היום ב-
אנשים

../images/Emo77.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo213.gif

הערב, בשעה 17:00, תיקי דיין תתארח Live ב-BlogTV לרגל יציאת אלבום האוסף החדש שלה. שרשרו שאלות עכשיו בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=347&msgid=84627083
בואו לעצב עטיפה לדיסק של נינט ואולי תזכו בסינגל "הכל יכול לקרות". לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1348&msgid=84651020
מחליפים את טובה? פורום המומינים מזמין אתכם לגלות את הצד היצירתי שבכם ולנסות לחבר תסריט בן 2-3 דקות של פרק בסדרה המצוירת. שני הגולשים שיזכו במקומות הראשונים יזכו בפרסים מדליקים. רוצים פרטים נוספים? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1362&msgid=84599474
גם קניות וגם תרומה לקהילה! פורום תרומה והתנדבות מזמין אתכם לבזאר מכירות במחסני תפוז ביום שישי הקרוב. כל פרטים בפנים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1137&msgid=84485350
התחרות הגדולה של סוף החופש בפורום סדרות מצוירות יוצאת לדרך! העלו לפורום יצירות פרי דמיונכם הקשורות לשנת הלימודים החדשה והזוכה היצירתי ביותר יזכה בפרסים. הכנסו והשתתפו עכשיו! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=826&msgid=84532974
Flix לסיום- הגרסה הפליקסית לשיר של נינט טייב - כשאתה כאן http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=946626

xXx Galia xXx

New member
כנסו../images/Emo11.gif

סתכלו על התמונה ועכשיו תדמייני את ג'ר בתור אבא "ארתור ג'וניור! כמה פעמים אמרתי לך לא להציק לאחותך?" XD

DeniDen

New member
אבל למי אכפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת?!

דאמט זה ג'רארד

Rasmusit MCR

New member
The Black Parade

אוקיי זה משהו שאחת מהפורום שאני נמאת בו אמרה ששלחו לה את זה במייספייס זאת חידה על הבלאק פרייד: Now come one come all to this tragic affair Wipe of that make-up - what's in is despair So throw on the black dress Mix in with the lot You might wake up and notice you're someone you're not The things that we write should not give you fright. If you follows the clues it will bring you some news. You friends have not figured what we have done, won't you take a guess and have some fun? A few of us were sent to spread the word. The answer to our riddles is something others yearn. Not even half the puzzle has been solved. I have come to you not to lead you astray, but to show you the light to find your way. If you follow the clues that we leave for you, there's might be a possible treasure for you. We make not these riddles to boggle your mind, but to tell you the truth only you must find. Take what we say as something you need, for The Black Parade will make sure you succeed. The things that we say and the things that we do, only will bring us closer to you. Your words and your puns do not impress us, for we are the ones that you must trust. We might be a member from your beloved band, you may never know so we must take stand. The Black Parade has warned you to come, follow us now a learn where we come from. Learning and teaching is what we do best, this is the only beginning of the quest. The Hidden Message: Hidden messages lay buried above theres words. Welcome To The Black Parade. Have some fun. the black parade is coming for you all We come and we stay and we come as we go, things like this we can only show. Riddles and sentences and words and lines, bring you closer to what you may find. The Black Parade will come and will take....... "She's got the shakes, got the shakes...." There's more than one birdie singing in your ears. 2 birds from different forests. 2 birds with one tale and 2 ways to tell it. 2 birds unaware of each other, singing songs of different paths, each one leading to the same castle. This bird sings for your love. YOU are the dreamers. There's more to this game, more than just a name. It's a long walk through this forest. No light to be seen. Each step takes you closer from waking from this dream. We'll love again and we'll dance again. And we'll walk hand in hand together. Again."

ס.ם בונא.. זה יעשה לי סיוטים בלילה.

אם אני אצליח לישון.. אני אחשוב על זה כל הזמן... ואיי.. זה מגניב... זה יכול להיות כמו משימת פורום לפתור את זה..D:

נראה לי שאני מבינה קצת...

בסוף החידה מדברים שם על זוגות : 2 ציפורים This bird sings for your love YOU are the dreamers And we'll walk hand in hand together אוף.. אני חייבת ללכת עכשיו.. מחר אני אמשיך לנתח את זה... אולי אתם תמשיכו?

קרניjack

New member
כל הקטע הזה זה כל החידה?

נש ממש מגניבכ. אז הבלאק פארייד זה יותר..

xXx Galia xXx

New member
רק לי זה קל או שאני גאון?XD../images/Emo11.gif

הם כל הזמן מדברים על זה שאנחנו צריכים להבין משהו שאנחנו צריכים לפצח משהו,שאנחנו צריכים לפענח משהו ושאם נבין את המסר - זה יהיה כמו אוצר בעבורינו The Black Parade - המצעד השחור מהו הקונספט של האלבום? אדם שהיו לו חיים נורמלים - הגיעה שעתו והוא מת בתור רוח הוא מתחרט על דברים שהוא עשה \ לא עשה בחיים שלו הוא חושב מה הוא היה יכול לתקן אם הוא היה בחיים,מה הוא יכל לשנות אם היתה ניתנת לו הזדמנות שנייה MCR מנסים להעביר למעריצים מסר חשוב אני דיי בטוחה שזה משהו בסגנון "נצלו את הזמן,חיו כל יום כאילו הוא היום האחרון שלכם" וכאלה.

xXx Galia xXx

New member
אני מנסה...../images/Emo11.gif

There's more than one birdie singing in your ears. יכול להיות שהציפורים מומשלות הן נקודות מבט,מחשבות וכאלה.. למשל...אתה מתלבט לגבי איזשהו נושא אם לנהוג ככה או לנהוג ככה אבל לא משנה איך תנהג בסוף זה יביא אותך לאותה תוצאה. 2 birds from different forests 2 אנשים שבאים משני מקומות שונים,או שתי מחשבות שנובעות משני מקרים שונים 2 birds with one tale and 2 ways to tell it. 2 אנשים או שני דברים שגורמים לך לקבל רושם שונה מהסיפור שהם סיפרו למשל...בנאדם מספר לך סיפור,ואז בנאדם אחר מספר לך את אותו סיפור אבל הם לא סיפרו לך מילה במילה וציטטו אחד את השני נכון? כל אחד מוסיף לסיפור "טעם" משל עצמו וככה אתה מקבל רושם שונה לגבי הסיפור...וגם הגירסאות לא כל כך תואמות. 2 birds unaware of each other, singing songs of different paths, each one leading to the same castle. 2 אנשים,2 דעות שלא מודעות אחת לקיום של השנייה.בוחרים דרכים שונות ללכת בהם אבל לבסוף הם נפגשים באותו מקום ------------------------- פתאום נהייתה לי הארה דיי מוזרה...כאילו...אני לא בטוחה אבל...ננסה... כל הקטע של הבלאק פאראייד דיי כזה עוסק במה שהאיש עשה כל החיים שלו ובזה שעכשיו הוא הגיע למוות ואין דרך חזרה אז נראלי שכל הקטע של הציפורים הוא... שבעצם כל ציפור הולכת בנתיב שהיא בחרה לעצמה,כל בנאדם בוחר לפעול לפי דעותיו ולפי מה שהוא חושב שנכון ולפעמים הדעות מתנגשות ובין אנשים יש חילוקי דעות אבל...לבסוף כולנו מגיעים לאותו מקום מוות. This bird sings for your love. YOU are the dreamers. בסופו של דבר כולנו חולמים.כולנו אוהבים. There's more to this game, more than just a name. "the black parafe" זה יותר משם האלבום,יותר משם הסינגל,יותר מאלטר-אגו,יותר מקליפ - קרן צדקת. It's a long walk through this forest. No light to be seen. Each step takes you closer from waking from this dream. כל תקופה בחיים שלנו היא כמו חלום,האם ההתעוררות היא בעצם המוות? קריפי.
תנתחו כבר,אני רוצה לדעת מה דעתכם!!!

התחדשתי לי^^ ../images/Emo60.gif

בעוד 3 סיכות של מייכימקל.
המ, הן מאיפשהו בקריות. אז אם יש פה מישהו שרוצה לדעת מאיפה בדיוק שישלח לי מסר ואני אענה, פשוט אין פה ממש אנשים מהקריות. ם: וחוץ מה3 האלו יש לי עוד 2 מתומר [דיזנגוף סנטר] האלו שיש לכולם. <:

למעלה