עוגה בצורת ספר?

sweetonit

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifעוגה בצורת ספר?

אנירוצה (חייבת)לעשות עוגה בצורת ספר שעליה רכבת...איך אפשר ליצור את צורת הספר בלי לקנות תבנית מיוחדת? ורכבת? ענו לי בבקשה. דפנה

Mama Tok

New member
רעיון

את יכולה להכין עוגה מלבנית, לצפותה בבצק סוכר ולרדד עוד שני עלים מלבניים זהים. את העלים האלה הניחי על העוגה וקפלי קצת כמו צורת ספר: חברי במרכז ועגלי אותם מעט שיקבלו צורה של גל עד לקצוות. תוכלי להניח מתחת לחלק הבולט של הדף כדורי RFM שיחזיקו את הגל. על גבי הדפים תוכלי לכתוב או לעבור במכחול בצבע מסוים. אני מקווה שהסברתי את עצמי כראוי.

net the jet

New member
בבקשה, תמונה של עוגת ספר של

דבי בראון. רכבת את יכולה לשים על הספר.

דבורה3

New member
ראיתי באחד האתרים תבנית בצורת ספר

ואז צריך רק לצפות בבצק סוכר. אני אנסה לחפש.

נ ס ע

New member
עוגה מלבנית

תחתכי בסכין את הצורה של המרכז. תצפי את כל העוגה בבצק סוכר ואז תכיני שני דפים שאותם תניחי אחד ליד השני ותעשי להם "אוזניים" או סתם תניחי קצת מורמים. את שאר הדפים אפשר לסמן על הגובה של העוגה עם הצד הכהה של הסכין.

שיפסלה

New member
אני עוד בשלב ההתלהבות מהפורום

אז יכולה כרגע רק לתת עצות תיאורטיות. איך הספר יראה? סגור או פתוח? נראה לי שאת שניהם אפשר לעשות בתבנית מלבנית. אם רוצים לתת צורה גלית של ספר פתוח, אפשר לחתוך בעזרת סכין את הצורה. ספר סגור, ספר פתוח1, ספר פתוח2, ספר פתוח3 לגבי רכבת, אני חושבת שפיסול של רכבת על גבי עוגת ספר יהיה "יותר מדי". ולכן רכבת שטוחה או רכבת מצויירת הוא פתרון מתאים

tsoff

New member
שיפסלה

תודה על הקישורים , כל הכבוד לחיפושים ולהשקעה להכניס אותם לפה.

למעלה