עידכונים לגבי הופעות של הבנות

../images/Emo79.gifעידכונים לגבי הופעות של הבנות../images/Emo79.gif

מחר
הבנות מופיעות במינק בהופעה של זמרת חדשה ששמה שירלי ריגר, היא תשיר עם הבנות את "בוא נזרום" והן ישירו את "שיהיה לי את הכוח". שני-חמישי
הן מופיעות בפסטיבל טעם העיר בפארק הירקון בין השעות- 18:00-22:00 בערב. ב3 פריצות הופעה, 3 שירים כל פריצה... כל מי שהולך שיהנה
אני מקווה שייצא לי לבוא לאחת מההופעות

../images/Emo214.gifרגעעעעעעעעעעעע, אני צריכה תשובה ../images/Emo9.gif

הן מופיעות בכל יום של 'טעם העיר'? , או בימים מסויימים? לא הבנתי מה זאת אומרת "3 פריצות הופעה", יש לך מושג באיזה שעות בדיוק הן מופיעות? אני אהיה ביום שלישי עם חברות
אבל לא לפני שמונה בערב...

../images/Emo60.gifאז ככה../images/Emo3.gif

הן מופיעות כל יום שני עד חמישי... 3 פריצות הופעה הכוונה שיהיו להן 3 הופעות באותו יום בין השעות 18:00 ל22:00 זה לפי מה שאני הבנתי! מקווה שהסברתי נכון
מקסימום לא.. אז יש את מיכאל :)

../images/Emo214.gifאז שאלה למיכאל-

אתה יכול להגיד לי כמה שירים הן ישירו בפריצות ואם יש לך מושג, מתי בערך זה יקרה? ותודה, מקווה לראות אותן
יהיה כיף.

../images/Emo26.gif

הבנות יבצעו בין 3-4 שירים. השעות לא קבועות והן מתחלפות יום יום. רצוי באותם ימים של ההופעות לברר במוקדי טעם העיר

אז ככה,

סדר בעניינים - הבנות היקרות נבחרו להופיע בפסטיבל טעם העיר בירקון. מדובר בהופעות שנערכות יום-יום בצורה אינטנסיבית.- 4 ימים בשבוע ולא יותר! בכל יום הבנות יבצעו שירים מקוריים שלהן וקאברים. בין היתר: "אתה הכוכב" , "הלב שלי" , "שיהיה לי" ומצפות לכם כמה הפתעות בקשר לקאברים...
מקווה שתלכו לשם!

MC MoRaNa

New member
ממ..לא נראה לי..

אין לי כוח, יהיו שם מלא אנשים.. יש מצב הן יהיו בדוכן של ווראיטי ?! כי אולי אני אלך יום חמישי, אם יהיה עם מי ובשביל מי:] אבל אם לא, הן באות לבת-ים עוד מעט חח..

למעלה