מישהו פעם שאל אותי מה מספר הרישוי של המפרקי 208 שצילמתי בעבר. היום גיליתי שזהו 40-108-55.
A A r i e T New member 4/5/04 #1 ../images/Emo73.gif מישהו פעם שאל אותי מה מספר הרישוי של המפרקי 208 שצילמתי בעבר. היום גיליתי שזהו 40-108-55.
../images/Emo73.gif מישהו פעם שאל אותי מה מספר הרישוי של המפרקי 208 שצילמתי בעבר. היום גיליתי שזהו 40-108-55.
F fireman New member 4/5/04 #2 קבל ח"ח על ההשקעה והנחישות../images/Emo45.gif נכתב ע"י A r i e T: מישהו פעם שאל אותי מה מספר הרישוי של המפרקי 208 שצילמתי בעבר. היום גיליתי שזהו 40-108-55. לחץ כדי להרחיב... קבל ח"ח על ההשקעה והנחישות
קבל ח"ח על ההשקעה והנחישות../images/Emo45.gif נכתב ע"י A r i e T: מישהו פעם שאל אותי מה מספר הרישוי של המפרקי 208 שצילמתי בעבר. היום גיליתי שזהו 40-108-55. לחץ כדי להרחיב... קבל ח"ח על ההשקעה והנחישות
O omer landau New member 4/5/04 #3 נצל"ש- יום חינם נכתב ע"י fireman: קבל ח"ח על ההשקעה והנחישות לחץ כדי להרחיב... נצל"ש- יום חינם שמעתי את זה היום ברדיו ואת זה הורדתי עכשיו מאתר הרכבת לדעתי צריך לצרף כרטיס אחד כזה הלוך חזור בכל צו מילואים הבנתי שאין נסיעות חינם לחיילי מילואים לרוב לא...
נצל"ש- יום חינם נכתב ע"י fireman: קבל ח"ח על ההשקעה והנחישות לחץ כדי להרחיב... נצל"ש- יום חינם שמעתי את זה היום ברדיו ואת זה הורדתי עכשיו מאתר הרכבת לדעתי צריך לצרף כרטיס אחד כזה הלוך חזור בכל צו מילואים הבנתי שאין נסיעות חינם לחיילי מילואים לרוב לא...