שנה טובה לכוווולם

ניתושית

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה לכוווולם../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

שתהיה לכולנו שנה נהדרת ומקסימה ומלטפת ונעימה. שתהיה שנה חכמה ומחכימה, שנה עם שמחה בלב ואור בעיניים.

sagiberg

New member
שנה טובה ונטולת משברים../images/Emo74.gif

שנה של
ללא
, שנה של סלחנות כלפי עצמנו וכלפי אחרים

niva99

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo55.gif שנה טובה לכוווווווווווווולם

לירדן המקסימה,לשגיא ברג שלנו,לדומדום האחד והיחיד,לאביר המודרני (פינה חמה בלב).לניתושית שאף טייפון לא יכול לה. לחמודית השרון שהיא שושנת עמקים אמיתית. לג'וליאנו הגבר גבר. לפנטומון-לאן נעלמת לאחרונה? (לא שמעת שרק לי יש אישור לכך)? לסיציליה 1 -איפה את אחותי? לפיתוגורס-הפעם לא שחכתי. ולחדשים זאב בודד,אלכסנדרה,אשה מעולם אחר ועוד.(כל מי ששכחתי-סליחה על הסניליות). שתהיה לכולנו שנת אושר ושלווה .

אשה מעולם אחר?

היי . מאחלת גם לך שנה טובה . שמתי לב להעדרותך ושמחתי לראות שחזרת . אך מה גרם לך להגדיר אותי כאישה מעולם אחר? לא שאני לא מסכימה איתך אך
האם זה עד כדי כך בולט לעין?

niva99

New member
שמחה שקיבלת זאת כמחמאה אישית

אבל פעם הייתה כאן גברת אחת חדת אבחנה ולשון שהניק שלה היה "אשה מעולם אחר".

גברת לוין ../images/Emo3.gif

מי מפחד מגברת לוין ביצוע: השלושרים מילים: יהונתן גפן לחן: שלום חנוך בקפה ורד יושבת גברת ומספרת סיפור אוספת רגליה מראה ירכיה לידיעת הציבור אומרת "פאריס בשנה שעברה לא בן אדם זה ברור" פותחת כפתור בחולצה שנראה את הלב השבור. מה יש לך גברת לוין מה יש לך גברת לוין מה יש לך? איש לא יודע כמה היא סובלת בין ארבע לשש בעיקר אחר כך היא שני מספרים מצלצלת בוכה טלפונית בכי מר למדה פילוסופיה באופן פרטי ומתה לדעת יותר הרבה אנשים כבר קראו לה אישתי והלכו למקום אחר. מה יש לך גברת לוין מה יש לך גברת לוין מה יש לך? עד שהייתה בת שלושים וחמש ארבע שנים רצופות כיסתה את עיניה במשקפי שמש איזה עיניים יפות עדיין נמצאת באותו הקפה אבל בידה עפרון כותבת בכתב מסוגנן ויפה על עניני תיאטרון מה את כותבת גברת לוין שואלים קוראי העיתון מה את כותבת גברת לוין שואלים קוראי העיתון. מה יש לך גברת לוין מה יש לך גברת לוין מה יש לך שאף אחד לא מבין מה יש לך גברת לוין? בהקדשה לניבה 99

ניבוששש... איפה היית ומה עשית???

רגע, לא אמרתי "שלום אדוני המלך"
ת'אמת... דאגתי
נו טוב, עד שהגעתי לשם וראיתי ששלום לך
שנה טובה גם לך יקירה. שנה בה תשיגי את אשר את מתאווה לו. חג שמח!

niva99

New member
הלו דר!../images/Emo140.gif

גם את נעלמת קצת לאחרונה. -לשאלתך- אני ב"טעינת מצברים" (טיפול 10,000 ). עוד מעט עולה לכביש כמו חדשה...

ניבה מתוקה, שתהיה לך שנה מתוקה

ומוצלחת מאושרת ופוריה עם המון המון אהבה בטחון ושלווה. וכמובן לכל באי הפורום ולכל עם ישראל בכללותם. אני מככבת גם בפורום הלא משברי
וגם פה.

niva99

New member
../images/Emo24.gif אהלן.

תודה לך על האיחולים החמים. שנשמע רק בשורות טובות השנה. ( אמן ואמן).

j u l i a n o

New member
שנה טובה עם התגשמות מאוויכם

שנת זוגיות טובה ואיכותית עם יקיריכם, שנת בריאות ,שגשוג ואושר שימרו על עצמכם ותהיו תמיד בכושר. מומלץ ללחוץ על הקובץ

י רדן

New member
שנה טובה../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo75.gif../images/Emo142.gif../images/Emo74.gif|

לכל חברי הפורום היקרים ובני משפחותיהם, מאחלת שנה טובה, שנת בריאות, ואושר, שנת עשייה, שנה שקטה.

שנה טובה וחג שמח לפורום

אהבה,בריאות,אושר,עושר,כבוד. זה הרבה לבקש? לפורום כל הברכות הטובות שקיימות. שנה טובה.

sagiberg

New member
איזה כיף../images/Emo24.gif לשמוע אתכם

שיהיה חג שמח ואני מקוה שתסלחו לי אם אעדר לשלושה ימים- מבטיחה לנצל אותם היטב שנה טובה

שנה טובה לכולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שגיא, חג שמח לך, עשי חיים
אני מאחלת לכל אחד מכם, שבשנה הבאה יהיו לכם…. מספיק שמחה על מנת לשמור על אופטימיות, מספיק נסיון חיים על מנת לחשל אתכם, מספיק תקווה על מנת שתהיו מאושרים, מספיק כישלון על מנת לשמור אתכם צנועים וענוים, מספיק הצלחות על מנת לשמור אתכם נלהבים, מספיק חברים על מנת שתרגישו אהודים ומעודדים, מספיק בריאות על מנת שתוכלו לעסוק במה שאתם אוהבים, מספיק חדווה על מנת שתוכלו לחלוק בה עם האחרים, מספיק עושר על מנת שתוכלו לרכוש את שתזדקקו לו, מספיק התלהבות על מנת שתוכלו להביט קדימה, מספיק אמונה על מנת להבריח את הדיכאון, מספיק נחישות והחלטיות על מנת להפוך כל יום לטוב מזה שקדם לו…. חג שמח!!!

למעלה