הניפוי האחרון...

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo82.gif הניפוי האחרון...

הניפוי האחרון...
פרוייקט Y מגיע לסיומו, ההתרגשות גדולה, והערב ב-22:00 הניפוי האחרון... מתוך שבעת המועמדים שנשארו שניים הולכים היום הביתה, ומגיעים אלינו, לאירוח Live בצ'אט המצלמות באתר פרוייקט Y, ובפורום ערוץ YTV. האירוח יחל ב-22:45. היום ניתן גם להאזין לצ'אט LIVE בטלפון, במספר 068-206070
הערב ב-21:00 פורום CP שיתוק מוחין מארח את מנהל המחלקה האורטופדית בבית החולים אסף הרופא, דר' ליונל קופילביץ'. אתם מוזנים להפנות אליו כבר עכשיו שאלות בפורום.
מדונה ובריטני נשארות גם השבוע במקום הראשון ב"קופסא", ומשאירות את דיידו וקיילי הרבה מאחור. מי יפתיע בשבוע הבא? גירלז אלאוד? אטומיק קיטן? פינק? רובי וויליאמס? מצעד הלהיטים של גולשי תפוז אנשים. דרגו את המצעד ותוכלו לזכות בסינגל הפרס שלנו השבוע.

יצחקA

New member
---נ-י-צ-ו-ל-------ש-י-ר-ש-ו-ר-----

הניפוי האחרון...
פרוייקט Y מגיע לסיומו, ההתרגשות גדולה, והערב ב-22:00 הניפוי האחרון... מתוך שבעת המועמדים שנשארו שניים הולכים היום הביתה, ומגיעים אלינו, לאירוח Live בצ'אט המצלמות באתר פרוייקט Y, ובפורום ערוץ YTV. האירוח יחל ב-22:45. היום ניתן גם להאזין לצ'אט LIVE בטלפון, במספר 068-206070
הערב ב-21:00 פורום CP שיתוק מוחין מארח את מנהל המחלקה האורטופדית בבית החולים אסף הרופא, דר' ליונל קופילביץ'. אתם מוזנים להפנות אליו כבר עכשיו שאלות בפורום.
מדונה ובריטני נשארות גם השבוע במקום הראשון ב"קופסא", ומשאירות את דיידו וקיילי הרבה מאחור. מי יפתיע בשבוע הבא? גירלז אלאוד? אטומיק קיטן? פינק? רובי וויליאמס? מצעד הלהיטים של גולשי תפוז אנשים. דרגו את המצעד ותוכלו לזכות בסינגל הפרס שלנו השבוע.
מישהו יכול לפענח את האוטובוס שבתמונה? (מתוך http://www.dan.co.il/template/default.asp?catId=2) התמונה התחתונה בעמוד

ארזS

New member
פיענוח קשה...

מישהו יכול לפענח את האוטובוס שבתמונה? (מתוך http://www.dan.co.il/template/default.asp?catId=2) התמונה התחתונה בעמוד
פיענוח קשה...
המספר הממשלתי נוצץ בגלל הפלאש ואי אפשר לראות את הכתוב בו ומהמספר הפנימי רואים רק את ה-4 של ***4 ובזה לא חידשתי לך בוודאי כלום. sorry . ניסיתי לפחות.

אוהד11

New member
נראה לי שזה

פיענוח קשה...
המספר הממשלתי נוצץ בגלל הפלאש ואי אפשר לראות את הכתוב בו ומהמספר הפנימי רואים רק את ה-4 של ***4 ובזה לא חידשתי לך בוודאי כלום. sorry . ניסיתי לפחות.
נראה לי שזה
נראה לי שהמספר הממשלתי הוא 01 - 915 - 90, ואם אני לא טועה זו 7075. האוטובוס מסומן כקו 12, ונראה שתמונה זו צולמה לפני למעלה משנה, משום שקו 12 בוטל באוקטובר 2002. אם אכן זה האוטובוס הוא פועל בקווים 9 ו-16.

אוהד11

New member
סליחה, האוטובוס העליון

נראה לי שזה
נראה לי שהמספר הממשלתי הוא 01 - 915 - 90, ואם אני לא טועה זו 7075. האוטובוס מסומן כקו 12, ונראה שתמונה זו צולמה לפני למעלה משנה, משום שקו 12 בוטל באוקטובר 2002. אם אכן זה האוטובוס הוא פועל בקווים 9 ו-16.
סליחה, האוטובוס העליון

A-T

New member
תודה רבה. ועכשיו קבלו את....

הניפוי האחרון...
האוטובוס הוירטואלי הראשון בתלת מימד בפורום (בלי להעליב את צחקן). צולם בנמל התעופה של הונג קונג......לא, באמת: אתמול העלתי למחשב שלי את Microsoft flight simulator 2002 בפעם הראשונה. לקח לי הרבה זמן להרגע אחרי זה! חבל שאין לי את גרסת 2004, שמעתי שהיא חבל"ז על הזמן!

A-T

New member
ועוד אוטובוס........לא וירטואלי

האוטובוס הוירטואלי הראשון בתלת מימד בפורום (בלי להעליב את צחקן). צולם בנמל התעופה של הונג קונג......לא, באמת: אתמול העלתי למחשב שלי את Microsoft flight simulator 2002 בפעם הראשונה. לקח לי הרבה זמן להרגע אחרי זה! חבל שאין לי את גרסת 2004, שמעתי שהיא חבל"ז על הזמן!
ועוד אוטובוס........לא וירטואלי

ארזS

New member
והאוטובוס הוירטואלי

והאוטובוס הוירטואלי
ממש נחמד...

צחקן2

New member
יפה!

יפה!
ב"ה אתה לא יכול ליצור כאלה של דן/אגד/קונקוס/קויים/סופרבוס/נתיב אקספרס/מרגילית/ועוד כמה ששחכתי בטח ... .

omer landau

New member
נצל"ש(2) תראו ערוץ 3-ערב טוב עם

הניפוי האחרון...
מר פינס יש על הדיילים המצחיקים של ישראייר עוד מעט אם אתם לא ראיתם יש נראה לי שידור חוזר ביום ראשון בשעה 17:30

נצל"ש

מר פינס יש על הדיילים המצחיקים של ישראייר עוד מעט אם אתם לא ראיתם יש נראה לי שידור חוזר ביום ראשון בשעה 17:30
נצל"ש
מישהו מכיר את משחק המחשב TRANSPORT TYCOON זה משחק דומה לסים סיטי רק שצריך לספק בו שירותי תחבורה לתושבים. זה משחק ישן היה לי אותו פעם והייתי שמח להשיג אותו שנית אם מישהו יודע בבקשה תעזרו

curi

New member
גם אני מחפש...

נצל"ש
מישהו מכיר את משחק המחשב TRANSPORT TYCOON זה משחק דומה לסים סיטי רק שצריך לספק בו שירותי תחבורה לתושבים. זה משחק ישן היה לי אותו פעם והייתי שמח להשיג אותו שנית אם מישהו יודע בבקשה תעזרו
גם אני מחפש...
מצאתי את הדמו של זה וניסיתי גם להוריד מהאינטרנט אבל זה כנראה משחק לא ממש מבוקש...

צחקן2

New member
לי יש אותו!

נצל"ש
לי יש אותו!
ב"ה רוצה? נקבע פגישה. הוא 22 MB . לא יותר. או שאתה רצה לאעלה אותו לאתר כלשהוא שאשר להעלות אותו בו.

טסתי לאמסטרדם עם דייל כזה

טסתי לאמסטרדם עם דייל כזה
קרע אותנו מצחוק במהלך הטיסה. "גבירותי ורבותי ברוכים הבאים לטיסת ישראייר 201 לאמסטרדם, נוסעים שלא אמורים להיות על המטוס ועלו בכל זאת- זה הזמן לרדת"- כאן עוד חושבים שהוא מדבר ברצינות. "הטיסה שלנו לא מלאה היום, אנא מכם תפסו את המקומות ליד החלונות על מנת שהמתחרים שלנו יחשבו שאנחנו מלאים"- כאן כבר נזכרתי שראיתי פעם בטלויזיה בגיא פינס כתבה על הדייל הזה. "את חגורת המושב מהדקים..... מי שלא יודע לבצע זאת לא אמור להסתובב בחוץ ללא השגחה". "במקרה של ירידת לחץ האויר במטוס המסכות יפלו מהתקרה, נוסעים עם ילדים מתבקשים לחבוש את המסכות של עצמם ואז להלביש את המסכה על ילדם, נוסעים עם יותר מילד אחד מתבקשים לבחור את הילד המועדף". "זה עתה המראנו מנמל התעופה בן גוריון בדרכנו לאמסטרדם, אנחנו אמורים לטוס מעל הים התיכון ולפנות צפונה, זאת במידה והטייסים שלנו יודעים את הדרך, נוסעים שיושבים ליד המנועים וסובלים מרעש, אנו נכבה אותם בהקדם האפשרי. לאחר שנגיע לגובה הסיוט שלנו אממ סליחה השיוט שלנו נגיש לכם את ארוחת הבוקר ונקרין את הסרט. אנו רוצים להזכיר לכם שזוהי טיסה ללא עישון, אלה שבכל זאת רוצים לעשן מוזמנים לעשות זאת על הכנף השמאלית של המטוס בזמן שאנחנו נצפה בסרט חלף עם הרוח. ועכשיו ברצינות- במטוס שלנו מותר לעשן יום כן ויום לא, היום-לא". "אם אתם לא נהנים מהבדיחות שלי להזכירכם במטוס שלנו יש 10 פתחי מילוט". "זה עתה נחתנו באמסטרדם, יש לנו טייסים טובים אבל בתור נהגים הם גרועים ולכן אתם מתבקשים להישאר במקומותיכם עד לעצירתו המוחלטת של המטוס בשער או באחד המבנים". אלה רק חלק מהדברים שאני זוכר מאותה טיסה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה