בית שני
. בהמשך לבית ראשון, גם פה יש שיחה (אולי עם אותו אחד) על קשר אפלטוני מתפרק בעקבות ההתאהבות של הבנאדם באלאניס. הם הגיעו לשיחה שהרעיון בה הוא להגיד 30 סיבות למה הם בחיים לא יהיו ביחד. אלאניס מתחילה עם סיבות גאוגרפיות והעובדה שהוא מעשן
הוא אמר כנראה במודע דבר שקוף מידי, אלאניס הבינה את הרמז, והבינה שכל השיחות על הקשר האפלטוני לא היו מציאותיות וכמה היא מהווה אובססיה בשבילו (i'm totally short of breath for you). ושוב יוצאת כועסת ומתוסכלת בעקבות התאהבות של בנאדם בה - "למה אתה לא יכול לא להתאהב בי?
" במילים אחרות. מתחלקת לתוך התעלה. קיים אצלי איבוד מוטיבציה מהמם אמרנו "בוא/י נמנה 30 סיבות טובות למה לא כדאי לנו להיות ביחד-" התחלתי עם "אתה מעשן, אתה גר בניו גרז'י' (רחוק מידי)" אתה אמרת "את שייכת לעולם" הדבר שהיה הכי קל להפריך אותו אבל השירה היתה היפוטתית אני אוויר לנשימה בשבילך, למה אתה לא יכול לכבות את הדברים שלך אני בשורה הראשונה עם פופקורן אני רואה אותך (רואה אותך) בקלוז אפ (וצחקתי עד שהראות שלי כאבו.- ובניגוד לקשר בבית הראשון שהיה מלא ב- unpleasntries, בקשר הזה היא לא מפסיקה לצחוק. אני אוהבת איך שאתה הולם את ההתקפות שלי הכל טוב, רק שלבנאדם אין ביטחון בשיט- לפעמים אתה מרגיש לא חשוב לפעמים אתה מרגיש שאפשר למחוק אותך לצערי, אני לא יכולה לבטא את העמדה המדויקת שלי נראה לי כדאי לנו להיות זהירים עם הזמן שאנחנו מבלים ביחד - אזהרה שכזאת שלבלות איתו הרבה זמן והיא בסוף תמצא את עצמה מתאהבת בחבר טוב שלה).

Jagged chaos

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo27.gifבית שלישי

בית שלישי.
כאן רואים שזה כבר לא אותו אדם. הפעם אלאניס נשמעת הצד שרוצה (רוצה את כל התשומת לב, מודעת לדברים שהוא שונא, אוהבת את העובדה שהם שונים, וחושבת שהחיים שלו הם חיים של קסם ואנדרייטדים). הבעיה אצלו
אגואיסט, כפוי טובה, מנותק סביבית, לא יודע להתמודדות, אין לו יכולות להגיב בשנינות. ...לרגע כשאני מדברת אתה יודע כמה אתה שונא להיות קטוע באמצע אולי לך בזבז קצת זמן לבד מלא את כוס הפתגמים שלך כך שהדברים לא תמיד יהיו נגדך - "כוס הפתגמים" שלו ריקה, כוס הפתגמים (דעתי) אמורה להיות הדרך ביטוי שלו דרך תגובות שבהן הוא מוציא את עצמו ממצבים כאלה או אחרים (בהמשך מתברר שאנשים מתעלמים ממנו בגלל האופי הסגור והאנוכי שלו). בהמלצת אלאניס - שיילך לחפש את עצמו איפשהו ויתפכח למשהו שיגרום לו להתפתח במובן הזה. רציתי את כל תשומת הלב שלך אני אוהבת את העובדה שאין לנו שום דבר משותף אתה לא מרגיש מוצף מהמחסור בדעות של אנשים שיש לך לגבי חייך הקסומים (כלפי עין)? אנדרייטד בוי. בנאדם מיוחד לטענתה שבצורה אירונית אלאניס אומרת "מוצף מהמחסור..." א ליטל ביט פראדוקס, כי כאמר קצת לא הגיוני להיות מפוצץ/עמוס בכלום. בנאדם מיוחד שלא מקבל יחס מתאים מספיק, לא מציק לו? (היא שואלת). אני בשורה הראשונה עם פופקורן אני רואה אותך (רואה אותך) בקלוז אפ (אף פעם לא תיכננת להיות כפוי טובה
או בנית להיות גנב או בכיין. בטוח שלא מנותח לעומק.
תקוע מכל דרך, כנראה שלא הוצגת נכון בקשר להתמודדות שלך עם הרעיון שהחצים מכוונים על ההון השערוריתי שלך)
.

Jagged chaos

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo27.gifבית רביעי

בית רביעי.
and now... מערכת יחסים מתוסבכת. בנאדם סכיזופרני, מאמין בהיותו מרכז העולם |עולם|
, ביטחון עצמי מופרז וכל מה שיכול לבוא מזה. היי אני לא כועסת על השומר ראש שלך - הבנאדם כנראה עשיר
מה כבר השומר ראש יכל לעשות לה?
אני כועסת על עצמי שביזבזתי יותר מידי זמן איתך יחד עם הגייקל וההייד שיש לך צדדים קוטביים כאמר - פעם נחמד וטוב, פעם מניאק מטורף. אני שמחה שהחטפתי לך בדרך ריאליסטית על היד - הבהירה לו דברים רציונליים, נתנה לו לשמוע את כל החרא שיש לו. צחק צחוק רשע ואמרת "בואי לפה תני לי לקצץ לך את הכנפיים!"
(אני יודע יש לו דם אבל את יכולה עדיין לזרוק אותו לעזעזל, את לא חייבת לו כלום) הוא צרח "שבחי את הגג!" צרחתי בחזרה "כן שבח את הגג!" (למרבה הצער, הצטרכת פחד בריא בשביל שתוכל לקבוע את סדר העדפויות שלך)
- אין לו פחדים (וכנראה בגלל הכסף והמעמד שלו..., לא בקטע האמיץ של חסר פחדים), האובר-ביטחון עצמי שלו ממקד את עצמו בסדר העדיפויות והופך אותו לאגואיסט מניאק. אין תודות לבמת הנאומים . לצאת עליהם לא יגרום לשום שינוי. *לצאת - לא היתה לי דרך אחרת לתרגם משהו כמו "לבקר אותם חריף". אני בשורה הראשונה עם פופקורן אני רואה אותך (רואה אותך) בקלוז אפ או הדברים שעשיתי בשבילך כל כך הרבה שינויים. חברים וגברים נעזבו בגללך. אוי הספרים שקראתי בשבילך. הלשון שנשכתי בשבילך. עיר חדשה בשבילך. כל כך הרבה סיכוניים (ובלי חרטה אחת). קרטיד לתמונה: אמיל גנון.

Rוית

New member
מאוד אהבתי את התירגום

מעולם לא נכנסתי לעומק השיר.. תודה

Rוית

New member
רק תיקון כלשהו ששמתי לב אליו

היא לא אומרת praise the roof (להלל את הגג.. מה ההגיון בזה?
) היא אומרת בשורה: "raise the roof he yelled "yeah raise the roof!" I yelled back. ו"raise the roof" זה מעין ביטוי של 'יאללה תעשה שמח ותפציץ את המקום' בקטע של מסיבה מטורפת וכו'.. אז תמיד מתוארת לי בראש סיצואטיה רועשת כלשהי, אולי מסיבה שהם אפילו עשו, שאותו אדם צועק לה "יאללה בלאגן!" שכזה והיא צועקת לו בחזרה לאו דווקא כי היא בקטע של המסיבה אלא כי היא לא יודעת איך להתנהל מולו.. ממ קשה לי להסביר את עצמי..

Jagged chaos

New member
שיערתי ככה ../images/Emo122.gif

י'עני שזה ביטוי.... אבל לא מצאתי במילון מה זה אומר... ובמורפיקס גם אין פירוש לביטויים... הלכתי לתרגום של ליאור, אולי הוא הבין... וראיתי את זה ככה... אז אמרתי "טוב נו...".

O r a c l e

New member
הקטע שאני תרגמתי את זה מילולית

ולא ממש את הביטוי... raise the roof זה כשמרימים את הידיים בכזה ריקוד... וצועקים -the roof, the roof, the roof is on fire... אוף אני ראיתי יותר מידי ריקי לייק בעברי הרחוק.

O r a c l e

New member
Front Row

מה הגרסה האהובה עליכם? אני מניח שגרסת האלבום.. לא יצא לי לשמוע גרסה אחרת...
מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? you laughed a wicked laugh and said "come here let me clip your wings!" קודם כל- אני אוהב איך שאלאניס שרה את הקטע הזה. חוץ מזה, זה מתאים לי לג'קיל-היידנס. איזה טירוף זמני. תארו לכם מישהו כמו ליאונרדו דה קרפיון פתאום מקבל חיוך מטורף ורודף אחרי אלאניס עם מספריים כדי לחתוך לה את הכנפיים הדמיוניות שלה. הה הה הה הה הה!!!
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) האמת, לא משוגע עליו. אני חושב שזה השיר שפותח אלבום הכי פחות טוב מכולם. אני חושב שהמיקום שלו באלבום הוא שגוי. כשאני הכנתי לעצמי אוסף אלאניס מיוחד (לפני שאלאניס בכלל שחררה את שלה!), הוא היה אצלי די בסוף הפלייליסט וזה נשמע לי הרבה יותר הגיוני. לעומת זאת, אני חושב ששיר כמו Joining You היה צריך לפתוח את האלבום. בעצם- פשוט צריך להחליף את המיקום של השניים.
מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] לא גבוה. בין האמצע לתחתית.
זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- גארבאג'. פשוט אני שומע אותם עכשיו ולא מצליח לדמיין ביצוע נורמלי שלהם לשיר כזה.
זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: פיונה אפל. ביוצע אפל ומפחיד כזה. אולי היא תציל את השיר...
או שעדיף
. העיקר ביצוע אפל ונמוך.
שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר? הרבה זמן לא הבנתי מה הקשר בין השם לשיר. לא הייתי אומר שהוא הכי מתאים, אבל לא עולה לי הצעה חלופית.
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אמממ... מבחינת סגנון השיר- כזה לא מסודר וחצי מדוקלם, מאוד! זאת הרי המהות של SFIJ- ג'וינינג יו, I was hoping, one וכו'. מבחינת תוכן- דווקא התוכן מתאים לי יותר ל-URS.
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- בסוף הפלייליסט של אלאניס. אחרי חרישה על רוב השירים שלה, אני שומע אותו כי הוא שונה קצת.
אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? הייתי מוותר על כל הקולות רקע המעצבנים שבאינטרנט כתוב שאומרים הרבה שטויות שלא היה לי כוח לתרגם באתר. אז לא תרגמתי!
כמו שאמרתי- ביצוע אפל יותר ופחות קופצני עם אלאניס רצינית יותר היה לדעתי משפר את השיר.
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? קודם כל- טוב מאוד שלא יצא כקליפ. זה לא שיר שמיועד להמונים, לעמחה. לא מצליח לחשוב על רעיון לקליפ.. כניראה שהראש שלי פשוט עסוק מידי בקרנבריס שאני שומע.
רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? אני לא מאמין שקיבלתי קרדיט לתמונת שיר שבוע... כידוע אני צלם מקצועי וצילמתי את אלאניס מאות פעמים במהלך הקריירות שלי ושלה. זאת התמונה הכי חדשה ששיחררתי לעולם. תמונות פורנוגרפיה שלה שוחררו באופן פיראטי כמובן.
להנאתכם- תמונה נוספת.

Jagged chaos

New member
יאללה יאללה שתוק../images/Emo190.gif

אני לא מאמין שקיבלתי קרדיט לתמונת שיר שבוע... כידוע אני צלם מקצועי וצילמתי את אלאניס מאות פעמים במהלך הקריירות שלי ושלה. זאת התמונה הכי חדשה ששיחררתי לעולם. תמונות פורנוגרפיה שלה שוחררו באופן פיראטי כמובן. חחחחח מעאפןןןןןןןן

O r a c l e

New member
היי, אני רק נהנה מהקרדיט...

כמה הזדמנויות כאלו תהיינה לי?

Rוית

New member
מאיפה התמונות האלו אגב?

גם התמונה הזאת ששומשה לשיר השבוע (צלם מדופלם שכמותך) וגם זאת שעכשיו שמת - לא מוכרות לי כלל! ומצד שני מזמן יצאתי מעסקי האיסוף תמונות שלה.. ויתרתי על הנושא
קיצר, אחלה תמונות!

O r a c l e

New member
מישהו מאלאניס יוטופיה מצא אותם

באתר של הצלם (האמיתי- לא אני).

Jagged chaos

New member
בקשר לשם של השיר-

כל השיר זה תיאור חפרני לשיחות או המצבים. במטאפורה היא אומרת י'עני היא רואה סרט אודות על אחד מהאנשים שעליהם היא שרה ורואה אותם בקלוז אופ. כתור סטודנט תיכון שלוש שנים לתקשורת/קולנוע
- בסרטים שעושים קלוז אפ לפרצוף של השחקן זה בשביל להראות כביכול פן אחר "רגיש" י'עני בדמות... אם תשים לב תמיד בקלוז אפים המצב בסרט הוא דרמטי ובדרך כלל לא מילולי - י'עני במילים של המורים "לתת לנשמה לשחק".
. מבין איך זה מתקשר לשיר?.. י'עני היא חופרת להם בנשמה, מגלה צדדים דרמטים אצלהם (על אחד היא מגלה שהוא מאוהב בה באובססיה, השני עם המון חרטה-עצמית והשלישי פסיכופט סכיזופרני...). בגדול
רואה את "סרט" החיים של כל אחד מהם, יושבת בשורה הראשונה אוכלת פופקורן
.

Jagged chaos

New member
Front row../images/Emo69.gif

מה הגרסה האהובה עליכם? the studio one. הביצוע האקוסטי
, לדעתי, השיר שקיבל את העיבוד האקוסטי הכי טוב מכל השירים שלה. מה השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר? הפזמון השני משום מה... הביצוע שלה נשמע פשוט ואינטסיבי ביחד. הקולות רקע תמיד מכניסות לי סרט של כל מיני מחשבות רצות מהר בראש
מה דעתכם הכללית על השיר?(מילים,לחן) אחד הטובים שלה לדעתי. אם מישהו יגיד לי "תמליץ לי על שירים כמו front row" אני לא אמצא מה לתת לו... מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלכם?[חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] גבוה..
זמר/זמרת/להקה -שלא- הייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- כולם זמר/זמרת/להקה שהייתם רוצים לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד. שם השיר מתאים, או שאולי הייתם מעדיפים שיקראו לו בשם אחר?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
עד מאוד. רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- איצ' טיים אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים? נאטינג
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? משהו הזוי, מהיר.. רוצים להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? מישהו יודע מה הקטע של הרעשים של הרכבת בסוף?

AliceW

New member
שאלה עקרונית לי../images/Emo69.gif

רק לי נדמה שיש דמיון לא קטן בין Narcissus לבין FR
אם לא, אנא, הביעו תמיכה

למעלה