../images/Emo28.gif היישוב שלי- בית יצחק שער חפר ../images/Emo28.gif
תמיד שבאות אלי חברות או אורחים, איך שהם נכנסים לתוך תחומי היישוב הם מתפעלים
קאנטרי- הבריכה של בית יצחק, שהיא בעצם 3 בריכות; בריכה מחוממת, בריכה פתוחה ובריכת פעוטות. במקום יש מגרשי טניס, מגרש כדורגל, כדור עף, סאונה, קיוסק וחדש כושר (שעובר חידוש). המון דשא והמון צל. (כשהיה לי מנוי מאד נהנתי
)
ספורט- אולם כדורסל שלידו יש גם מגרש כדורגל ובשער חפר יש עוד מגרש (זה נקרא מגרש קט רגל אבל אני לא בטוחה,ידיעותי בספורט שואפות לאפס)- שיש בו גם סלים למשחק הכדורסל, שערים לקט רגל, טריבונות והוא מגודר (ומואר מאד
).
קשר- מדי שבוע יוצא "השבוע בכפר" שזה בעצם כמה דפים שמשודכים ביחד ובהם יש עדכונים על כל מה שנעשה בכפר, פינת ברכות, לוח מודעות ומכתבים למערכת (חשוב בכל יישוב לדעתי).
כיתה ז'- זוהי כיתת הבני מצווה ובשנה הזו יש להם פעילויות. אני זוכרת שהייתי היה לנו יום הפוך בת"א, היינו בשטראוס (גם במעדנים וגם בגלידות
). מאז ד"א זה מעד השתכלל לאטראקציות מהנות. כמו כן הם משדכים את "השבוע בכפר".
תנועת הנוער- ששיכת כמובן לנוער
מעבר לפעילויות השוטפות שתנועה כל שבוע בראש השנה הם מחלקים לנו לוח שנה, במשך השנה הם עוברים ומתרימים לעמותות והאגודות השונות, יוצאים למחנות, ולוקחים חלק בטקסים במושב.
חיילים ובני שרות- במשך כל השירות שלהם, בראש השנה ופסח, הם מקבלים מתנה מטעם המושב (שוב, המתנות השתכללו מאד התיק או המגבת שקיבלתי
)
חגים ומועדים- יום העצמאות, שבועות, ימי הזכרון- טקסים ואירועים שמכבדים מאד.
חג המים- בפתיחת עונת הרחצה ובסגירת עונת הרחצה יש את חג המים בבריכה. הכניסה לתושבים בלבד (סורי
)
תחזוקת הכפר- אז המדרכות החדשות שצצות, עבודות ברחובות, שיפוץ כשצריך- הכל נעשה תוך יידוע התושבים באופן שוטף.
החנויות ובתי הקפה- אז אתם כבר מכירים את בתי הקפה ואת החנויות שצצו ועלו עם השנים. אם פעם הייתה שם המחלבה, היום יש שם חנות מתנות- ככה זה.
השקט
אין על השקט הממכר הזה