זיהוי שירים

רענן77

New member
3 שירים לזיהוי

שיר 1:כושי יושב עם מראיין והוא לו מה הואעושה היום הראשון והשני שיר 2: כושי עם חסה ענקיחת והוא הופך לתינוק שיר 3: OBIE TRICE השיר החדש

CyberP

New member
איך קוראים לשיר של אריק בי וראקים

שבו הם סימפלו את עופרה חזה?

NeMeK

New member
איך קוראים לחדש של אר קלי?

חורשים עליו בבייס

Snoop Dogg

New member
עזרה בזיהוי שיר מסרט..

ראיתי עכשיו "הנוכל המבריק" ויש שם קטע היפ הופ כשהם נכנסים למכונית עם הסמים ונוסעים לעסקה... מישו יודע איזה שיר זה..? תודה!!

RunNGun

New member
2 ו-3 - כנס

2. Ludacris Feat. Shawnna - Stand Up 3. Obie Trice - Got Some Teeth

CyberP

New member
למי שחיפש את הפסקול של הנוכל המבריק

כאן אפשר לראות את רשימת השירים, שרובם היפ הופ. אה וגם פה, ושם.

Sister G

New member
1: שחור!!!!!!!!

דבר שני אני חושבת שהשיר הראשון והשלישי הם אותו אחד... Obie Trice - Got Some Teeth

Geez Ball

New member
נראה לי שהלבנה עם הצמות צודקת

קיצר, סיסטר, חלאס כבר. שחור זה לא פחות מעליב. יש לודאקריס ויש אובי טרייס ואלה שמות\שמות במה שלהם ולאף אחד לא כ-ז-ה משנה אם הם כושים שחורים אתיופים ואפרו אמריקאים באותה הזדמנות. אז מספיק כבר עם הפנאטיות שלך, שאני בתור בן אדם, ולא משנה באיזה צבע, הייתי יותר נעלב אם היו קוראים לי שחור מאשר כושי. כושי היא מילה תנכ"ית "ויכהה כושי עורו" אחשוורוש מלך מהודו ועד כוש. אז אני יודע שלא בצדק משווים את זה לניגר של ארה"ב, אבל תפסיקי, כי שחור זה לא פחות מעליב, אם לא יותר. יש מבין?

K C

New member
אז אם היית קורא עיתון...

היית יודע שהקהילת השחוריים העבריים בישראל ביקשה לשנות את שמה כרשום במדינה כ"קהילת הכושים העבריים" ממשום שהם מרגישים שכושי בשבילהם זה מילת גנאי.

Geez Ball

New member
אז אם היית מכיר אותי...

היית יודע שאני קורא עיתון. אבל זה מזה לא מעניין אם אני קורא או לא. הכושים העבריים מעדיפים להיקרא כך, כי כמו שאמרתי המילה כושי באה *שלא בצדק* בהשוואה למילה ניגר. אני חושב שלא כושי ולא שחור זה איך שצריך לכנות אותם, כי אני לא עונה לך כלבן, אלא כאמיר. וכשאתה מדבר על חברים שלך, אתה לא אומר "הלבן הזה". בן אדם זה בן אדם ובפלצנות הצדקנית הזאת של ערוץ הילדים אסיים. מקווה שהבנת והסכמת עם דעתי - אם לא, אז נישאר חלוקים.

למעלה