חיה , מונשרי מה איתכן ?????

המונשרי

New member
אהלן קטיפ ה

יום שקט עבר על כוחותינו שבחדרים הממוגנים :)) מי יתן וימשך כך. מה שלומך יקירתי? מה עם הצילומים? האם המוזה ממשיכה לנחות עליך?
 

שירה1973

New member
איזה צילום מקסים של צלמת מוכשרת !

מתה על הצלמת הזאת, אלן גדס שמה אם איני טועה. יש לה ספרים שלמים של תצלומי תינוקות מדהימים להפליא. מונשרי, שמחה לשמוע שיחסית רגוע לכם היום, הלוואי וימשיך ככה. קטיפה - האם קיבלת את המייל ששלחתי אליך ? המשך יום רגוע מאד. כרגע קראתי שהתרסק עוד מסוק בצפון.... איזה שקט ואיזה נעליים. אוף.
 

המונשרי

New member
לגבי השקט

איך שלמה ארצי שר באחד משיריו? "כי הכל , הכל הוא זמני"... גם השקט הוא כזה במיוחד בזמן מלחמה. לא נפר את הוראות הצנזור - אבל תוך כדי המיקלחת שמעתי בום רציני. מיהרתי להתנגב ולהתלבש השתתחנו על הריצפה - הפעם הבומים היו יותר חלשים ( סימן למרחק נפילתם). לפתע סירנות של אמבולנסים - וכל השכנים מהבניין ומהבניינים הסמוכים רצים לראות היכן היה מקום הנפילה... בטלויזיה מדווח - שהנפילות בחיפה היו בשטחים פתוחים...ושאין נפגעים... ונ.ב אף אחד לא ניסה לקחת לאו גדס את התהילה פשוט התמונות הללו מסמלות בעיני את השלווה והתמימות שכה חסרים לנו. ונ.ב א
 

שירה1973

New member
לצערי לא... ../images/Emo10.gif

המחשב בעבודה כנראה חוסם את האפשרות (יש פה כל מני הגנות מטורפות לגמרי), והמחשב של הבית בשלבי אריזה כי אני עוברת דירה בעוד כמה ימים. אני אמשיך לנסות מהמחשב הביתי אחרי שיסתיים הבלאגן ויפורקו הקרטונים (במהרה בימינו אמן)
 

קטיפ

New member
היי מונשרי היקרה

אני בהחלט ממשיכה לצלם נוף וגם צילומי משפחות והריון:) לא אן גדס אבל בכיוון לגביי הנושאים -תינוקות והריון את מוזמנת להכנס לאתר שלי הישן משם אפשר להיכנס לתערוכות :) www.dsebbag.com rak tuv kiss dorit
 

hayapollak

New member
קטיף-העיקר לא לפחד כלל-את כותבת

ואני תוהה מהו פחד. אז אין זמן עכשיו לתהיות, פשוט צריך ל ח י ו ת את מה שיש ועם מה שיש. הפחד נתפס כדבר אישי גם כשאיום הוא קולקטיבי. אני לא יודעת כרגע להגדיר אם אני פוחדת או לא וממה בדיוק אני פוחדת - זה ממש לא רלבנטי. זו המדינה שלי - שלנו ואני חייה כאן גם כשקשה. המחשב שלנו תפוס רוב היום ועמוק לתוך הלילה... והאמת אין לי ראש טוב כרגע לאינטרנט, אני בעיקר קשובה לרדיו ולטלביזיה ועושה רק עבודות הכרחיות,הייתי אומרת שזה תואם את המציאות שלנו כאן באזור. הנושא של הסתגלות והתאמת האני העצמי למציאות זהו נושא חשוב ונדרש בעיני. אז עד שאגיח בפעם הבאה שולחת לכולן חיבוק חם.
 

קטיפ

New member
../images/Emo24.gifחיבוק אמיץ חיה

חיה נפלאה קיבלת את מה ששלחתי אלייך?
 

einatgross1

New member
חיבוק לחייה|çéáå÷|

הרבה כוחות צריך שם. מחבקת ומחזקת. באהבה,
 
למעלה