"זה שיר פרידה..."

Thierry Henry

New member
../images/Emo79.gif"זה שיר פרידה..."../images/Emo79.gif

היי חברה
אז זהו..הגיע הזמן שלי להגיד שלום. אני עובר לדודים שלי לשנה אחרונה של י"ב וכמו שזה נראה כרגע לא יהיה לי זמן לפורום הזה ולפורום של האולימפיאדה ולכן אני פורש משני הפורומים. אני לא עוזב את תפוז..אני ישאר מנהל של פורום CM והאטריק אך במתכונת מצומצמת וכבר מחפשים מנהל נוסף שיחליף אותי בזמן שאני לא יוכל לשבת על הפורום. זה הכל בעקרון
יש פה פורום נהדר ושני מנהלים מדהימים והגולשים פה חוץ משגיא כהן ואבי מלר הם אחלה
תמשיכו להציף את הפורום כמו שאני הייתי עושה ומידי פעם אני יבוא לגיחות קצרות. בהצלחה לנו בליגת האלופות!ותזכרו- אין גדולה כמו מכבי
תיירי הנרי אדום וגולש בפורום מכבי ת"א בדימוס
(ליטן א נשמה
)

MOTYP

New member
אני לא היחיד שעוזב?

שיהייה לך בהצלחה. גם אני עוזב...קצת יותר רחוק ממך אל מעבר לים מיד אחרי החג. דחיתי את הטיסה במיוחד כדי לחוות על בשרי את ההיטוריה ואני מקווה גם את הסנסציה ביום רביעי. תשדלו לעדכן כמה שיותר בחדשות ובזמן המשחקים שנדע מה קורה.

bister

New member
../images/Emo7.gifמתגעגעים...

חבל שאתה הולך... מקווה שתשקול בשנית...

ofir91

New member
להתראות! בהצלחה בחיים ../images/Emo13.gif

ד"א... מעתיק מליטן
? חחח סתם בצחוק
... תהנה בחיים..

שיהיה בהצלחה...

ותשתדל לכתוב פה כמה שיותר(אחרת עם מי אני יריב על זהות החלוץ הטוב בעולם???).... להתראות גבר!

יוֹאב

New member
היות וזו לא עזיבה טוטאלית

כל שנותר לי הוא רק לאחל לך בהצלחה בלימודים, ולומר לך שעשית את הבחירה הנכונה. (תאמין לי. אני רק לפני שנה, בגיל 23, השלמתי בגרות. לא תענוג) תכתוב פה מפעם לפעם, תתפעל את מכבי ארסנל, ונהיה בקשר.

ננסנס

New member
להתראות ילד ../images/Emo8.gif

על אף היותך ערסנלי, אתה בחור חביב
ואכן צודק יואב, זה אולי ישמע כמו קלישאה אך הלימודים כלכך חשובים להצלחה בחיים, כך שכנראה בחרת נכונה

MOTYP

New member
../images/Emo32.gif לננסנס...

הבנתי שאתה נמצא בארה"ב וכיון שאני גם מצטרף רציתי לדעת מה קורה עם משחקי ליגת האלופות? מצאת כבר מקום שמשדר אותם?

ננסנס

New member
נכון לעכשיו אנחנו בצרות צרורות...

הערוץ הישראלי המאניוק לא משדר ובכל הבארים האירופאים משדרים את המשחקים האטרקטיביים יותר (מנצ'סטר, איאקס וכו') כך שאני עדיין בחיפושים...

למעלה