האחד - הפרק היומי

• פותח הנושא leeo
  • פורסם בתאריך

leeo

New member
../images/Emo78.gifהאחד - הפרק היומי../images/Emo21.gif

10/2/03 יום שלישי פרק 210(אגב שמתם לב להתאמה בין התאריך למספר הפרקים?) ציטוטים יומים: 1."תנעלו את הדלת..!! אני לא יעמוד בזה..!! אני יסניף.. תסגרו את הדלת!!.. אני לא רוצה להזיק לבן שלי.." מל מיואשת בחדרה, צורחת על הוריה בייאוש שימנעו ממנה בכול דרך שיהיה לה גישה לסמים.. עכשיו יותר מתמיד, שהיא בהריון. 2."הסבל הופך לבלתי נסבל כאשר אתה מבין שהסם מוביל אותך למוות.. הוא לא מסתיר את זה ממך.. אתה מבין שבלעדיו לא תרגי עוד שום תחושה.. רק כאשר תיקח אותו, תרגיש שאתה חי.. אין יותר כוח חזק מהסם.. כול אחד מחפש את הדרך שלו לצאת ממהחלה הזאת.. חייב להיות כוח יותר חזק לצאת מזה!!" לובאטו מספר על כוחו העצום של הסם, הוא אומר בעצם שעד היום הוא לא מצא את הכוח הזה. 3."אני אוהב אותך, אני אוהב אותך, אני אוהב אותך" לאו אומר ברציפות שלוש פעמים את המשפט כאשר ז'אדי רוצה להתסתלק. אחחח... ז'אדי גרמה לי היום לנוסטלגיה חזקה ביותר.. זוכרים את הפרקים הראשונים?
הפרקים בהם ז'אדי ולוקאס נפגשו בחורבות ואפילו לא הכירו אחד את השני, ורק לפי התחושה שלהם, התחושה במיוחדת שהייתה להם בבטן, הם הלכו להפגש בחורבות.. זוכרים? איזה מרגש זה.. איך מחזירים אותנו 210 פרקים אחורה.. וזה זה נראה לפתע כול כך רחוק.. כאילו עברו כמה שנים.. הם ממש גרמו להרגיש שעברו עשריים שנה כמו בסדרה.. הפגישה של לאט וז'אדי הייתה מאוד מרגשת..אממ.. מאוד הזכיר לי את הפגישות של לוקאס וז'אדי שמה... המבטים שלהם.. הריקודים שז'אדי רקדה בשביל לוקאס.. המילים החמות שאמר לה לוקאס.. ממש נוסטלגיה וממש נראה רחוק.. היה בערך את אותם הדברים, לא? ז'אדי הרגישה כאילו היא חוזרת בזמן עכשיו, כאילו זה לוקאס והיא קראה ללאו מספר פעמים לוקאס, למרות שידעה שהוא שיבוט.. זה רק מראה שהיא עדיין אוהבת את לוקאס, ולא הפסיקה לשכוח אותה למרות שהיא כול כך רוצה בזה וכול כך הרבה סיבות היא חושבת שכדי להתרחק ממנו.. מה גם שהיא נזכרת בלוקאס של העבר, שזוהי נקודה שהזכרתי כמה פעמים בפרקים האחרונים.. אבל בפרק הזה ראינו בברור את השוואה שהיא עושה עם לאו ולוקאס.. בכול מקרה הפגישה ביניהם הייתה מאוד מרגשת.. בלי מילים רבות.. רק מבטים.. ונשיקות.. ושיר האהבה של לוקאס וז'אדי נכנח ברקע.. האם רצו לרמוז לנו משהו? שמתם לב לסתירה של ז'אדי? היא מבקשת ממנו שיפסיק לדבר, אבל אחרי שאומר לה מילה היא רוצה שהוא ימשיך.. היא פשוט.. פשוט קשה לה לעמוד בפניו.. זוהי האמת.. למרות מידי פעם היא הססה ללכת, כי ידעה מה לוקאס עשה לה.. היא בכול שאת לה יכלה להזיז את רגליה.. עם עלי לא היה בא לקחת את לאו, מי יודע מה היה קורה.. בטח לאו היה לוקח אותה למקום רחוק.. למדבר.. כמו שהוא חולם.. לאו הוא טיפוס מאוד חולמני שמתי לב.. יכול להיות? הוא פשוט די אדיש למציאות.. ככה לא מתנהג אדם רגיל.. יכול להיות שרוצים להדגיש שהוא שיבוט? כנראה שכן.. בכול מקרה שעלי בא, ז'אדי הרגישה הקלה שמישהו בא "להצילה" מלאו והרחיק אותו ממנה.. היא ידעה שהיא לא יכלה לעמוד בזה.. בנוגע ראנייה, היא בהחלט מחפשת איך למצוא צרות לז'אדי.. היא ממש מחפשת איך למצוץ לה את הדם.. היא נהית די נחש.. וזה חבל, הרס לי את הרושם השונה כאשר היא ילדה את התינוק.. עם מל היה מאוד מרגש היום.. השוטטות ברחוב, האנשים שראו שהיא מישהי מעוררת בנפשה, הרחיקו אותה מהם.. הוא ראו שהיא מסוכנת להם ולעצמה.. ומל הרגישה בכך.. היא גם הרגישה שאם היא לא תעשה משהו יקרה לתינוק.. לכן היא באה לביתה, ללבקש עזרה.. מתוודה במילים אחרות שהיא מכורה.. זה יופי שהיא יודעת את זה.. אבל כבר אמרנו שזה צעד ראשון.. אבל יש עוד דרך ארוכה מלאת מכשולים.. לובאטו אמר בצורה מרתקת כמו תמיד על הסם, שאי אפשר למצוא כוח יותר חזק ממנו.. הרבה מנסים אבל אף אחד עד היום לא מצא את הכוח שיגבור על הסם.. עכשיו רק לעצור את המחלה.. אבל כאשר לוקחים רק פעם אחת.. הורסים את כול המאמץ שלך.. השיחה בין מאיזה ללוקאס הראתה כמה מאיזה סבלה בגללו.. היא תמיד ראתה שהוא פחדן.. אבל היא גם אשמה חלקית.. היא יודעת את זה.. לוקאס לא צריך לנסוע מתי שביתו כול כך צריכה אותו.. הוא חייב להשאר! עובדה שמל היום הייתה צריכה את עזרתו בדיוק שעמד לצאת מביתו.. אבל את האמת די לא הוגן לראות איך ז'אדי ולאו מתנשקים ולוקאס נשאר שמה מטפל בביתו.. מעורר לי תחושה של אי הוגנות כזאת.. סמירה אמרה משהו מאוד נכון היום.. היא אמרה בעצם לנזירה שרוצה שתלבוש רעלה "את היית בארץ שבה כולם הלכו עם רעלה, החברות שלך לבשו רעלה, בבית הספר שלך לבשו רעלה, כול הנשים בעיר לבשו רעלה.. אבל אני לא. אני יהיה שונה מכולם אם אני לא אלבוש רעלה.." וזה נכון.. אבל נזירה אומרת שהיא צריכה לכבד את המסורת.. האומנם? אני חושב שאם היא מחליטה כך, היא לא חייבת ללבוש רעלה ולהיות בכלל מוסלמית.. אי אפשר להכריח אדם להיות מאמין בדת מסוימת.. אליסיניה(גררררררר) אולי תסע עם רוז'ה... אוף! הלוואי ורוז'ה יעמיד אותה במקום אחת ולתמיד! אינשללה! קלריאס מיואשת כבר עד סוף.. באמת מסכנה.. עכשיו גם היא לא הולכת לפריז לנסיעה שכול כך התלהבה.. וגם לא מסבירה לרוז'ה כי היא עצמה לא יכולה להתמודד עם הבעיה הזאת.. היא עצמה לא מאמינה שזה קורה.. אלייבירי כנראה רוצה לחכות קצת עד שיגיד לכול העולם שהוא עשה שיבוט... אבל אני מניח שזה יהיה בקרוב.. הוא בטח יסבול מזה נורא.. וזהו.. מחר לפי התקציר הקטן לאונידס יגער בלובאטו על השתייה שלו.. וג'ורה תתפלא מהריון של מל.. עד מחר, אורי

gargamich

New member
הייי! ../images/Emo94.gif

סיכום טוב כרגיל! מסכים איתך כמעט בהכל! והיום הכי הזדהיתי דווקא עם סמירה. היא אומרת דברים נכונים מאד. אני מבין את הצד שני, אבל לא יכול לסבול את האי סובלנות שבו! מחכה למחר! ושכבר יתחיל המשפט! וקוריאוז קטן- קראתי תקצירים של הפרק האחרון (לא לדאוג- זה לא ספוילר!), ויש שם לפי דמויות. אז כתוב: לאונידס- זוכה במשפט ו... דאוזה- זוכה במשפט ו... חחח שיחליטו! עד מחר, מייייייייייך
נ.ב. מה האיי.סי.קיו החדש?

למעלה