שלום לכולם, סקרררר

sapirush 100

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif שלום לכולם, סקרררר

אני ספיר, ואני עורכת מחקר על אלימות, כרגע אני בבית הספר אבל כשאני אגיע הבייתה הסקר יהיה הרבה יותר מפורט..
אלימות בקרב בני נוער, מה את\ה חושב\ת בנדון?
אלימות במשפחה, מה את\ה חושב\ת בנדון, וכיצד אפשר למנוע זאת?
נשים מוכות, מה את\ה חושב\ת בנדון (
) וכיצד ניתן להתמודד עם זה?
כיצד ניתן למנוע מקרים של אלימות? זה הכל לבינתיים!

seeyou

New member
על כול שאלה נכתבו אלפי ספרים../images/Emo24.gif

אבל אנסה לתמצת את הדעה שלי. בתחילה הייתי פותר את הבעיה של האלימות ב: "אל עימות" אבל זה קצת נוגד את הטבע ובטח הטבע של האדם. אז כהמלצה על מנת לא להיתקע באלימות תשתדלי לא להיכנס לעימות עם כול אחד. לא תצליחי לשנות את הדעות של אחרים בגלל שהדעות שלך הם הנכונות והצודקות. לצד השני חשוב יותר את ה-אגו שלו ולא תמיד המהות של הטענות שלך. 1.אלימות בקרב בני נוער, מה את\ה חושב\ת בנדון? זה חלק ממלחמת הקיום ,להשתלט או לשלוט על אחרים. זה קיים גם אצל בעלי חיים. 2. אלימות במשפחה, מה את\ה חושב\ת בנדון, וכיצד אפשר למנוע זאת? בכול מערכת יחסים או מסגרת יש מלחמה על הסטטוס -מי מוביל ומי מובל. המוסר או הנורמה חברתית עד לפני כ-100 שנה "הגדיר" בצורה מסויימת את יחסי הכוחות בתוך המשפחה ומה תפקידם של כול אחד. בתקופה המודרנית נפרצו כל "המוסכמות" ולכן מעמדו של הגבר שהיה המנהיג התערער מאוד. בנוסף לשיפור במעמדה של האישה באותה מסגרת,עלה גם מעמדו של הילד. בפועל ,קיימת אותה מסגרת-משפחה- אך ללא מנהיג מוסכם ומקובל. 3.נשים מוכות, מה את\ה חושב\ת בנדון () וכיצד ניתן להתמודד עם זה? זה תחום מאוד רגיש-ניתן להתמודד עם התופעה רק מההתחלה-עם הסטירה הראשונה. כמו עם מחלה-רצוי להימנע מאשר לרפא אותה. 4. כיצד ניתן למנוע מקרים של אלימות? "אל עימות"

elians

New member
והנה דעתי הכנה

דעתי על האלימות בקרב הנוער מעידה על כשלון השלטון והחינוך בארץ כמו כן גם היד העדינה של הורי הנוער היום. אלימות במשפחה, יש להוקיע את המכה ולפרסם את שמו ברבים למען יראו וייראו ממנו , בסביבתו ובעבודתו. ממילא אין בו תועלת. נשים מוכות, כמה שזה יישמע מסית אבל בכל פעם שאשה רוצחת את בעלה או דוקרת אותו על זה שהכה אותה, אני שמח! אני בגישה של פגעו בך? תפגע בחזרה באותה מידה וצורה. איך אפשר למנוע אלימות? להחמיר..! להגיע למצב שנער במידה וינהג באלימות פיזית , יוכנס ללילה או 2 לבית מעצר עם כמה עצירים בוגרים. ככה אולי ירגיש את זה, ואם לא ילמד לקח .. להחמיר מפעם לפעם.

למעלה