תגלית השנה

../images/Emo79.gif../images/Emo68.gif תגלית השנה

גם אם לא שמעתם את השם שירלי צפרי, בטוח שמעתם את השיר "בשבילי", אחד מלהיטי הרדיו הגדולים של השנה. שירלי חובקת אלבום חדש, ומופע חדש, והיום מגיעה להתארח Live בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, בהנחיית רועי וערן. בינתיים, בואו לזכות בדיסק החדש של שירלי.

KeSi15

New member
שלום!האתר בריטני-ס לחוזר ובענק!כנסו

האתר שוב יהיה מעודכן ושינה עיצוב! כנסו! תקליקו:)

Padme Amidala

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif פורום ניקול קידמן ../images/Emo41.gif

מה עוד אפשר להגיד עליה? היא פשוט השתלטה על העולם!! השנה הזאת הייתה בהחלט אחת מהשנים היפות בקריירה של ניקול קידמן- לאחר שהוכתרה כשחקנית הכי טובה (מישהו יעז להתווכח עם האוסקר וגלובוס הזהב?!), מתלבשת מעולה (אם 450 מעצבי אופנה ניו יורקים החליטו את זה, מי אנחנו שנגיד לא), ואחת מהנשים היפות בעולם (על פי מגזין "פיפל"). היכנסו עוד עכשיו לפורום! פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

xpac

New member
מוכרת פריטי אספנות וחומר נדיר מחו"ל

של בריטני ספירס... כולל-מדבקות,לוחות שנה,ספרים,חוברות,פריטים שלא ניתנים להשגה בארץ! להתקשר לשיר 051282496!

SweetDoll16

New member
לכולם! חומר על בריטני שווה ( מומלץ)

שלום ! אני מעוניינת למכור חומר שיש לי על בריטני ספירס .אני רשמתי פה בעבר ואני מאמינה שכולכם או לפחות רובכם כבר מכירים אותי.... את רוב החומר מכרתי כבר אבל נשארו לי עודפים ורציתי לכתוב כאן שוב למקרה שיש פה ילדים חדשים או שאחרים התחרטו... אז אני אפרט לכם מה יש לי ואת המחירים מחו"ל: * שער של בריטני מהעיתון TWIST של מאי 2002 -3 ש"ח * שער של בריטני מהעיתון IN STYLE יוני 2002 - 3 ש"ח * שער של בריטני מהעיתון YM ספטמבר 2000 - 3 ש"ח * כרטיסי ביקור של NYLA המסעדה של בריטני + תמונות מהמסעדה (הייתי שם בקייץ) - 5 ש"ח * ועוד המון כתבות מעיתונים כמו STORY, COSMO GIRL, J-14, TWIST,IN STYLE ועוד!!! 3 ש"ח לעמוד * פוסטרים מעיתון רוסי -5 שח * קלטת וידאו TIME OUT WITH BRITNEY מקנדה 30 שח * ספר לב אל לב 30 שח *המון מיני כתבות ותמונות מעיתונים בנוסף, יש לי גם ה-מ-ו-ן חומר מהארץ ישנים וגם חדשים מכול העיתונים: ראש 1,מעריב לנוער,פיוז,ידיעות,מעריב,ריטינג,פנאי פלוס ועוד המון!!!! אני ממליצה לכול מעריץ!!!!!! דף שווה 1.5 שח אני מקווה שנתתי לכם פירוט רחב ככה שתוכלו לבדוק מה יש לך ומה חסר ואם תרצו למלאות את החסר תודיעו לי! חחח... כול מי שמעונין במשהו מהרשימה שיצור איתי קשר בהקדם! האי מיל שלי הוא : [email protected] או [email protected] מספר האי סי קיו שלי הוא : 168282282

../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif תפוז Live

היום ב-19:00 מגיעה רינת בר, נסיכת הזמר המזרחי לפורום "קופסת הלהיטים" לשידור Live מיוחד בהנחיית רועי וערן, ותענה לשאלותיכם. רינת מוציאה עכשיו אלבום חדש, וכולנו זוכרים לה לטובה את הגירסה העברית המדליקה לשיר Kiss Kiss (בעברית "שיר הנשיקה"). אתם מוזמנים להפנות אליה כבר עכשיו שאלות בפורום. היום ב-20:00 מעלים בסיאנס ספרותי מיוחד את הומברט הומברט, גיבור הספר "לוליטה" של נאבוקוב באירוח מיוחד. הוא יענה על שאלותיכם וסביר להניח שיתפתח דיון מעניין- אז כדאי להיות שם!

למעלה