שַׁי

New member
../images/Emo77.gif

חיפשתי, ומצאתי כמה פריטים עבור אברהם, עבור ניסים ועבור תמיר. התמונות מצורפות. אם יש לכם עניין - אשמח לשלוח אליכם הפריטים. לכולם:
שימו לב, שיניתי את שם המשתמש שלי: מהיום אני שַׁי ולא shay2222. מאסתי בשמות לועזיים. מסרים אפשר לשלוח על-פי השם הזה ולא הקודם. שי.

שַׁי

New member
1 מיל 1942, 2 מילים 1941 לאברהם +

שני בולי-מגדלורים עבור ניסים.

astrok

New member
שי - אני ממש מעוניין בבולים!~

הכתובת במסרים. תמיר.

שַׁי

New member
ניסים, עוד עניין:

האם אתה מכיר הספר "מבחר ספורי-ים" בעריכה של ישעיהו פרישמן ואפרים תלמי, הוצאת "חבל ימי לישראל", 1952 ? אם אתה רוצה אותו - רק תגיד. שי.

שי, אני שמח שאתה הראשון!

מזמן קראתי לכל החברים להשתמש בניקים בעברית (וזה כמו הבדיחה הידועה: המרצה שנכנס לכתה ואומר - אני שונא שהתלמידים משתמשים במילים לועזיות שיש להן אקויוולנטים בעברית!). זה מקשה לפנות אליהם בהודעות בעברית, וצריך כל פעם לעבור לאנגלית - שימו לב שאני אף פעם לא עושה זאת. תמיד משתמש בשם בעברית, או לא משתמש בשם בכלל. לעיתים נדירות אקרא למישהו בכינוי שלו, אבל תמיד אכתוב אותו בעברית. מה רע בזיו, רונן, תמיר, ניסים, דורון, רחל, או אפילו באבא של נעם (שנשאר מהימים שבהם רציתי לשמור על אנונימיות) - הרבה יותר נוח מכל הכינויים הלועזיים. יישר כח! ואגב, תפסת את הצלמית (אייקון בעברית) של מתנה - וככה הדורונים אכלו אותה...

beni165

New member
נושא להודעה

לא תמיד יש פילוסופיה מאחרי הכינוי, אצלי זה היה מתוך הרגל. השאלה - איך משנים עכשיו את הניק? יוצרים משתמש חדש בתפוז? או שאפשר לשנות את הקיים? בכל אופן - זה יהרוס לנו את הסטטיסטיקה
beni165 בני

meytar

New member
לא רע, לי לא מפריע ניק לועזי

(אולי בגלל שגם לי יש אחד כזה? לא, לא יכול להיות) אבל מה שאני לא אוהבת שאנשים משתמשים בניקים שהם לא קשורים בכלל אליהם או לשם שלהם, כאילו זה אייסיקיו או צ'אט.

למעלה