אודות חג סוכות הקרב ובא...

רונית י

New member
סוכות

השנה החלטנו לעשות סוכה במרפסת בבית (מרפסת שמש) אבל איך עושים? יש לכן רעיונות או עיצות? אני לגמרי לא יצירתית.

timond

New member
קישוט לסוכה בשביל הגן -רעינות?

טוב, הבת שלי שנה ראשונה בגן. ביקשו ממנו להכין איתה קישוט לסוכה. היא בת שנתיים ולצערה (
) אמא שלה לא כל כך יצירתית. מה אפשר להכין?

שרשראות מגזרי עיתונים

ובדיוק אתמול מישהי פירסמה פה משהו חמוד מאוד בהצלחה וחג שמח

בוליפלג

New member
יש../images/Emo70.gif מובייל פשוט עם חרוזים

בחנויות היצירה יש כעת שלל רחב של דימויים הקשורים לחג, דוג' רימונים מסול או מקלקר...ושלל רב של חרוזים צבעוניים. בשנה שעברה יצרתי עם רוני (את בהחלט יכולה גם לבד
) מובייל: חוט דיג או כל חוט שניתן להשחיל עליו חרוזים. גזרנו מסול אדום רימון (אפשר גם לקנות), חברנו בקצה של חוט דייג, למעלה השחלנו חרוזים ולבסוף סגרנו בלולאה. הכנו רבים שכאלה, גם לסוכה שלנו וגם לחברים לכבוד החג. אני אנסה למצוא תמונה להמחשה
. בהצלחה!

timond

New member
תודה על ההצעות אבל

היא רק בת שנתיים.. היא לא יכולה לעשות את כל הדברים האלו... יש לי גלילי נייר טואלט, חשבתי לתת לה מדבקות ושהיא תדביק על זה. אבל איך אני אכסה את הגליל שיהיה יפה? ומה בכלל הקשר לסוכות??

צ26

New member
את יכולה לגזור טבעות מהגליל ולתת לה לקשט

בכל מיני צורות, צבעים, מדבקות, נצנצים לא חשוב מה. ואז לקשור את כולם על חוט מתנה או רפייה ולהפוך את זה למובייל לסוכה.

maracuja

New member
כן, שעולות המון

ובד"כ הקטנות יותר כבר יותר מדי גדולות למרפסת בגודל רגיל. גם אני הייתי רוצה סוכה במרפסת ולא מוצאת, גם לא בגודל מתאים וגם לא במחיר מתאים.

hell cen be fun

New member
במרפסת שלך יש עמודים מובנים?

אם כן, פשוט לקנות בד ארוך בכל חנות בדים ולתלות. (אפשר גם3 חתיכות של בד לפי הגודל של המרפסת)

בוליפלג

New member
../images/Emo13.gifאחלה רעיון../images/Emo13.gif מה עוד יש במרפסת?

עמודים להתפס עליהם? קורות ב'תקרה'?? אם תצרפי תמונה יהיה הרבה יותר קל לנסות לסייע

רונית י

New member
תודה למגיבים

אין לי כאן את המצלמה, זו תמונה מהמרפסת (המרפסות שרואים מהביניין ממול ככה גם המרפסת שלנו). אין עמודים, יש ארון בכל צד וזהו.

maracuja

New member
גם אצלנו אין עמודים

ואין שום דבר בו אפשר לתלות בד, לא עמודים, לא קורות, לא כלום. ריבוע עם "קירות" נמוכים מזכוכית. יש רעיונות?

בוליפלג

New member
אוקי - מתאים לך 'לדפוק' מסמרים בתקרת

המרפסת? אופציה אחת היא 'לסגור' אותה על ידי 'אלבד' לבן - מקובל ליצור ממנו מפות חד"פ, אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוונת. למקם מסמרים בתקרה ולתפוס את האלבד מהמסמרים אל המעקה - ישר או אפילו באלכסון. אם לא, את יכולה לעשות סוכה 'סמלית', לכסות את מעקה הזכוכית באותו אלבד לבן. ליצור שרשרות עם הילדים - מעיתונים/מגזינים וכד' ולתלות מהמעקה לתקרה - כך שיהווה סוג של 'קיר' - כמובן לא לתלות בצפיפות גדולה מדי
. רעיון נוסף - אם יש לך לדרך להשיג 'פרגודים' זה יכול להיות גם סוג של 'סגירה' לכדי סוכה (כל ההמלצות הנל הן כמובן לא על מנת להגיע לסוכה 'תקנית'
.). מה את אומרת?

UmaGuza

New member
קניתי את רעיון האלבד מסביב למעקה!

גם אני התחבטתי בסוגיה

למעלה