עזרה קטנה- ליומולדת של אמא

../images/Emo77.gifעזרה קטנה- ליומולדת של אמא../images/Emo77.gif

אני צריכה מתכון לעוגת גבינה שלא צריך להקציף בשבילה חלבונים,שמנת מתוקה או כל דבר אחר. משהו פשוט|סדגש תודה
גלית
 

מוצרלה

New member
פיה שחורה - קבלי מתכון

עוגת גבינה חגיגית חומרים: 250 גרם ביסקוויטים "פתי בר" 50 גרם חמאה 1 כף דבש 1 כף קמח למלית: 750 ג´ גבינה לבנה רכה (5% או 9%) 1/2 כוס סוכר 6 ביצים 13/4 כפיות תמצית וניל קליפה מלימון מגורד מיץ מ - 1 לימון לציפוי: 21/2 גביעים של שמנת חמוצה (420 מ"ל) 1/2 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל אופן ההכנה: 1. מחממים תנור לחום גבוה מאד (220 צ., או 400 פ.) משמנים תבנית 26 2. מרסקים את הביסקויטים במעבד מזון בלהב פלדה. שמים את כל החומרים לבצק בקערה, ומערבים לבצק אחיד 3. משטחים היטב את הבצק בתבנית בצורה אחידה 4. טורפים את החומרים למלית לתערובת אחידה, יוצקים על קלתית הבצק ומחליקים את המלית, אופים 25 דקות ומניחים להצטנן. 5, בוחשים היטב את חומרי הציפוי, ויוצקים על העוגה הקרה. אופים במשך 8 דקות בחום גבוה מאד ומקררים. * אפשר לעטר בענבים כמה הערות: 1. כדאי לתת לעוגה להתקרר בתוך התנור כדי שלא תיפול לך. 2. המקור לעוגה זו היא מהספר "עוגת השבוע" של פסקל פרץ-רובין. בהצלחה מוצרלה
 
למעלה