חדשות | אירועים | שנה טובה

מצב
הנושא נעול.

ליילנד

New member
מה דעתכם - שאלה בכספת

מה דעתכם - שאלה בכספת
מה יותר כבד פיל או אוטובוס של אגד. תשובה בכספת:
פיל הכי כבד שוקל 12 טון
אוטובוס הכי קל שוקל 17 טון.
האוטובוס ניצח יההההה

yblumann

New member
Rail stamps issued - Middle East

Rail stamps issued - Middle East
hello all, for all of those who do collect stamps- and rail stamps: Here is a partial list of postage stamps issued in the Middle east: Syria: Issued the latest stamp to commemorate 100th of railway [1902-2002] but issued in 2003. The stamp is 10 syrian pounds and shows map and current diesel loco. Previous rail issues from Syria: 1960- Lattakia Aleppo railway project showng a train 1962- 17.5p stamp showing Hijaz rail stn in Damascus 1968- evacuation set of 2 showing rail tracks 1981- 11th anniv of movement 60p stamp showing a loco and Assad 1985- 60p stamp showing old and new train 16 nov 85 1986- 23rd annv of revolution 110p showing new trains Jordan 1999- Hejaz rail musem set of 3 Iraq 1975- railway conf set of 4 22/12/75 Egypt 1933- congress set of 4 showing locos 1957- 100th anniversary of Egypt rail 2002- 125th annivesary of Egypt Rail - 30p 1959- 7th anniversary of revolution- one stamp shows a loco Cairo Underground: 1987- opening of first stage 27/sept 1989- openning of the second stage - 14/5/89 1996- new line 1997- third stage 1999-new line Iran: there are several sets issued from the 1950s and 1971. but in 2002 a set commemorating the openning of the Teheran underground system. [I can list the stamps if desired[ Lebanon: none Turkey I can list if desired. latest stamp- 2002. Saudi Arabia: 1952- open the new rail line set of 4 1977- 25th anniversary - one stamp of 20h. Regards yoram.

A-T

New member
ערוץ 24 מכה שנית...

ערוץ 24 מכה שנית...
מקודם שודר בערוץ 24, הקליפ "אשה אשה" של להקת אבטיפוס משנת 1995. הקליפ מצולם ברובו על הרציף המזרחי של תחנת ת"א-מרכז, אבל גם ברכבת לירושלים ובתחנה שם. גם קטר 116 מופיע בקליפ והוא נראה ממש רע. אני מקווה שמאז צבעו אותו מחדש.

Brendan of DNA

New member
היסעים לא חוקיים

היסעים לא חוקיים
במבצע ''בדרך אילת'' כנגד היסעים לא חוקיים נרשמו 16 דו''חות מבצע "בדרך לאילת". בפעילות ממוקדת של שוטרי יחידת ההסעים הבלתי חוקיים באגף התנועה, כנגד הסעים בלתי חוקיים בדרך לאילת ובתוך אילת, נרשמו 116 דו"חות תנועה, 40 מהם לנהגי מוניות. שמונה כלי רכב הורדו מהכביש בשל ליקויים שנתגלו בהם. אחד מכלי הרכב, רכב מסיע, "חאפר", ללא היתרים, שנהגו ללא ללא רשיון רכב בתוקף, ומסיע נוסעים מעל המותר. לנהג נרשמו דו"חות בגין הסעה בלתי חוקית ובגין איסור שימוש בסך 2000 ש"ח, הרכב הושבת מינהלתית למשך 30 יום והנהג זומן לדין. מקור: דובר משטרת ישראל

ariel0

New member
סיורים בקק"ל

סיורים בקק"ל
בחוברת של קק"ל מצויינים שני סיורי רכבת. אחד מתחנת כפר יהושוע לפארק הקישון וקרית חרושת במסגרת "הפנינג רכבות" ועוד אחד בדרום (לא זכור לי היכן בדיוק) הסיור של בעקבות רכבת העמק מתקיים ב 12.10 (סוכות) הוא בתשלום (נדמה לי שמדובר ב 30 ש"ח) לראש, וכמו שאני מכיר את סיורי קק"ל תהיה שם הרבה פרופגנדה (כבר בהזמנה לסיור כתוב שהתחנה שופצה ע"י קק"ל) בהפנינג רכבות יהיו מספרי סיפורים שחקן ועוד (בתשלום נוסף) זה מה שהצלחתי לסחוט ממוקד המידע שלהם. 550-350-800-1 יום טוב אריאל :)

הפנינג רכבות בכפר יהושע

הפנינג רכבות בכפר יהושע
קיבלתי פרטים נוספים לגבי הארוע המתוכנן, ולהלן נוסח המכתב שקיבלתי מהמועצה לשימור אתרים: האירוע יתקיים ב 12.10.03 בין השעות 10:00 - 16:00 בתחנת הרכבת בכפר יהושע ויכלול: פינות יצירה - בניית רכבות מחמרים שונים, עציצים, קישוטי סוכה, חולצות טריקו וחותמות. פינות משחק וסיפור - כולל תחפושות ותמונות. מספרי סיפורים. נוסף לכך חברת אספיר מקיימת משחק "מחפשים את המטמון" ולפרטים יש לפנות אליהם.

שנה טובה מתפוז אנשים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנה טובה מתפוז אנשים

צוות תפוז אנשים מאחל לכל הגולשים שנה טובה ומאושרת. הכנו עבורכם עמוד תכנים לחגים, הכולל מאמרים, אירועים ופסטיבלים בחופשות. המשך גלישה נעימה!

ארזS

New member
ערוץ 24

ערוץ 24 מכה שנית...
מקודם שודר בערוץ 24, הקליפ "אשה אשה" של להקת אבטיפוס משנת 1995. הקליפ מצולם ברובו על הרציף המזרחי של תחנת ת"א-מרכז, אבל גם ברכבת לירושלים ובתחנה שם. גם קטר 116 מופיע בקליפ והוא נראה ממש רע. אני מקווה שמאז צבעו אותו מחדש.
ערוץ 24
יצא לי כבר כמה פעמים לראות בערוץ 24 כל מיני קליפים שבהם רואים אוטובוסים ורכבות.

ארזS

New member
האם תוכלי לתת קצת פרטים שיקלו עלי

את "אביבית" ראית ב-24
להזכר אם ראיתי את "אביבית" ? לא תמיד אני מקפיד להסתכל בכתוביות שבתחילת וסיום הקליפים אז אינני יודע על מה את מדברת.

ליילנד

New member
כמוך אני גם לא כל כך בענייני קליפים

להזכר אם ראיתי את "אביבית" ? לא תמיד אני מקפיד להסתכל בכתוביות שבתחילת וסיום הקליפים אז אינני יודע על מה את מדברת.
אבל יש איזו להקה ישראלי בסגנון צעיר, שבמקרה קלטתי כשהטלויזיה היתה פתוחה, את השיר אביבית בת"א, כנראה על משקל הכרמלית בכרמל.

ארזS

New member
כנראה שלא נתקלתי ביצירה הזאת.

אבל יש איזו להקה ישראלי בסגנון צעיר, שבמקרה קלטתי כשהטלויזיה היתה פתוחה, את השיר אביבית בת"א, כנראה על משקל הכרמלית בכרמל.
כנראה שלא נתקלתי ביצירה הזאת.

A-T

New member
אני יודע:

אני יודע:
הדג נחש - "אנחנו לא פראיירים"

פרטים נוספים

סיורים בקק"ל
בחוברת של קק"ל מצויינים שני סיורי רכבת. אחד מתחנת כפר יהושוע לפארק הקישון וקרית חרושת במסגרת "הפנינג רכבות" ועוד אחד בדרום (לא זכור לי היכן בדיוק) הסיור של בעקבות רכבת העמק מתקיים ב 12.10 (סוכות) הוא בתשלום (נדמה לי שמדובר ב 30 ש"ח) לראש, וכמו שאני מכיר את סיורי קק"ל תהיה שם הרבה פרופגנדה (כבר בהזמנה לסיור כתוב שהתחנה שופצה ע"י קק"ל) בהפנינג רכבות יהיו מספרי סיפורים שחקן ועוד (בתשלום נוסף) זה מה שהצלחתי לסחוט ממוקד המידע שלהם. 550-350-800-1 יום טוב אריאל :)
פרטים נוספים
כבר כתבתי לפני שבוע על כך והיום גם הוספתי פרטים נוספים. בנוסף גם יהיה טיול של קק"ל לאורך מסילת הברזל הטורקית בנגב, חפשו בדפים קודמים את הודעתי. טיול נעים !!!

oren*

New member
../images/Emo74.gif חדשות | אירועים | שנה טובה

ארזS

New member
מי אמר שקטר 777 עדיין לא הגיע ?

מי אמר שקטר 777 עדיין לא הגיע ?
הנה. בבקשה. הוא הגיע ! (השאלה היא רק לאיפה הוא הגיע... ואת זה לא הצלחתי לגלות לצערי).

מצב
הנושא נעול.
למעלה