בטח הכי טעים יוצא עם פירות יער...
או עם אבטיח/מלון. יש לך רעיונות לעוד דברים שיוצאים טעים כסורבה? אני זוכרת שבעבר היינו מכינים סורבה מאננס קפוא - זה היה בסיבוב הקודם שלנו כאן, כשהאננס היה טרי וזמין לכל (אבל מקומי? לא נראה לי
) חייבים שקדים? חשבתי לנסות בלי... אני תוהה איך זה ייצא. אפשר גם קשיו? ולגבי הבית והאירוח - את יודעת, לא מאיימים על יונה ביין.... קדימה! הבית הזה בנוי לאירוחים, והחצר שלו עוד יותר. אז יאללה, עלו על מטוס ובואו! אם תעשו גם איזה סיבובון בקנדה, נראה לי ישתלם לכם