שאלה לי לכלל הפורום....

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifשאלה לי לכלל הפורום....

ואני ממליצה לכם בחום לענות.
האם יש איזה חנות יצירה מסויימת או חנות בדים מסויימת, שאתם תמיד נעזרים בה בקוספליי'ס שלכם? מה היא? איפה היא?

akane

New member
המממממ

קשי- שתי חנויות הבדים במרכז נחלת ביניימין. תמיד מוצאת שם בד כלשהו, יש להם מבחר צבעים מעולה ברוב הבדים והחנות מסודרת ומקלה על חוויית הקניה :] סידקית יוסי- על הדרך לקשי, ויש מבחר רחב של כפתורים. שוווקים למינהם- תמיד יש משהו טוב וזול. חנויות של הכל בדולר- תמיד יש משהו טוב וזול. ברוריה בדיזינגוף סנטר- דברים שימושיים כמו כפפות או גרביונים. 'פנאי לי' ו'ענק החומר' - חנויות אומנות עם הרבה קישקץ' טובים ומוזרים שמתגלים כשימושיים לקוספליי. זאת שאלה בשבילך או כדי להעלות לטאג ליין אחר כך? אם כן, אז רצוי להגיד שכולם יוסיפו פירוט רחב יותר ולא רק שמות :]

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif בעיקרון

פתחתי את השירשור הנ"ל מ2 סיבות- אחת כדיי שאנשים ידעו. והשניה-ממ אם זה יעבוד אתם תדעו .^^

akane

New member
KK~ אז תוספת שענק החומר זאת חנות יצירה בחולון

CibiHeart92

New member
יש חנות מסוימת בנחלה

עם מוכר שכבר זוכר אותי XD כשיש לו מה שאני צריכה הוא מוכר ממש בזול אם אין לו אני ממשיכה הלאה XD לגבי חנות יצירה ברוריה כמובן 3>

BomberBY

New member
כשאני בנחלה אני ישר הולך לשני מקומות

א. החנות בדים שאין לי מושג איך קוראים לה, אבל היא בדיוק בפינה בין שני רחובות, יקר שם מוות, אבל הבדים שם מדהימים. ב. סדקית שאין לי מושג איך קוראים לה, אבל יש לה מגוון עצום של חוטי אלכסון וכפתורים. רוב שאר הדברים שאני צריך יש בבית משאריות של דברים שאמא שלי השתמשה לתפירה לפני כמה עשרות שנים. אחרי זה בדרך כלל לא נשאר לי דברים לקנות חוץ מזה.

CibiHeart92

New member
אוי כן זו חנות יקרה

זו שבפינה, אבל המוכר נחמד והבדים מסודרים כל כך טוב *-*

CibiHeart92

New member
אה הא!

כשהייתי אוגי עברתי על כל הנחלה והוא היה היחיד עם בד בצבע כחול רגיל O-O

Sezuke

New member
אני מכיר את החנות המדוברת

הבדים שלו אכן מאוד יקרים אבל נורא איכותיים ללא ספק. כל פעם שקניתי בד לחליפה (פיניקס, סנייק וכו) נורא התלבטתי אם לקנות אצלו, אבל בסופו של דבר תמיד מצאתי ב"קשי" בד מאוד דומה ויותר זול. מה שכן, אם יש מקרים נדירים עם בד שקשה למצוא, פעם אחת כן קניתי ממנו. ואני מדבר על הדמוי עור הלבן בשביל התחפושת של שין.

WayToDawn

New member
טוב, הממ...

הנחלה באופן כללי, בעיקר החנויות הגדולות במרכז שמציעות הרבה בדים. סדקית יוסי והכפתורים והחוטים הנהדרים שלה. כמו שכבר אמרו כאן. אבל בהנחה שהכוונה היא לא רק לתל אביב- כל סניף קרוב של ארטא תמיד עוזר לי. חוץ מצבעים לבד-סרטים-חומרי יצירה יש להם בעיקר דברים שטובים לפרופס ולעזרים. וזה גם מקום כל כך נחמד~ והסדקית שנמצאת 5 דקות מהבית שלי, בהתחשב בעובדה שזו סדקית בכפר סבא, היא לא הדבר הכי מדהים בעולם- אבל יש בה בהחלט רוב מה שאני צריכה. ומה עוד... הממ... הוו כן! איביי 3>~

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהדגש הוא על חנויות בארץ..

ואמ, איפה יש סניפים של ארטא.?

WayToDawn

New member
אני מניחה שאפשר למצוא רשימת סניפים באתר שלהם

http://www.arta-israel.co.il/

CibiHeart92

New member
הסניף שלי בכרמיאל XD

אבל יש אחד בקינג ג'ורג' כמעט מול CNV ועוד אחד באיזור אבן גבירול-ארלוזורוב עם ציוד יותר הזוי (סרגלים מתקפלים לנצח 3>)

XannieChan

New member
תלוי בזמן שיש לי ובכוח

בעיקרון אני קונה את עיקר הבדים בקשי (נחמד שם ויש להם בערך את כל הבדים הבסיסיים שצריך) ורק אם באמת אין להם את מה שאני צריכה אני אתקדם הלאה, סידקיות זה כמו רייד אצלי, אני אעבור בכולן אם צריך לחיפוש המציאות שלי. יש גם את החנות שעומר ציין שהיא דיי נהדרת לבדים יקרים יותר לחליפות ושאר דברים אבל רק בשעת הצורך. במידה ואין לי כוח להגרר עד לנחלה אני נשארת באשדוד אבל רק אם מדובר בכמות בד קטנה, או בסיטי שהמחירים שם דיי מופקעים אבל אם ההפרש של 5-10 שח למטר לא שווה לא את ה30 שח הגררות לנחלה אני הולכת על זה) או במרכז רובע ח, ובסידקית החביבה עליי ברובע ב או ד. מעבר בכל קו החנויות של הסיטי בדרך כלל ימצא לי עוד כמה שטויות אם צריך. חנויות יצירה והכל בדולר/2 שח, שווקים אם אני ממש נואשת.

S.Riddle

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

החנות שבה אני קונה את רוב הבדים שלי היא "אבנט" במתחם ממול לקניון איילון ברמת גן. זה האנגר גדול עם *כל* סוגי הבדים שאי פעם תצטרכי, בלי הגזמה - יש שם הכל החל מהכותנה הכי פשוטה וכלה בלייקרה יוקרתית ומשי צרפתי. צריך קצת לפשפש כדי למצוא את הדברים הזולים והטובים (כי המחירים שם לא זולים במיוחד) אבל יש ויש. מבחינת ציוד נלווה - יש להם את מבחר התחרוֹת האדיר ביותר שיצא לי לראות בארץ (וזה משיטוטים חוזרים ונשנים בת"א, ירושלים וב"ש D:), כמות נאה ביותר של סרטי אלכסון מיוחדים, פאצ'ים, אבזמים, סרטי תחרה\ניילון\כותנה, סיכות, כפתורים.... והרשימה נמשכת. לגבי מחירים - כמו שכבר אמרתי לא הכי זול, אבל עקב עליית המחירים המטורפת שנהייתה בנחלה בשנה האחרונה זה כבר לא יקר כמו שזה היה פעם. בעבר היה אפשר גם להזמין מהם גזרות אבל היום כבר לא.... אם כי יש להם סלסלה עם המון גזרות שכבר יש להם למכירה אז שווה להציץ שם.

למעלה