צפוניות השמיעו קול

popo11

New member
../images/Emo73.gif צפוניות השמיעו קול ../images/Emo124.gif

לא אמרנו משהו בזכרון? מחר או ביום שישי? מה קורה?! עדי4, JOLE, ZIMES, שחר של טללים, ענבל30
איכן

עדי 4

New member
אני פה

נוח לי מחר אחר הצהריים. ביום שישי לא נראה לי -בעלי חוזר ממילואים ומגיע לנו קצת זמן איכות ביחד

jole

New member
עדי, לי כבר עשה לי חור בראש

הוא רוצה את אמיר והוא רוצה אותו עכשיו
מחכה בקוצר רוח לראות אותו שוב אז בעצם לאחר מחשבה, אם אתן באות מחר, אני יכולה להשאיר את ההורים של גילעד שבאים להיות עם יהונתן מחר ולבוא עם לי לגן שעשועים. בקיצור תעדכנו.

איך מחר בשעה 15:30?

יציאה משותפת לחיפאיות מחורב בשעה 15:00 ונפגש עם המקומיות יותר שם בגן עצמו. מי שבאה- נא להתפקד. מה עם דניאלה? מזמן לא ראינו, לא שמענו... ורוית באה? ניצה?

../images/Emo3.gifבאמת מזמן לא ראינו

ולא שמענו, אבל מה לעשות? אני אישה עובדת
. אם יהיה מפגש שבו גם אני אוכל להתפקד...אז בשמחה. חוץ מזה, כבר מזמן אמרנו שנצא לטיול משפחות בשבת (סליחה עדי), מה קורה עם זה???

jole

New member
יהונתן חולה../images/Emo10.gif

התחיל שבוע שעבר עם סטרידו....כבר נראה שהכל בסדר ואתמול בלילה עלה חום גבוה, בבוקר היה כמו חדש. הבאתי אותו למשפחתון ובתשע וחצי אני מקבלת טלפון יהונתן עם 39.5 חום. טסתי הביתה, לקחתי אותו לרופאה, יש לו דלקת עם שטף דם בשתי האוזניים ... בקיצור שמח. אנטביוטיקה...ובערב הוא כבר היה ממש מאושש, ושמח, ושיחק. בקיצור אם נפגשים מחר אני לא אגיע. יום שישי כבר נראה יותר טוב. אז תהיו איתי בקשר. לילה טוב.

zimes

New member
הסתיגות אחת -

אין שם שירותים
רעיונות למקום אחר? פארק ז´בו, כהרגלנו, אולי?

עדי 4

New member
מתה מסקרנות.....

מהר ספרו לי איך היה. מתי נפגשים שוב? הייתי חייבת להישאר ולקחת את הילדים לחוגים. בנוסף להיותי מכורה לפורום לא תאמינו אבל אני גם אמא לילדים משגעים שצריכים אותי כנהגת
,מבשלת
ו...אמא.
מקווה להגיע פעם הבאה. אוהבת עדי

ענבל30

New member
היינו בפורום מצומצם... ../images/Emo13.gif

סיון ועדי, דלית וטל, רומי ואני...
היה כייף להפגש
, היתה שקיעה מדהימה
, קריר בזכרון!
וברחנו עקב התקפת יתושים אימתנית
בגלל שקרוב לי, ואני אוהבת את הגינה הזאת, מי שירצה להפגש שוב - בכייף
(רק יום שישי הקרוב לא בא בחשבון, עקב ארוע משפחתי)

למעלה